rachel malasa
New member
../images/Emo42.gifI Wanna Hold You../images/Emo42.gifפרק 6
היי לכן, הנה רייצ' כאן עם עוד פרק|
XDDD א. אנימ ממש מצטערת על זה שלא שמתי פרק ביום שני...הייתה בעיה עם המחשבים בבצפר =\ ב. כפיצוי- אני שמה היום שתי פרקים. תהנו. אני מקווה. ג.כל אלה שלא הגבתי להם בפרק הקודם, קראתי את התגובות, אבל לא היה לי זמן להשיב לכן ולהוודת לכן, אז תודה
תקציר הפרקים הקודמים: "תפתחי עמוד 16, מדור רכילות, למעלה בדף." מיהרתי לפתוח בעמוד המבוקש. בעמוד התנוססה תמונה שלי ושל דני יושבים ביחד בבית הקפה. "אני לא יודעת מה לומר" התחלתי לגמגם. "אני יודעת מה תגידי: 'איך לעזאזל נפגש עם דני ג'ונס?" ********************* ********************* "קודם כל תירגעי" אמרתי בניסיון להשקיט את קריסטין, מעשה שלא הלך כ"כ טוב. "אלכס אבל-" "רגע!" קטעתי אותה. "אוקיי בואי נשב ותסבירי לי הכול" "זה כבר נשמע הגיוני" הושבתי אותה על הספה לפני שהיא תתחיל לתת פה עוד מכה של צרחות לא מהעולם הזה. "וככה ? ככה נפגשתם?" היא אמרה אחרי שסיפרתי לה את כול הסיפור. "כן ככה?" למה יש בעיה כל שהיא?" "לא זה פשוט מוזר שבנאדם כמו דאגי-" "דני" תיקנתי אותה. "דני" היא אמרה, "ידבר באינטרנט עם מפלצת" "אני מפלצת?" "לא יודעת, הוא נראית טיפוס כזה." "אה ואת עדיין לא יודעת את החלק הכי חשוב." "מה?" "הוא הזמין אותי לבקר אצלם בבית" "אצלם? בבית? את תראי את הארי?" "אכן כן." "למה כל הדברים הטובים קורים רק לך?" היא אמרה בכעס והתחילה להרביץ לי. "אני-לא-יודעת-!" אמרתי בניסיון להגן על עצמי. הפלאפון שלי צלצל. "הלו". עניתי. "היי אלכס זה דני" "דני היי קרה משהו?" קריסטין השתתקה ברגע שהיא שמעה את השם דני. "לא לא קרה כלום אני סתם רציתי לדבר איתך, זה בסדר נכון?" "כן כן בטח " אמרתי והזזתי את הפוני שלי לאחורי האוזן. "את לבד?" "לא בדיוק" "אני מפריע באמצע משהו?" "קצת" "אז נדבר כבר בזמן אחר אוקיי?" "אוקיי, ביי" "זה היה הוא?" "דני? כן זה היה הוא" "למה לא שמת על רמקול?" "לא רציתי להפחיד אותו." "אני שונאת אותך!! " "חחח " אמרתי וצחקתי "אני יודעת" *** -יום חמישי 6 בערב- לבשתי ג'ינס כחולים משופשפים מעט, וחולצה אפורה, מעל לבשתי את הז'קט ג'ינס שלי ונעלי אולסטאר מיושנות. יצאתי החוצה ולא ידעתי לאן ללכת. 'אוי לא!' אמרתי לעצמי 'הוא לא אמר לי איפה הם גרים'. התחלתי ללכת ישר לקוות לטוב עד שג'יפ שחור חנה לידי. "דני?" "בואי תעלי" "נחמד" אמרתי ועליתי לרכב "חשבת שאני אגיד לך לבוא לפגישה בלי ליווי? איזה מין גבר אני אהיה?" "צודק" "ודרך אגב כשנגיע אי רוצה לדבר איתך אוקיי?" "סבבה" התבוננתי באורות שהיו בחוץ, לונדון לא נראתה יפה יותר. "הגענו." אמר דני. "את מוכנה ?" "קצת" אמרתי בחשש. הוא החזיק לי את היד והתקדמנו לעבר הבית. "היי פסיכים" אמר שפתח את הדלת. את האמת לא צפיתי לבית כזה, זאת אומרת מסודר. חשבתי שאני אראה בית מבולגן עם מלא שקיות חטיפים, אבל לא. הסלון היה נראה סלון רגיל, ועל הקיר נעמדו כמה גיטרות אקוסטיות וחשמליות. האמת זה היה בית די יפה. כשנכנסתי שלושת הבנים שהיו בחדר התבוננו בי . "מי זאת?, דני" הארי אמר. "אה סליחה, טיפש שכמותי, אלכס תכירי דאגי, הארי וטום. חבר'ה, תכירו זאת אלכס" "היי" אמרתי בחשש. אני עולה לרגע לחדר בסדר?" הנהנתי לו בראש כן, והתיישבתי בסלון. טום ישב מימני הארי משמאלי ודאגי מלפני על השולחן, ככה שהייתי מוקפת. הבטתי בהם. "היי" אמרו לי כולם ביחד "היי" החזרתי להם. "מי רוצה פיצה?" אמר טום לפתע. "או אני רוצה" הארי ענה בתגובה "אני גווע, החזרות האלה הורגות אותי." הם קמו ממקומם וניגשו לטלפון, בינתיים דאגי קם והגיש לי פחית קולה קרה מהמקרר ולקח גם לעצמו. "אז מאיפה את מכירה את דני?" "זה באמת מעניין אותך?" ,אה, כן, אם זה לא מפריע לך" "אני מדברת איתו " הוא לקח לגימה. "זאת אומרת דיברתי איתו באינטרנט-" דאגי השפריץ את תוכן הקולה שהייתה בפיו על הרצפה, והגיע איכשהו מעט עליי. "מגעיל" אמרו טום והארי כשהשפתיים שלהם מעוקמות. "שיט! אני כ"כ מצטער!" אמר וסחב אותי לשירותים לנגב לי את הפנים. "אני באמת מצטער לא התכוונתי אני-" "אני בסדר דאגי, באמת, אתה יכול ללכת אני כבר אסתדר" "באמת?" "באמת." הוא יצא מהשירותים והבטתי בעצמי מראה. איזו דרך להתחיל את הפגישה, אבל זה היה דווקא די משעשע. נשמעה נקישה על הדלת. "אלכס את שם?" "כן אני פה, אני כבר יוצאת" זרקתי את הנייר לפח, ויצאתי החוצה. "אני מצטער על דאגי, הוא לא כזה טיפש לפעמים. אני יכול לדבר איתך ? את זוכרת?" "כן, כן אני זוכרת, דבר." אמרתי לו בזמן שנכנסנו לחדר שלו. "אז ככה." הוא התחיל "שיקרתי לך." הוא אמר בגילוי לב. "מה שיקרת לי?" לא הבנתי אותו. "הכול." "דני דבר ברור אני לא מבינה אותך" "כול הקשר הזה, של האינטרנט, הכול שיקרתי לך" לא האמנתי למשמע אוזניי. "איך שיקרת לי בדיוק?" "זה לא הייתי אני" "אתה אומר לי שלא אתה דיברת איתי כול הזמן הזה אלא מישהו אחר?" "ובכן...כן" "אז תגיד לי מי זה" "מי זה, מי?" "זה שדיברתי איתו" "אה, אני לא בטוח" "דני, דבר כבר." "אוקיי את-" הדלת נפתחה לפתע. "דאגי לא עכשיו" אמרתי לו. "אב זה חשוב" "אז אתה אומר לה?" דני התערב לפתע. "אומר לי מה?" הייתי מבולבלת לגמרי. דני יצא מהחדר וסגר אחריו את הדלת. "להגיד לי מה דאגי?" "תקשיבי, זה שדיברת איתו זה היה.." ************** ************** פרק 7 בהודעה הבאה
היי לכן, הנה רייצ' כאן עם עוד פרק|