הסלב

../images/Emo60.gif עונה באיחור:)

מקשיבה לשירים של SP?אהאה:) איזה שיר את הכי אוהבת?אממ.. take my hand איזה הכי פחות?אני אוהבת את כולם :D מי הפייב שלך?סבסטיאן
ראית את הסרט יום בניו יורק?אממ ממש מזמןן...

AdiA12

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

מקשיבה לשירים של SP ? כן כמווובן D: איזה שיר את הכי אוהבת? אני אוהבת את כל השירים שלהם.. איזה הכי פחות? כמו שאמרתי - אני אוהבת את כל השירים שלהם.. אה אולי "my alien".. לא יודעת שיר קצת מטומטם כזה >_< אבל זה היחידי שלהם שאני לא ממש מחבבת. מי הפייב שלך? פייר
, ואחריו - דיוויד
ואז סאב
ואז צ'אק ואז ג'ף. ראית את הסרט יום בניו יורק? כן כמובן [: יש לי אותו על המחשב..

Bleed for Me

New member
עונה

מקשיבה לשירים של SP ?דההההה איזה שיר את הכי אוהבת?פרפקט
איזה הכי פחות?אין דבר כזה, SP בנשמה!
מי הפייב שלך?פייר ראית את הסרט יום בניו יורק?דההה וכשהייתי בכתה י', כיוון שהייתי במגמת תקשורת אז עשינו קליפ לשיר וקיישן שהיה בסרט!

AdiA12

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo226.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif DDDD: ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

הלהקה הכי טובה בעולם !!!! יש לי תיקייה של איזה 2000 תמונות, אני אעלה חלק. אוקיייי... הדיסק הראשון של SP נקרא: "no pads, no helmets.. just balls" הדיסק השני של SP נקרא: "still not getting any.." [יש לי אותו :)] והדיסק השלישי [ולבנתיים האחרון] של SP נקרא על שמם..: "simple plan" [יש לי אותו עם חתימות שלהם, חוץ משל דיוויד :)] כמובן גם יש להם אלבומים מהופעות חיות.. Live in Japan Live in Anaheim MTV Hard Rock Live [הכי מוכר לדעתי...] SP הם הבעלים של קו הבגדים "role model" והם היו פה ב-3.12.08 בהאנגר 11 בתל אביב [הייתה הופעה מדהייייממממהה!]

AdiA12

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

טוב זאת התמנוה האחרונה כי אין לי כוחות יותר להעלות >_<

למעלה