מפגש פורום מחר

../images/Emo41.gif../images/Emo24.gifמפגש פורום../images/Emo41.gif../images/Emo18.gif../images/Emo45.gif

ביום שישי לפני ההופעה של קרן בטאוור רקורדס... נקיים מפגש פורום במגדל האופרה, שם גם תתקיים ההופעה. את המפגש נתחיל בשעה אחת ומשם נלך כולנו בשתיים לטאוור... אם יש לכם רעיונות מה לעשות במפגש, אתם מוזמנים לשרשר לפה.. מכיוון שמעולם לא הייתי במפגש כזה ובטח שלא ארגנתי מפגש כזה, אז אין לי מושג מה נהוג לעשות בו... בכל מקרה מי שמגיע.. שישרשר
אשמח לראות את כולכם
אל תשכחו להביא את הדיסקים שקרן תחתום לכם ומי שלא קנה עדיין זאת בדיוק ההזדמנות

עדי XD

New member
אני באה../images/Emo45.gif

ואני לא חושבת שצריך "תוכנית" מה לעשות במפגש... פשוט נפגש, נכיר וזה יזרום.

Dark chocolate

New member
לא יודעת..../images/Emo10.gif../images/Emo211.gif

אין לי עם מי ללכת..
אימא שלי לא ממש אוהבת את קרן פלס והיא לא מרשה לי להסתובב לבד בת"א.. אם יש כאן מישהו מחדרה שהולך, לשלוח לי מסר!!!!!!!!! או בבקשה תקחו אותייייי
|מתחנן|

יא . בואו נשחק "אקווה קווה" ../images/Emo9.gif

אני חולה על המשחק הזה . ועזבו את זה שאני תמיד נפסלת :|

רשמתי בהודעה שלי..

שבשתיים נלך לחנות... כלומר שעה... ומכיוון שאני יודעת שרוב האנשים לא מגיעים באמת באחת.. אז זה יהיה פחות...

רשמתי את זה בהודעה על ההופעה..

אי אפשר לדעת באמת כמה זמן זה יקח.. זה די תלוי בכמה אנשים יגיעו.. וכמה אהדה ואהבה יתנו.. ולפי זה תוארך ההופעה.. כרגע היא עומדת על 3 שירים, אבל זה תלוי בנו.. בקהל.. ואולי יהיו עוד כמה שירים... לכן אי אפשר לדעת כמה זמן זה יקח

עדי C

New member
לרוץ לרוץ../images/Emo127.gif../images/Emo79.gif../images/Emo99.gif

*לחץ חברתי על קרן*

Rachel47

New member
לרוץ לרוץ היא חייבת../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

ורכבת..נו..בודפשט

Rachel47

New member
אולי נבקש ממנה לפני ההופעה../images/Emo15.gif

והיא תסכים
או שנארגן שכללל הקהל יצעק לה שתשיר את זה..ואז לא תהיה לה ברירה

Deanb

New member
../images/Emo45.gif היא מוכרחה לשיר אותו! חחח ומה

עוד? איתי ואם אלה החיים? או אולי אחד מהפחות מוכרים?

Rachel47

New member
זה לא בחירה של 3 שירים../images/Emo15.gif

היא תשיר את איתי אפ אלה החיים ושמעון השכן זה בדיוק הקטע..היא באה לשיר את הסינגלים שיצאו עד כה ככה אומרים אפילו בפרסומת ברדיו אאל"ט (כןןןן יש פרסומת ברדיו..הכי חמודה בארץ
) זה שאנחנו אומרים שהיא חייבת לשיר את השיר הזה זה בהנחה שהיא תסכים לעשות לנו הדרן אז זה שיר חובה
אבל אבל...גם רכבתתתתתתתתתתתתת

למעלה