היי!!!

• פותח הנושא 5ifi
  • פורסם בתאריך

5ifi

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif../images/Emo47.gif../images/Emo39.gif../images/Emo18.gif../images/Emo13.gif היי!!!

המון דברים צהובים הלכו פה למעלה... תהיתי לתומי למה הפורום מרגיש לי ריקני במקצת...וגיליתי!!! כי חסרה הפינה החביבה עליי!! אכן אכן, חברות הגעתן לפנית החידה השבועית!! (או הדו-שבועית...או החודשית..תלוי במצברוחנו...
) אז בהודעה הבאה אני אוסיף את התמונה, הלא היא החידה...שעמלתי עליה ימים כלילות... אתן מוזמנות להוסיף בתגובות את הניחושים וההשערות שלכן (כמו שבחורה חכמה אמרה פעם...עדי נראלי...בתוך ההודעה, ולא בשורת הנושא- כדי לא לגלות לכולן!!) ואז, ברת המזל, האישה ששיחק לה מזלה וכובה זרח עליה לפתע- והצליחה לפתור את החידה המאוווד קשה שבעל"ט, תהיה גם ברת המזל וכו' וכו' שתפתח אותה בשבוע הבא!!! (בלי התרשלויות!!!
ובלי תירוצים!!!
(אהמ אהמ, ליעד!!!) ובלי השתמטויות!
[תמיד רציתי להשתמש בסמיילי-חייל הזה!יאיי מי!!!]) בקיצור לעניין, רדו למטה...

5ifi

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

והחידה היא...
בהצלחה!!!

The Ocean Girl

New member
טוב ננסה ../images/Emo3.gif

אני לא בטוחה שזה שיר שלהם אבל נתקע לי השם בראש
you are killing me? אם ככה רושמים
אני ממש מבולבלת , אני בכלל לא בטוחה שזה שלהם
זה לא שלהם נכון?

Love Metal 666

New member
נראה לי שאני יודעת מה זה...

אבל אין סיכוי שאני אצליח ליצור כזה דבר לפעם הבאה... לא מבחינת תמונה ולא מבחינת החידה עצמה... אני פשוט כ"כ גרועה בדברים האלה.. מה לעשות?

inbal287

New member
אההה אומייגאד

חשבתי על זה היום [עברתי על כל הרשימת שירים של הימ כדי לראות למה זה מתאים]... אבל לא הבנתי מה ניאו קשור. רק עכשיו נפל האסימון
.

Love Metal 666

New member
חח דווקא לא לקח לי זמן

לקח לי זמן עד שטרחתי לפתוח את הרשימת שירים... אבל ראיתי את זה וישר ידעתי שזה זה, ולא האמנתי שלא הבנתי את זה מיד... בכל מקרה, נראה לי שיש לי רעיון לשבוע הבא

inbal287

New member
טוב אני הגעתי כבר מזמן למסקנה,

שאין גרועה ממני במשחק הזה.
.

5ifi

New member
וואו,הייתי משוכנעת שזה יהיה קל מדי...

טוב..זה...יצא בין 2001 ל2005... זה לא שיר נחרש במיוחד... זה השם של השיר... וזה באמת לא קשה. פשוט צריך לקרוא את זה ולחשוב על השם של הדמות קצת...!

למעלה