בוקר אור!

baduist

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif בוקר אור!

החל מהבוקר השבט יוצאים לקרב חדש. אנחנו במצעד של גלגל"צ! והכיף במצעד - יש גם סגול, כלא6, אקסום, מוקי והדגים, ואפילו לא צריך לבחור ביניהם כי אפשר להצביע ל5! חוצמזה, מישהו יכול לסרוק את הביקורת ברייטינג? (אני מבין שהיא די קוטלת... אנחנו לא לוקחים קשה) אם מישהו נתקל במי שהמציא את השעון המעורר, שייתן לו כאפה מצלצלת בשמי, ושיהיה לכם יום מעולה! אוהבותכםארבה אדם.השבט

dan the man

New member
../images/Emo45.gif

יאללה עכשיו צריך להרים את השבט במצעד של גלגל"ץ

Mיקי_

New member
כמה פעמים אפשר להצביע מהשם שלך

למצעד? (הצבעתי בשם כל המשפחה שלי בערך, כל מי שזכרתי את הכתובת והטלפון) אני מקווה שזה לא פוסל לפי IP, יש לך מושג? האתר של רייטינג, לאחרונה הם מעלים פחות, אבל הם מעלים גם באמצע השבוע אחרי שזה מתיישן קצת, תבדוק שם, מקסימום תציק לפורום הרשמי שלהם בתפוז אולי הם יעלו..

kombinaizer

New member
אם זה היה בודק אייפי

הם היו עושים מערכת שאומרת לך שהצבעת כבר (כמו בסקרים) בכל מקרה, למי שמצביע באינטרנט תרשמו 999 הכי פשוט ואם אתם רוצים להשתתף בהגרלה שלהם אז תרשמו פרטים אמיתיים

OceaND

New member
יא מאןןן יש גם טלפון להצבעה לגלגלץ?

שיהיה ברור שאני אתקשר!! ובהצלחהההההה

kombinaizer

New member
יאללה להצביע ולקוות שפעם ראשונה

יהיה טופ 5 רק של היפהופ!!!!!!!!!!!

kombinaizer

New member
אגב כן צריך לבחור :<

1. הדג נחש 2. סגול 59 3. אקסום 4. כלא 6 5. מוקי 6. השבט צריך לבחור :<<

baduist

New member
../images/Emo192.gifעדכונים

1. גלגל"צ קחו בחשבון ש- IP, מספרי טלפון ושמות, הם נתונים שכן יש גישה אליהם. המדיניות של גלגל"צ היא לפסול קולות כשיש חשש לחוסר הוגנות, והם מחליטים כמה ומתי. קחו בחשבון שחבר'ה מגלגל"צ יכולים גם להסתובב כאן בפורום. במילים אחרות, החכמה הגדולה היא לא 'לרמות', אלא להראות שבאמת יש דרישה, ע"י להזכיר לכל מי שמוכן להקדיש חמש דקות להצביע - שיצביע. 2. איך מצביעים? הערב יעלה דף באתר השבט (יהיה לינק בעמוד הראשי) עם הסבר מפורט על איך אפשר להצביע. כמו כן השיר יושמע ברקע, כך שתוכלו לשלוח לשם אנשים כדי לשכנע אותם שהשיר ראוי להצבעה. 3. הביקורת של דודו. דודו כהן הוא איש דתי. יכול להיות שעשינו כמה בחירות אמנותיות באלבום שאולי פסלו אותנו אצל הקהל הזה, בשילוב עם קהל מבוגר. אני אחיה עם זה. 4. הערב השבט בליין של רוי (בMOVE). כנראה יהיה שיר או שניים, מה שקוראים 'פריצה' (ולא הסוג שטונה רגיל לעשות שקשור במכוניות ובתים). I'm Out אדם.השבט

CYT

New member
ללא ספק

בהצלחה, מי יתן ותישארו שם הרבה זמן בקשר לליין- תוכל לרמוז אילו שירים יהיו ? בקשר לביקורת- אכפת ?! - אני בטוח כששקלתם מה להכניס לאלבום ומה לא, לא נראה לי שחשבתם שקהל היעד שלכם יהיה אנשים מעל גיל 35, בקשר לגלגל"צ - לא נראה לך שאם בא להם, ויש כמות גדולה של הצבעות למישהו, יש להם את הלגיטימציה לפסול גם אם ההצבעה נעשתה בצורה הכי ישרה והוגנת ? אני סתם משער, ואין לי טיפה של קשר לגלגל"צ ואין לי מושג איך נערכות הישבות פלייליסט שלהם אבל - סתם מחשבה שעלתה בראשי

Mיקי_

New member
מה נחשב לזיוף קולות...? וספיישל 102

אני נתתי טלפונים אמתיים וכתובות אמיתיות, אומנם הכל מאותו IP אבל מה מונע ממשפחה שלמה להצביע למצעד בעצם? אני מקווה שיהיה בסדר ויקבלו את הקולות האלה, כי זה בעיני לא רמאות ציינתי שמות וכתובות אמיתיים של בני אדם שזכותם המלאה להצביע. החיבור (אורי ואלארם ב102 FM) עושים השבוע "ספיישל לבחירתכם" אם נדאג שיהיה רוב לספיישל הוא יוכל להיות על השבט (תמלוגים תמלוגים) אז על הדרך ככה תשאירו במוסיקה שחורה הודעה ובואו נדאג לרוב
כי אנחנו לא ממש רחוקים משם

MorningStar2

New member
יו איזה כיף זה שהגעתם לפלייליסט

עוד מקום להצביע בו , מתחיל להיות עמוס הא ?!

Mיקי_

New member
הם לא בפלייליסט, הם בפינה שיפוטכם

אנחנו צריכים לעזור הם להכנס לפלייליסט

למעלה