דיון!!

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif דיון!! ../images/Emo124.gif

מה עושים כשקונים סוס? מה בודקים בסוס? לפי איזה תכונות אתם בוחרים את הסוס? מה יותר חשוב? (בריאות, מבנה, צבע וכו'...)

GrEeNwOmAn

New member
תשובות.../images/Emo175.gif

מה עושים שקונים סוס? וואט אה פאק? מטפלים בו, מאכילים, נותנים לו לשתות, רוכבים עליו. מה בודקים בסוס? בודקים עם יש לו בעיות חמורות חריגות ואף בלתי הפיכות, פצעים, בעיות אכילה, מה הוא אוכל, במה לצפות לו ת'ריצפה. ועוד. לפי איזה תכונות אתם בוחרים את הסוס? בריאות, אופי, יופי.

טוי בוי

New member
קשקונים סוס צריך לבדוק את ../images/Emo60.gif

האופי שלו ולנסות לאכף אותו ולהכנס לתא שלו בזהירת כידי לבדוק אם יש לו בעיות בטיפול ושנכנסים לו לתא, צריך לבדוק איך הוא עם סוסים אחרים, הרמה שלו בסגנון רכיבה, לרכב עליו.... את הסוס בוחרים לפי התחונות שהרוכב והענף שבו הסוס יעסוק. נגיד קפיצות אז הסוס חייב אומץ לב וביטחון גדול.... אין כזה דבר מה יותר חשוב!! צריך לנסות ולחפס את הסוס "המושלם" שהיה בריא והיה לו מבנה סביר ובלי בעיות!

בריאות זה הכ חשוב...

כי גם אם לסוס יש מבנה ואופי מושלמים אף אחד לא יקנה סוס כדי להתחיל להשקיע בטיולים מסובכים ויקרים!

niko girl

New member
הייתי אומרת מבנה צבע וכו'..........

..אבל זה לא ככה. דבר ראשון חייבים לדעת אם הסוס בריא ובן כמה הוא! בודקים בסוס עם אין לו בצקות ברגליים! את הגיל שלו לפי השיניים. ואחרון חבייב את המבנה והאילן יחוסין שלו! אני הייתי בוחרת סוס לפי התכונות הבאות: נחמדות אומץ נאמנות

TauraMan

New member
יכולת...../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אם הסוס שאותו אני רוצה לקנות יכול לעשות מסלולים של 160 מה אכפת לי האופי שלו????

Shai Felton

New member
../images/Emo63.gif

אפשר למצוא סוס שיקפוץ לך מסלול של 160 ויש לו אופי טוב.

Edubite

New member
כן אבל סוסים

שיש להם יכולת מאוד מאוד גבוהה ושיש להם אופי נח הם נדירים (שלא נדבר על בארץ...) לכן אם את מוצאת סוס עם יכולת מדהימה עדיף לנצל את זה ולסבול את האופי ה'לא משהו'....

TauraMan

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

בדיוק! אם יהיה לי סוס שיוכל לעשות מסלולים של 160.. תאמיני לי שאני אסבול אופי רע..

למעלה