מפגש קיץ

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif מפגש קיץ ../images/Emo175.gif../images/Emo42.gif

מה נסגר בסוף ? ה - 7.7 ? מי שיכולה בתאריך הזה לשרשר בכותרת תגובתה -
מי שלא יכולה בתאריך הזה לשרשר בכותרת תגובתה -
מקווה שהרבה בנות יוכלו בתאריך הזה. אם לא, אנחנו ניאלץ למצוא תאריך אחר. שיהיו לנו בהצלחה, ושבוע טוב לכולן

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

נקווה שיהיה לי איך להגיע או יותר נכון עם מי להגיע - תלוי אך ורק בהורים שלי / באחיות שלי. מקווה שאצליח להגיע

Tommy89

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

בדיוק אותו הסיפור כמו תהילה. אם יהיה לי מישהו לסחוב איתי אני אבוא. אם לא, נקווה לטוב.

ברריי xD

New member
../images/Emo214.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif

התאריך נראלי סבבה PP: אבל איזו שעעה ? ואיפה ? ומי נוסעעת פה ברכבת מהרחובות ? או ממקום שקרוב לצומת בילו ? פעם קודממת לא באתי כי לא הרשו לי לנסוע לבד אז רוב הסיכוים שגם הפפעם זה יהיה ככה ||:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif בקשר לשאלות שלך . ../images/Emo13.gif

שעה ומיקום יהיו כאשר כל הבנות יגיבו על השרשור הזה, ומתי שנראה שהתאריך הזה נוח לכולן - כי אם התאריך לא יהיה נוח לכולם נצטרך להחליף אותו.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif אם אני לא טועה סטסי נוסעת מרחובות.

רק איפה היא נעלמה?! כדור הארץ לסטססססססס!!!

../images/Emo54.gifאני נוסעת מרחובות :]

אני גרה שניה מביל"ו אז אני עולה על מונית שעוברת שם ואז נוסעת לרחובות :] מישל תירגעי אני חיה!!!

ברריי xD

New member
../images/Emo214.gif יוופי (:)

כי בנתיים מרשים לי ללכת כל עווד אנלא אלך לבד .. איפה את גרה ? כי גמאני לוקחת מונית בשביל להגיע לרחובות PP: יהיה ממש מצחייק עם אני אראה אוותך ואנלא אדע שזאאת את XDD

tokio girl

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo90.gif../images/Emo89.gif

תלוי אם אני אוכל לגרור איתי מישהו, אולי אחד מההורים וזה. ורק שאלה, מישהי שמה לב להיעלמותי?

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif הייי!! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אל תהיו יבשות :( הבטחנו שנעשה מפגש בקיץ. תשאלו את ההורים כבר עכשיו... תארגנו עם מי לנסוע.. S: כמו שאמרתי בהתחלה כמה שיותר נארגן מראש, יותר אנשים יבואו, אם נחכה לרגע האחרון, רק אני ודנה, וסטסי שנעלמה נהיה במפגש.
תשתפו פעולה.

../images/Emo103.gif ../images/Emo45.gif ! ../images/Emo28.gif

כל תאריך
למרות שזה הכי נוח ... תארגנו כבר עכשיו הכול בנות, כדי שלא יווצרו אי הבנות ברגע האחרון ! יאללה, אנחנו חייבות להיות מלא בנות ...

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif מיקום ושעה ../images/Emo175.gif../images/Emo42.gif

התאריך נקבע ל- 7 ליולי. עכשיו מיקום ושעה . מיקום אני חושבת שהכי נוח לכולן בעזריאלי כרגיל, כי לשמה מגיעות הרכבות ... ואפשר אח"כ ללכת ברגל לסנטר
ושעה עדיף בצהריים, כדי שלא יצא שכולן יצטרכו לקום ב-6 בבוקר כדי להגיע לרכבות וזה XD אז משהו כמו 12:30 ? מי שמתאים לה שתי האופציות (המיקום והשעה) כרגיל, בכותרת ההודעה -
מי שלא מתאים לה, בכטתרת ההודעה -
ואופציות שיהיו יותר נוחות לה . לשתף פעולה בנות, כולנו רוצות שהמפגש הזה יצא לפעולה ! המשך יום נעים לכולן

למעלה