סכום שבועי של סוף הקיץ |גזוז

Blue Emptiness

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif סכום שבועי של סוף הקיץ |גזוז../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
התחדשות השבוע:
פריט/לבוש השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש:
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
+ מסקנת/ות השבוע: + איך היה להתחיל בית ספר, או ללכת לעבודה/צבא/להישאר בבית כשכל הילדים חוזרים ללמוד?

LucyXX

New member
להלהלה~

משהו טוב שקרה לך השבוע: 2 זוגות מגפי פלטפורמה של דמוניה
משהו רע שקרה לך השבוע: עצבים כרגיל שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: יגאל רן דואק - הוליווד התחדשות השבוע: 2 מגפי פלטפורמה של דמוניה, ג'קט דמוי עור בצבע סגול, 2 חולצות בצפר שאת אחת מהן אני הולכת לשפצר~ פריט/לבוש השבוע: לא משהו מיוחד~ תוכנית השבוע: 90210
סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: סושי יציאת השבוע: שומדבר מיוחד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לימודים משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: לימודים אדם שעשה לך את השבוע: הכרטיס בנקט ♥ אדם שהרס לך את השבוע: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד ציטוט/יציאת/מילת השבוע: תמונת השבוע: אין~ התוכניות לשבוע החדש: לימודים, ללמוד יפנית, 90210 ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סביר + מסקנת/ות השבוע: כסף זה טוב

LucyXX

New member
יאפ ../images/Emo13.gif אני אצלם השבוע חחח

זוג אחד כמו של משי רק בויניל זוג אחר עם מלאמלא אבזמים יותר קטנים כמו של אלינה

אורי נה

New member
יאאאאאאא! תתחדשי!<:

לחברה שלי יש כמו הזוג הראשון שכתבת, הם מהממים!<: לי יש ויניל בלי אבזמים בכלל, רק שרוך

Blue Emptiness

New member
../images/Emo42.gif זה אותו הקיץ רק שאנחנו גדלים, נעלמים...

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ הייתי בירושלים ברביעי ובשישי בקניות עם אמא
משהו רע שקרה לך השבוע: הפגישה (וההנסיעה עד לירושלים בשביל זה) בקשר לשרות לאומי גרמה לי לחשוש מחדש לקרת זה. >< וגם הבית שוב התעכב והיה נורא משעמם בתחילת השבוע.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: אביתר בנאי ופרפקט סירקל אול דה דיי!
התחדשות השבוע: כל מה שהעליתי לשרשור XD
פריט/לבוש השבוע: לבשתי פאקינג סקיני, אבל התגעגעתי אליו 3>
תוכנית השבוע: סיימתי את שתי העונות של מיספיטס בשבוע, עכשיו שוב אין לי מה לראות
סרט השבוע: אני באמצע לראות בדרך לחתונה עוצרים בבנקוק באיכות גרוע מתמיד, אבל נגמרו לי הדקות
ספר השבוע: האמת שקראתי קצת מקודם אבל לא נחשב כל כך
מאכל השבוע: סושי ועוגת תפוחים או משהו בסגנון
יציאת השבוע: אממ לראש פינה איי גאס.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את ניצי ולעבור כבר בית למען השם!@$#@@#
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור מהר מדי? לא יודעת
אדם שעשה לך את השבוע: ניצני
אדם שהרס לך את השבוע: לא בדיוק נהרס לי השבוע בגלל זה אבל סתם התבאסתי ממשהו
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ניצן, ומקווה שייצא לי גם לראות חברה מהשכבה אה והמשפחה אמורה לבקר בסופ"ש
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: אוף מה נסגר איתי שאני לא זוכרת כלום???
תמונת השבוע: ממקודם חחחח
התוכניות לשבוע החדש: מקווה שת"א מתישהו, ולהתחיל באמת להעביר דברים לבית
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בסדר+-, סתם יכל להיות טוב יותר אבל סבבה
+ מסקנת/ות השבוע: כיף לישון עד הצהריים כשכולם הולכים לביתספר, ומסתבר שחצי מהחברים שלי בפייסבוק קטנטנים. :|

אורי נה

New member
חמי../images/Emo23.gif

ומה איתי ועם גבוששששששש? רק ניצן חשובה?! אה?!T^T (
)

Blue Emptiness

New member
../images/Emo45.gif אני מתה עליך! ../images/Emo6.gif

דני, גם אתכן אני אוהבת!
וידעתי שתאהבי את הכותרת

MeshiNS

New member
שבוע הזוי ../images/Emo199.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
פלטפורמה חדשות, יציאה לת"א עם חברים
משהו רע שקרה לך השבוע:
יום ראשון של הלימודים
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
התמכרתי לdoors...
התחדשות השבוע:
מגפי פלטפורמה,חולצה של איירון פיסט וגרביון סגול מנומר
פריט/לבוש השבוע:
מגפי פלטפורמה דעעעעעעע
תוכנית השבוע:
בקושי היה לי זמן לראות טלוויזיה... מי היה מאמין O_O
סרט השבוע:
מוצאים את נמו
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
ג'אנק...
יציאת השבוע:
יום חמישי ישר אחרי הקורס פסיכו הלכתי להופעה ונשארתי עם חברים כל הלילה בת"א... חזרתי ב10 בבוקר...
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אמממ פאק אין לי מושג
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
ללמוד ~_~
אדם שעשה לך את השבוע:
נמממ הרבה=]
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
אין לי מושג :X
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
------
תמונת השבוע:
כי יצאתי חרא בתמונה אז עשיתי טיפה שינוייםP:
התוכניות לשבוע החדש:
נמממ ללמוד טיפה בקטע של הפסיכו ושיט....
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
סבבה, סטלה,כיף....
+ מסקנת/ות השבוע:
מיציתי את כל השנה של הבצפר ביום הראשון....~_~

אורי נה

New member
חחחחח זה הזכיר לי שחברה שלי ראתה תמונה שלו

"מי זה? הוא ממש חתיך" "הוא חתיך מת." עכשיו זה לא מצחיקXD אבל באותו רגע צחקנו נורא><

אורי נה

New member
"Look at me now!"

משהו טוב שקרה לך השבוע:שיחה, יום הולדת בהמשכים לידיד וחברה, שיט ביאכטה, משמרת ראשונה+החזרה ממנה באוטובוס, ביקור ספונטני בחטיבה שלמדתי בה משהו רע שקרה לך השבוע:כרגע עושה רושם שכל מה שנאמר בשיחה פשוט הולך לפח-כלום לא השתנה, בצפר, פסיכו, המדריך של פסיכו גיי):, הלילה שבין ראשון לשני היה אחד הלילות הגרועים בחיי, הנאום הדבילי של המנהלת אחרי שאנשים השתכרוXD, "אינני אוהב לראות מול עיני דברים שאיני יכול להשיג" שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:השקט שנשאר בגרסת הארוויזיון, can't take my eyes off you בביצוע של מיוז התחדשות השבוע:לא זכור לי משו פריט/לבוש השבוע:מכנס קצר. בחיי שאני שונאת את הבצפר הזה בכל ליבי תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע:שני בערב היה סביר, שלישי בצהריים מהמם, שישי היה מגניב רצח למרות שהיינו רק 4 שכבר לא כ"כ בקשר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:גל ימי הולדת..?>< משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:פסיכו, עוד שבוע של מחשבות כשזהתקוע לי מול העיניים, המורה החדשה למתמ הודיעה שהיא בודקת שיעורים..>>" אדם שעשה לך את השבוע: לירן, הודיה, יפעת, נטע, אביטל.. בלה בלה בלה הרגילים. חוץ ממרווה, כי אותה אני לא אוהבת יותר אדם שהרס לך את השבוע:הוא. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:הרגילים ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
~על הרשת שהייתה ביאכטה כשלידנו יש מישו בשם גל~"גל! די, זה לא נעים לי! תפסיק לגעת לי בתחת!!! גל די כבר!"
"היי, זה חד קרן" על חיה כלשהי עם 2 קרניים
"יש לה הרבה ידידים לסביים"
"אז מי שיחק את הגבר?" "שניהם, אני הייתי התוכי"
"ואת, את לא יודעת כמה ממך ניסיתי להסתיר את כל הזיופים בלילה.." מילים חדשות ל'כאב של לוחמים'
"רק אל תשכחי לנשום" אפילו הצלחתי לשבת איתן ולצחוק על זה תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש:לשרוד אותו בלי להתעלף/לנשוך מישו ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:האמת שדי סבבה, למרות כל הדברים שהיו.. בכלל, רוב הדברים הגרועים קרו בחמישי ושישי. מכאן שהבצפר הזה עושה לי רק רע + מסקנת/ות השבוע:אין סיכוי שאני באה עוד פעם אחת לבצפר עם מכנסיים עד הברך. באמא שלכם, זה כ"כ לא נוח

למעלה