התפקדות חודש יולי!

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifכןן,,../images/Emo122.gif בהתחלה לא קראתי את זה XD

בטעות דילגתי על זה...XD

../images/Emo230.gifמתפקדת!../images/Emo150.gif

שם:
אור
תאריך לידה:
17.9.94
מיקום בארץ:
נס ציונה |חור|
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'):
מסנ[email protected]
משהו טוב שקרה בחודש יוני:
הייתי באילת עם כל החברים
משהו רע שקרה בחודש יוני:
הפיצו עליי שמועה, רבתי עם חברה..
למה אתן הכי מצפות בחודש יולי:
ים, בריכה, מסיבות, יציאות, חברים
שיר החודש:
מתי נתנשק-אביתר בנאי
תמונת החודש:
מצורפת
מסר לאומה:
DONT WORRY, BE HAPPY!!
לאלה שסיימו לימודים:
איך התעודות?
השנה שהייתה:
התעודה דווקא מפתיעה.. לא קיוויתי לציונים כאלו טובים
עולה לכיתה:
י'
ביה"ס:
בן גוריון
חוייה טובה משנת הלימודים:
האדרנלין והגיבוש של המסיבת סיום^^
חוייה לא טובה משנת הלימודים:
מממ לא משו רציני שזכור לי..
היו לכם בגרויות השנה? נשארו עוד בגרויות?
לא היו D:
לקראת החופש הגדול:
מתות לחופש או לא רוצות שתגמר השנה?
מתות לחופש!!!
מתכננות חופשה בארץ?
היו כבר 2... ויש עוד פעמיים אילת בתכנון ^^
מתכננות חופשה בחו"ל?
אפשר להגיד
לומדות גם בחופש (לוקחים שיעורים פרטיים או משהו בסגנון)?
לא
באות למפגש פורום בחופש?
כנראה
מתכוונות להישאר ערים עד השעות הקטנות של הלילה או ללכת לישון בשעה סבירה?
חחחחחח גם בלימודים אני הולכת לישון בשעות הקטנות של הלילה XD
מתכוונות לישון עד הצהריים או לקום מוקדם?
לישון מוקדם בבוקר, לקום מוקדם בלילה
מתכוונות לעבוד?
כה אבל לא הרבה...
תוכניות נוספות לחופש:
לישון D:
חופש נעים לכולם!

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifמתפקדדדדת D:

שם: יובל D: תאריך לידה: 8.3 גיל: 15 מיקום בארץ: מודיעין ... דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): פייסבוק - yuval adrey טוויטר - yuval050 מסן - [email protected] משהו טוב שקרה בחודש יוני: וואו הרבה !
פגשתי את יון תומרקין Q#^#$&$%%E$^$%^#$ הוא כזה יפה במציאות אני רצינית ! הוא מושלם !!
ראיתי את זה מראש גדול ... דניאל אני חושבת
הוא גם יפפה ^^
אחלה תעודה
אילתתתת P:
פגשתי את איביציה , ואדיר מילר באילת XD
עיר המלכים
מסיבת סיום סופפפפר מאגניייבה D:
מצעד הגאווה, חע .
המוןהמון מסיבות של כול מיני אנשיםם D:
עשיתי נזם פעם שלישית :]
אבא שלי עדיין לא שם לב אז זה משהו טוב XDDDDDD
ת"א עם חברות.. ולא זוכרת עוד XD משהו רע שקרה בחודש יוני: - למה אתן הכי מצפות בחודש יולי: מיני מפגגש של רייבן D: וזהו
שיר החודש: 3Oh!3 - Don't Trust Me
תמונת החודש: איזה חמווד D: מסר לאומה: תחייכו ? :) לאלה שסיימו לימודים: איך התעודות? מעוללללה D: השנה שהייתה: נחמדה ביותתר ^^ עולה לכיתה: י' . ביה"ס: עירוני ג' חוייה טובה משנת הלימודים: כול טיולי השל"ח שהיה לנו , זה היה ממש כייף ..ומגבש[= חוייה לא טובה משנת הלימודים: שיעור מדעים - סיוט
היו לכם בגרויות השנה? נשארו עוד בגרויות? - לקראת החופש הגדול: מתות לחופש או לא רוצות שתגמר השנה? מתתתה לחופש D: מתכננות חופשה בארץ? תאמת לפני חודש נסעתי לאילת .. אז לא נראלי XD מתכננות חופשה בחו"ל? אהאה [= לומדות גם בחופש (לוקחים שיעורים פרטיים או משהו בסגנון)? נראלי שעושים לי מורה פרטי באנגלית
באות למפגש פורום בחופש? עם יהיה אז כן D: מתכוונות להישאר ערים עד השעות הקטנות של הלילה או ללכת לישון בשעה סבירה? תלוי עם אני יעבוד או לא .. מתכוונות לישון עד הצהריים או לקום מוקדם? כנ"ל הדגש|מתכוונות לעבוד? אני רוצה..XD תוכניות נוספות לחופש: אני עוברת יום שבת..............
אז אין לי מושג בנתיים ..

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifומשהו רע שקרה..

גאאאד איך לא רשמתי.. המוות של מייקל גקסון
ז"ל

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמוחעחחעחחעחע ../images/Emo3.gif

ס'באסה שאת עוברת הא?

שלי ^^

שם: אנסטסיה או סטס
תאריך לידה: 14.4.93
מיקום בארץ: בית קטן בערבה שנקרא ספיר P:
דרך ליצירת קשר: פייסבק: Anastassia Dobrinin מסנג'ר: [email protected]
משהו טוב שקרה בחודש יוני: אמממ שניה תנו לי לחשוב XD סיימתי כיתה י', הייתי בסנטר וקניתי משהו שרציתי מלא זמן...
משהו רע שקרה בחודש יוני: גם קשה... אני בד"כ ממש שמחה... אבל טוב נו, הבגרות בהיסטוריה
למה אתן הכי מצפות בחודש יולי: אני דיי מצפה להכנות שלי של אוסטרליה....ולאותם זמנים שאני אסע לים P:
שיר החודש: יש לי כמה.... metro station- kelsey mcfly- corrupted ושירים של פליין ווייט טיז
תמונת החודש -->~למי שלא יודעת, קוראים לו מיטש האוור והוא שיחק בסקינס
מסר לאומה:לאלה שסיימו לימודים תנסו להנות כמה שיותר בחופש, אל תשבו בבית בלי לעשות כלום, זה יעבור מהר ותרגישו שבזבזתם סתם ככה את החופש :)
איך התעודות? סבבה P: קיבלתי תעודת הצטיינות בהשקעה בלימודים
השנה שהייתה היה מהר וכיף? :S
עולה לכיתה: י"א P:
ביה"ס שיטים?
חוויה טובה משנת הלימודים? התקבלתי למשלחת שיוצאת לאוסטרליה בקיץ
חוויה לא טובה משנת הלימודים? אממ לא עולה לי שם דבר... עד כמה שזה עצוב =\
היו לכם בגרויות השנה? נשארו עוד? יאפ... מ"ת, היסטוריה ולשון, נשאר מועד ב, במ"ת P:
מתות לחופש או לא רוצות שתגמר השנה? ת'אמת? אני גם וגם... צד א' מישהו שאני מאוהבת בו עוזב, ב' חופש זה חופש...
מתכננות חופשה בארץ? אממ, לא ממש... אין לי זמן =\
מתכננות חופשה בחו"ל? יאפ :) אוסטרליה!
לומדות גם בחופש? הכנות נחשב? P:
באות למפגש פורום בחופש? אני רוצה, אני לא תמיד מקבלת מה שאני רוצה XD
מתכוונות להישאר ערים עד השעות הקטנות של הלילה או ללכת לישון בשעה סבירה? תלוי מתי
מתכוונות לישון עד הצהריים או לקום מוקדם? כנ"ל
מתכוונות לעבוד? אין לי זמן
תוכניות נוספות לחופש: בעיקר הכנות לאוסטרליה, לטוס לאוסטרליה, חברות, אילת, ים, מרכז כל מיני כאלה P:

../images/Emo175.gif אמג!! החתיך מסקינס!

תמיד רציתי לדעת איך קוראים לו! הוא משחק שם הומו והוא כזה חמוד!! וחתיך!

נכון?!

הוא ממש סקסי! אני מתה עליו.... P: ולמי שלא יודעת, זה MITCH HEWER P: הומו סקסי [חבל שהוא לא הומו במציאות]

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifמתפקדת D:

שם: סטפי תאריך לידה: 23.9.96 גיל: עוד חודשיים וחצי 13 מיקום בארץ: נתניה >< דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'): יש ויש אבל אין לי כח להביא XD משהו טוב שקרה בחודש יוני: הרבה דברים . לא זוכרת עכשיו . משהו רע שקרה בחודש יוני: כנ''ל . למה אתן הכי מצפות בחודש יולי: יומולדת של טום . מפגש שאני ועוד חברות שרובן לשעבר קומונת מקפליי רוצות לעשות . שיר החודש: McFly - Not Alone Adam Lambert - Mad World McFly - Bubble Wrap Oasis - Wonderwall Oasis - Stop Crying Your Heart Out וכל האלבום החדש של גרין דיי [נהנהבננה יש לי אותו XD] תמונת החודש: *_______* אני מתה על השינוי בבגדים שלו DD: שהוא החליט פתאום ללכת עם סקיני ועם נעליים גבוהות מזעזעות שאיכשהו זה ממש מתאים יחד XDD מסר לאומה: אממ....היי? Oo איך התעודות? ממוצע 90 . היה יכול להיות יותר טוב . השנה שהייתה: עירבוב של נחמדה עם חרא שנוטה לחרא . XD עולה לכיתה: ח' ביה"ס: אורט יד-ליבוביץ' חוייה טובה משנת הלימודים: שהכרתי את "ספסל הפריקים" [אל תישאלו 0.0] DD: חוייה לא טובה משנת הלימודים: כל השנה >< היו לכם בגרויות השנה? נשארו עוד בגרויות? אל תבהילו אותי . יש לי עוד זמן :| . מתות לחופש או לא רוצות שתגמר השנה? לא רוצות שתגמר השנה =...= מתכננות חופשה בארץ? נופ מתכננות חופשה בחו"ל? נופ לומדות גם בחופש (לוקחים שיעורים פרטיים או משהו בסגנון)? המורה הפרטית שלי במת' מכריחה אותי לבוא בשבועיים האחרונים של החופש . באות למפגש פורום בחופש? לא מתכוונות להישאר ערים עד השעות הקטנות של הלילה או ללכת לישון בשעה סבירה? תלוי אם יש כח מתכוונות לישון עד הצהריים או לקום מוקדם? תמיד יוצא שאני קמה מוקדם לא משנה באיזה שעה אני אלך לישון >< מתכוונות לעבוד? לא תוכניות נוספות לחופש: כלום . חופש משעמם XD

polly88

New member
../images/Emo181.gifמתפקדת:)

שם:פןלי תאריך לידה:12.12.1996 גיל:12 מיקום בארץ:תל אביב דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'):polly Muchnik משהו טוב שקרה בחודש יוני:תעודה מעולה :) משהו רע שקרה בחודש יוני:הקאתי :( למה אתן הכי מצפות בחודש יולי:להתנשק עם _ _ _(מישהו שאני אוהבת) D: שיר החודש:MCFLY-NO WORRIES תמונת החודש:אני לא יודעת איך להעלות ^^" מסר לאומה:חיוך-קו עקום שמיישר הכל לאלה שסיימו לימודים: איך התעודות?מעולה!!!! השנה שהייתה:מאוד כיפית עולה לכיתה: ביה"ס:ז' חוייה טובה משנת הלימודים:התאהבתי (איך שלא כותבים אתזה) חוייה לא טובה משנת הלימודים:החלקתי 5 פעמים במשחק כדוררגל מול מי שאני אוהבת ^ ^" היו לכם בגרויות השנה? נשארו עוד בגרויות?אני רק עולה לכיתה ז'!!! מתות לחופש או לא רוצות שתגמר השנה?מתה לחופש D: מתכננות חופשה בארץ?לא מתכננות חופשה בחו"ל?לא לומדות גם בחופש (לוקחים שיעורים פרטיים או משהו בסגנון)?לא באות למפגש פורום בחופש?כן אני אנסה D: מתכוונות להישאר ערים עד השעות הקטנות של הלילה או ללכת לישון בשעה סבירה?עד השעות הקטנות של הלילה! מתכוונות לישון עד הצהריים או לקום מוקדם?אין כמו לקום בצהריים D: מתכוונות לעבוד?כן!!!!D: תוכניות נוספות לחופש:מחנה קיץ בצופים!!!!!שבט אביב אמפריה!!!!!!D:

../images/Emo84.gifאהעאהאעהא גמאני הולכת למחנה קיץ!

את נווסעת ביום שישי
D: . כי אם כן, נוכל להיפגש *גבות1*

Bleed for Me

New member
פהההה

שם:דניאל תאריך לידה:4.5.89 גיל:20 מיקום בארץ:ר"ג דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'):מססרים,מסנ.. משהו טוב שקרה בחודש יוני:שהוא נגמר חחח משהו רע שקרה בחודש יוני:כלום למה אתן הכי מצפות בחודש יולי:שיגמרררר חח שיר החודש:האלבום החדש של קלי קלארקסון וגרין דיי תמונת החודש:ככה לקראת ההגעה החוזרת של סימפל לארץ באוגוסט....לכבודם
מסר לאומה:תהיו חכמים בשמש!
לקראת החופש הגדול: מתות לחופש או לא רוצות שתגמר השנה?איזה חופש גדול?!?! =\ מתכננות חופשה בארץ?לא מתכננות חופשה בחו"ל? אולי, לא שיש לי חופש חלילה.. לומדות גם בחופש (לוקחים שיעורים פרטיים או משהו בסגנון)?--- באות למפגש פורום בחופש?אפעם לא יוצא לי בגלל הצבא..נראה.. מתכוונות להישאר ערים עד השעות הקטנות של הלילה או ללכת לישון בשעה סבירה?-- מתכוונות לישון עד הצהריים או לקום מוקדם?-- מתכוונות לעבוד?-- תוכניות נוספות לחופש:--

oFka7

New member
מצטרפת D:

שם:
אופיר תאריך לידה:
30.3.93 גיל:
16
מיקום בארץ:
צפון דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק וכו'):מסן[email protected] תוסיפו אותי ישלי גם טוויטר ופייס אני אכתוב לכם שם
משהו טוב שקרה בחודש יוני:
סוף כיתה י' הל יה D: משהו רע שקרה בחודש יוני:
מממממ לא יודעת למה אתן הכי מצפות בחודש יולי:
שיהיה כיף חחחחח שיר החודש:
תמונת החודש:
מסר לאומה:
תשלחו לי עוד שירים של מק במסנ יש לי מעט XD אה ותשלחו לי גם תמונות כי נמחקו לי ה246326434 תמונות שלהם שהיו לי
לאלה שסיימו לימודים: איך התעודות?
לא נכשלתי בכלום^__^ השנה שהייתה:
הייתה מלאת תהפוכות, וקשה
עולה לכיתה:
י"א ביה"ס:
*חסוי* חוייה טובה משנת הלימודים:
עברתי באמצע השנה למב"ר
חוייה לא טובה משנת הלימודים:
הייתי סמסטר שלם בכיתה רגילה היו לכם בגרויות השנה? נשארו עוד בגרויות?כן היו ועכשיו נשאר רק מועד ב' במטמ' לקראת החופש הגדול: מתות לחופש או לא רוצות שתגמר השנה?
חופשחופשחופש מתכננות חופשה בארץ?
לצערי לא מתכננות חופשה בחו"ל?
כנ"ל;__; לומדות גם בחופש (לוקחים שיעורים פרטיים או משהו בסגנון)?
לקראת המועד ב' כן באות למפגש פורום בחופש?
אני אשתדל, מתי זה?
מתכוונות להישאר ערים עד השעות הקטנות של הלילה או ללכת לישון בשעה סבירה?
גם וגם כי יש עבודה סעמק מתכוונות לישון עד הצהריים או לקום מוקדם?
כנ"ל מתכוונות לעבוד?
אני חייבת לעבוד תוכניות נוספות לחופש:
כיף

sweet shir

New member
ברוכה הבאה. :)

הכינוי שלך ממש מוכר לי מאיפושהו, ממקום שהייתי סמויה בו נראה לי חח

למעלה