שבת שלום

ה מוזה

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo176.gifשבת שלום../images/Emo176.gif../images/Emo42.gif

סופ"ש של כיופים ..פיקניקים ..טיולים בטבע .. סתם כך משחק
או
בחוף הים .. או בבריכה . סופ"ש מלא ב
וב..
הטיול הקטן מלים ולחן: נעמי שמר לטיול יצאנו כלנית מצאנו על גבעת הדשא במערב; אל ההר עלינו ומשם ראינו ומשם ירדנו בדהרה. צב זקן פגשנו בדרך בית ענקי החזיק על גב; בתהלוכה נהדרת אלף נמלים נשאו חגב. בשלולית המים שמנו ת´רגלים על החוף ישבנו בתוך סירה; בחלקת אספסת רצנו בתופסת כל הלטאות נבהלו נורא. באנו בשורה אל הכרם רוח סערה ונשבר ענף שמה בין תלי חפרפרת אלף רקפות כל אחד אסף. אז מאוד עייפנו והבית שבנו שמש כבר יורדת ומאוחר. רק בתוך הדשא כלנית לוחשת שובו בשלום נפגש מחר.

King of pain

New member
../images/Emo168.gif אפשר להצטרף ? ...

איזה משב רוח מרענן ... בין כל הכאבים , הדמעות , רסיסי הלבבות ... פשוט כיף לקרוא ... תודה ... טיולים ... משחקים ... שלא לדבר על צבים זקנים ... כל הטוב שבטבע ...ובאמת , מי יכול להישאר עצוב אחרי הטיול הקטן בביצוע הסוחף הזה של ה מוזה ... בטיול לאורך החיים , מרוב עליות וירידות , פיתולים מסובכים וסבובים מסוכנים , אבני נגף ומכשולים באמצע הדרך , ומרוב חישובי מרחקים , אזימוטים ודרכי ניווט , לפעמים מפספסים את הכלניות , הגבעות המודשאות , הצבים הזקנים , הנמלים והחגבים שבדרך ... " ... בלי להתכוון , תן לעצמך ללכת , כל החישובים ייגמרו מאליהם , כמו העץ שקם לתחיה מהשלכת , משהו בך יאמר לך המשך בדרכך . לך ישר , לך לבד , אל תפחד , אל תכעס , לך תמים , לך אחד ... " באמת מאחל לכולם שיישכחו קצת העצב והיגון , ושיימלאו את מקומם המון שמחה אושר ואהבה , גם בסוף השבוע הבא לטובה , וגם בכל הימים האחרים ... לכל אחד נהיה קצת עצוב לעתים - אין מה לעשות , רק צריך לזכור , שאם כל העולם קרקס , קרקס צבעוני ושוקק , אזי אתה ליצן , ליצן שבוכה וצוחק . ואם כל העולם מרתף , מרתף אפלולי ללא אור , אזי אתה כוכב , תאיר את הליל השחור ...
<--------- שתהיה לכולם שבת שלום , אוהב אתכם הרבה ...

King of pain

New member
לפינטס ...

לא ... זה לא אני כתבתי ... זו אינטרפטציה שלי למילותיו של אברהם בן זאב ... הלוואי אני הייתי כותב ככה ... אבל זה יפה לא ? ... אז חשבתי לחלוק את זה אתכם ( ההנאה תמיד שלמה יותר כשחולקים אותה עם אחרים ... ) משום מה , תמיד כשיש לי משהו להגיד , אז מישהו כבר אמר את זה לפני , בכשרון ובניסוח מוצלחים בהרבה משלי ... כל אחד - מעלותיו ומגרעותיו ... מה לעשות ... אני בטוח , למשל , שאברהם בן זאב לא יכול לרכב על אופניים בלי ידיים , כפי שאני יכול ... ( אוף ... שתוק כבר , נודניק ... )
<-------- לשבת טובה , שלום ושלווה , ו ה מ ו ן אהבה ... לחיים ...
...

גל ים..

New member
שבת מקסימה אישה יקרה...

רק כיף והמון בילויים והמון המון מנוחה.. ושמרי כוחות... ושיהיה לך ערב נפלא.. גל

למעלה