התחרות

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifאמממממ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

התחרות היא בנצר. והיא מתקיימת היום! דרור ושי מתחרות, ומי עוד? אני לאזוכרת אז תכתבו אם אתם יודעים על אחרים שמתחרים..

איפה זה?! אני לא מבינה...

איפה זה?! איזה עיר? באיזה שעה? מה זה "בנצר"? ע אני אדע את כל הפרטים אוכל אולי לבוא לראות... וזכרו טוב טוב
ת'אורה מלך הבראמבי

תשובות..

התחרות מתקיימת עכשיו בנצר.. נצר זה ליד רחובות.. שם מתקיימת התחרות..

Shai Felton

New member
למות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo55.gif

רק תמונות יצא לי מהדבר הזה! סעמק...

Shai Felton

New member
היה נוראי../images/Emo55.gif

בלי פירוטים... מספיק פאדיחות ליום אחד. תמונות בקרוב, אגב נצר סירני אחלה מקום, ממש נהנתי, חוץ מהמקצים שלי, טחחח..... ופגשתי את דרור ושי, וראיתי את זוהר, כפיר ורעות (נראה לי).

פפפפפפפפפפפפפ...

האממ אז פגשתי את שי ושאר החברה
ואמממ היה לי פסדר כאילו אני מה זה מבסוטית מהרכיבה שלי היום!! ואיייייייייין אפולו קפץ כל כך מעולה היום!!! פפפפ אז זה היה מקצה שיש בו 2 סיבובים.. גם אם נפסלת או הפלת עשית תמסלול השני אבל אם נגיד נפסלת עשית תמסלול השני מחוץ לתחרות.. אז היו לנו 23 מתחרים במקצה.. ואממ הסיבוב הראשון שעשיתי, עשיתי נקי!! בלי הפלות והיה ממש כיייף ואחלה!! אבל הסיבוב השני שהם הוסיפו עוד מכשול אחד והורידו 2 אחרים שהיו במסלול הראשון.. אז במכשול ה-6 שקפצתי הוא היה טריפל אז או שיכולת לעקוף את מכשול 4 שהיה במכשול וקפצו אותו לפני עם מכשול 5 או שעוברים לפני 4... אז אל תשאלו אותי מה קרה אבל אני כועסת על עצמי כל כך!!!! פפפ אחרי הטריפל אז איך שהוא הגעתי למצב שהסוס מול מכשול 4 שזה אוקסר!!!! פפ ואני כזה אמרתי: פאאאאאאאאאאק ואז לא היה לו ברירה אז הוא קפץ אותו.. וקפצתי אותו הפוך כי קפצו אותו לצד ימין ואני קפצתי לשמאל.. פפפפ אז נפסלתי בגלל זה!! אני כל כך כועסת על עצמי!!! כי עד מכשול 6 עשיתי נקי ונשארו לי בסה"כ רק עוד 4 מכשולים לעבור!!!! ואני יודעת שהייתי לוקחת איזה מקום!!! מכיוון שהוא קפץ מדהיייים !!!! והוא בכלל לא חשב להפיל או לסרב וכולם אמרו לי שרכבתי יפה ושהוא השתפר המון.. במיוחד המדריכים והאנשים מחוות צח!!!.. אליעד היה לו סירוב ואיזה 3-4 הפלות ב-2 המסלולים הוא סיים בסוף עם 18 נקודות חובה.. פפ חן לקחה עם רעם מקום 4 עם 2 סיבובים נקיים.. טלי לקחה עם גרניט מקום 3 אני חושבת ב-1.30! יפתח לקח מקום 3 ב-1.10 וזאוס קפץ פצצה.. פפ היה ממש כייף היום.. אהה ולזוהר עם נרט אין אין לי מושג איך הלך אבל עם לגולס היה לו 16 נקודות חובה.. פפפ סוס משוגעעעעע!!!!!! אהה ויש תמונות משי ומהמצלמה של אליעד וממישהי מהחווה שלי שצילמה אז זה יהייה יותר מאוחר..

Shai Felton

New member
שתקי היית מעולה!../images/Emo55.gif

באמת! סיבוב נקי! זה היה אחלה עם כל המכשולים המפגרים האלו! וטעות במסלול, קורה, זה לא אומר שאת רוכבת לא טוב! סתם טעות קטנה!

פפפפ גיל ממש חמוד! איזה זינוקים

הוא הביא לך בחימום! חחח קפצת שם לבד במגרש... ומה היה לך בסיבוב השני?!

Shai Felton

New member
כן..... מופרע, כמעט נפלתי...../images/Emo55.gif

כן זה מעולה שיש 3 מנז'ים לחימום..... זה לא מלחיץ..

נכון.. ואם היית רואה אז היו גם

2 מנז'ים של דרסאז' למעלה... פפפפ חתיכת שטח יש להם שם! וזאת אחלה חווה! ממש כייף להתחרות שם.. האווירה נעימה, ואחלה מקום!! פפפפ איבנטוס עבר עכשיו לחווה שלנו!!!!!... הוא במצב מזעזע!!!!

למעלה