החום כבר הגיע...

אנגלה3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo180.gif../images/Emo176.gif החום כבר הגיע...

וחודש יולי בפתח
. עד כמה שזכור לי היה שרשור לתכנן מפגש פורום בתחילת יולי...
, אתם לא חושבים שהגיע הזמן??? אז קדימה לשרשר רעיונות למקום מפגש (רצוי במקום עם מים כדי שנוכל לצנן
את הקטנטנים מהחום
המייגע) ובאיזה תאריך הכי נח לכולם? (אני אישית מעדיפה ימי שישי)
אז שיהיה לנו מפגש מהנה
אנג'לה

פרלמנים

New member
אני איתך, מתאים לי מפגש../images/Emo13.gif

יום שישי מעולה לנו, רצוי באמצע החודש ולא בסופו. מז'תומרת מקום עם מים? יש לך רעיונות? שרית : הצעת לנו להביא מפעיל/ה במחיר סביר, אם את קוראת-תרחיבי בנושא... מי? מה? מו? ג'סיקה

מצטרפת לרעיון אך מזהירה:

מפעיל בתקופת מסיבות הסיום בבתי הספר עולה כסף והמון..... נתחיל לשריין תאריך, אגיע ב"ה עם הגדול אורית

אנגלה3

New member
מקום עם ../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif

אפשרי להפגש בבריכה או בפארק מים כלשהו, או אפילו בים אם זה נראה לכם. מפעיל באמת עולה הרבה כסף בתקופה כזו - עדיף כבר בריכה לדעתי... אנג'לה

11sarit

New member
לגבי מפעיל

אני צריכה לבדוק מי פנוי בסביבות ה- 600 ש"ח במקום 800-1000 ש"ח

אירנה ק

New member
בקשר למפגש

אני יכולה בימי שישי חוץ מהראשון בחודש יולי. בקשר להפעלה לי לא צריך שום הפעלה כי הילדה עוד קטנה מספיק פגישה בבריכה. וזה גם יקר לי.

פרלמנים

New member
אני נוטה להסכים עם אירנה

זה קצת יקר. עדיף שנביא משחקים וצעצועים (וכמובן קצת אוכל לנו ולקטנטנים) ונהנה יחד
אז תתחילו לסגור תאריך ונראה לאן מתקדמים... בוקר טוב. ג'סיקה

ליבי א

New member
בקשר למפגש

גם לי מתאים בימי שישי אחה"צ. אתן מדברות על בריכה אז יש לי רעיון בעלי עובד בקאנטרי באזורי חן (אם זה לא רחוק לכן) אני יכולה לבקש ממנו שיעשו לנו מחיר כניסה מיוחד. אז תגידו לי אם זה מתאים לכם ואני אסתדר את זה. או לים זה גם אפשרי. או שאפשר להתארגן בפארק ברעננה אחה"צ או פארק הירקון יש שם פארק שעשועים וחיות ומאוד נחמד שם. אני כבר מאוד רוצה שנפגש אז יאלה להתארגן.

חדוה7

New member
בקשר למפגש

יש מספר מקומות בירושלים 1. גן החיות התנכי 2.קיפצובה - בקיבוץ צובה 3.יש בריכה בקיבוץ שורש אם המפגש יהיה באיזור ירושלים אנחנו יכולים להביא כיבוד לכולם יש לציין שביום שיש נוח לנו

אירנה ק

New member
ימי שיש

בתאריכים 13, 20 או 27 מתיאם לי הכול רק אני צריכה להיות בבית לפני כניסת שבת כי בעלי הולך לבית כנסת לבד אני לא מכירה כבישים ומקומות. מקווה שסוף-סוף נפגש

אנגלה3

New member
אז כולם נוטים להסכים ליום שישי

מה שעכשיו צריך זה רק לסגור על תאריך, מקום ומי מביא מה?
( ... ממש קלי קלות...) אני עדיין בדיעה שאנחנו צריכים מקום ליד מים בגלל החום הכבד
. אני מסכימה מאוד עם אירנה וג'סיקה - גם לי יקר מפעיל... וחוצמזה ששחר עדיין קטן מידי למפעיל, אנחנו יכולים להסתדר בלי - האווירה הנחמדה, צעצועים ההתלהבות שסופסופ נפגשים... מי צריך מפעיל??

למעלה