About That Song

Little McMickey

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo183.gifAbout That Song../images/Emo42.gif../images/Emo183.gif

הסבר:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אז- שיר השבוע להיום הוא:
Surfer Babe
השאלות כדקלמן:
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
מה הסגנון של השיר לדעתך, [כיפי\קופצני\דיכאוני\עצוב\שמח\קליל\רגוע\אחר]?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
ציון לשיר 1-10? -------------------------------- זה אחד השירים הכי אהובים עליי כי הוא כל כךךך כיפי וקליל!! וקייצי וחמווווווווד
הבנים נשמעים בו כל כך חמודים!
אחח שיר מדהים...
ובכלל את המעברים האלה שיש בשיר שמילה אחת היא בעצם יוצרת 2 משפטים כמו: I just Don’t know how i’m gonna get through this thing that I've been feeling for You don't think I know your name.... כי זה גם "הדבר הזה שאני מרגיש אליך" וגם- "את לא יודעת שאני יודע את השם שלך.." מגניב! XDDD

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifעונה ../images/Emo9.gif

מה דעתך על השיר?מהמם
מהי השורה האהובה עלייך?את כל החלק הזה: and ive been waitin for a girl like you anticipating how to make my move coz there is nothing i would rather do than catch da waves with you i wanna surfer babe i hope i'm not a little to late i never know what your gonna say you dont think your my type but you are, but you are, but you are but you are, but you are, but you are, but you are
למה בחרת אותה?לא יודעת חח הם נשמעים מזה חמוד בחלק הזה
כאילו בכל השיר אבל בחלק הזה במיוחד
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:
מה דעתך על שם השיר?הוא די מתאים לשיר
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה
אבל אולי ל-i wanna surfer babe אבל surfer babe יותר מתאים D:
מה הסגנון של השיר לדעתך, [כיפי\קופצני\דיכאוני\עצוב\שמח\קליל\רגוע\אחר]?שמח,קופצני וכיפי
שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:ניראה לי שאלה
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:לא זכור לי משהו חח
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:שפעם זה היה השיר האהוב עליי שלהם אבל אני עדיין אוהבת אותו מאוד מאוד
ציון לשיר 1-10?10 אולי אפילו יותר חח

sweet shir

New member
<:

מה דעתך על השיר? חמודייי. מהי השורה האהובה עלייך? You don’t think I know your name But I do, but I do, but I do You’re a surfer babe למה בחרת אותה? כי היא מצחיקה. XD שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: כלום חחח מה דעתך על שם השיר? נחמד. אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לודעת חח מה הסגנון של השיר לדעתך, [כיפי\קופצני\דיכאוני\עצוב\שמח\קליל\רגוע\אחר]? אמאללללה על התיאורים XDD וכיפי וקופצני.
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אהא. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: -- השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שהייתי פתטית ושתמיד הייתי מתלהבת מBUT YOU ARE הרביעי בדקה ה2 ככה שדאגי שר. XD ציון לשיר 1-10? 8 <:

Charley XD

New member
../images/Emo6.gif מי עושה הכול כדי להתחמק מללמוד לספרות ?

מה דעתך על השיר? אחד השירים שאף פעם לא נמאס לשמוע .. מהי השורה האהובה עלייך? but you are, but you are, but you are למה בחרת אותה? כי היא מצחיקה אותי וזה תמיד נשמע כמו מילה אחת .. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: נגיד שזאת .. i wanna surfer babe i hope i'm not a little to late מה דעתך על שם השיר? חמוד אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? פחח לא הייתי משנה .. מה הסגנון של השיר לדעתך, [כיפי\קופצני\דיכאוני\עצוב\שמח\קליל\רגוע\אחר]? קופצני ושמח ? ><" שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן ... אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שרתי לההנתי את השיר ופתאום ! נפל עלי אשכול בננות מהשמיים !!!!!!!!!!!!!! נו באמת מה כבר יכול לקרואת ><" ? השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שאני חייבת ללמוד לגלוש ציון לשיר 1-10? 10 .. כןכן אני נתתי לזה ציון שלם.. אני אוהבת אותו

LironPoynter

New member
סרפר בייבבבD:

איך אני אוהבת את השיר הזה מה דעתך על השיר? חמודי ואחד הפייבוריטים שלי מROTTF.<: מהי השורה האהובה עלייך? You know I've look all around for a girl in L.A. And you're the prettiest face that has walked my way למה בחרת אותה? כי זה פשוט דני וזה כיף לשיר את זה מהר.
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: אממ כלום נראהלי, סרפר בייב אני עדיין לאXD מה דעתך על שם השיר? מתאים לתוכן חחח אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא משנה חח מה הסגנון של השיר לדעתך, [כיפי\קופצני\דיכאוני\עצוב\שמח\קליל\רגוע\אחר]? כיפי קופצני שמח קליל בלהבלה.D: שם השיר מתאים לתוכן שלו? דה אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר: אהה אנערף,
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אממ התמונות עם אמוריקD: השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: ים חח ציון לשיר 1-10? 10

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif 8DD

מה דעתך על השיר? חמודי ביותר, כייפי וקייצי כזה.
מהי השורה האהובה עלייך? you know i've looked all around for a girl in LA and you're tha prettiest face that has walked my way וגם i wanna surfer babe i hope i'm not a little to late i never know what your gonna say you dont think your my type כשטום שר בחלק האיטי בגלל הגיטרה
למה בחרת אותה? סתם כי הוא חמוד וגם
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: קצת קשה להתחבר לשיר פתלוב שכזה XDD
מה דעתך על שם השיר? סבבי
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? Catch the Waves With You
מה הסגנון של השיר לדעתך, [כיפי\קופצני\דיכאוני\עצוב\שמח\קליל\רגוע\אחר]? קליל, שמח, כיפי, surf rock, ביצ' בויז שכזה.
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אמ, נראלי.
היה מתאים אייקון של גלשן אומשהו כזה
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: נה
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש: ההתלהבות התמידית מהשורה של דאג
ציון לשיר 1-10? 8.

just orr

New member
../images/Emo152.gif

מה דעתך על השיר? חמוווווד
מהי השורה האהובה עלייך? אמממממ You don’t think that you’re my type" "But you are, but you are, but you are, but you are
למה בחרת אותה? חחחחחח סתם כי כשאני נדבקת לשיר הזה אני בד"כ נדבקת לחלק הזה
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: אין אחת ממש
מה דעתך על שם השיר? חמוד, מתאים כזה
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? ---
מה הסגנון של השיר לדעתך, [כיפי\קופצני\דיכאוני\עצוב\שמח\קליל\רגוע\אחר]? כיפי וקופצני כזה
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אמממ שרנו ורקדנו? XD
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: מקפליי קטנים כאלה בתקופת האלבום הראשון חחחח. וגם פיצה, כי בהתחלה הם אומרים "פיצה פלייס" XDDDDDD
ציון לשיר 1-10? 8

O0NoNi0O

New member
אחרי חמישים שנה..=]

מה דעתך על השיר?כיפיD:: מהי השורה האהובה עלייך? כול הבית הזה: I just wanna date a surfer babe I hope I’m not a little too late I never know what you’re gonna say You don’t think that you’re my type But you are, but you are, but you are, but you are למה בחרת אותה?כי..ככה
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:נו. פויה. הבית מלמעלה. מה דעתך על שם השיר?חח אני אוהבת את המילה בייב
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי. מה הסגנון של השיר לדעתך, כיפי וביצ' בויז כזה.[כיפי\קופצני\דיכאוני\עצוב\שמח\קליל\רגוע\אחר]? שם השיר מתאים לתוכן שלו?כה אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:|בלונדינית| דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:תמיד אני שומעת את השירים הכיפיים של מקפליי באוטובוס [בייחוד בכיתה ז' יואו נוסטלגיון] קיצר אז תמיד שאני שומעת אותם אני מחייכת כמו טיפשה ואז מתפאדחת כי מישו תמיד קולט אותי. השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:את פעם חח ששמעתי אותם יותר. ציון לשיר 1-10?7

למעלה