הסקר הוחלף והנה התוצאות של הסקר הקודם מה שאומר,שהפורום נשאר פתוח...
° °•° OmEr °•° New member 10/10/03 #1 ../images/Emo42.gif../images/Emo185.gifהסקר הוחלף../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif והנה התוצאות של הסקר הקודם מה שאומר,שהפורום נשאר פתוח...
../images/Emo42.gif../images/Emo185.gifהסקר הוחלף../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif והנה התוצאות של הסקר הקודם מה שאומר,שהפורום נשאר פתוח...
T TiNkErBeL69 New member 10/10/03 #2 ../images/Emo28.gif סוף-סוף ../images/Emo9.gif ד"א- אחלה רעיון לסקר
F Flash Button New member 10/10/03 #3 הפורום נשאר פתוח.. כי הוא הרבה יותר פעיל מהפורום הרגיל..נקווה שכשבסוכות תתחיל העונה השניה שניהם יחזרו למקום הראשון בטבלה של הסטטיסטיקות!
הפורום נשאר פתוח.. כי הוא הרבה יותר פעיל מהפורום הרגיל..נקווה שכשבסוכות תתחיל העונה השניה שניהם יחזרו למקום הראשון בטבלה של הסטטיסטיקות!
° °•° OmEr °•° New member 10/10/03 #4 ../images/Emo42.gif../images/Emo185.gifבלעטט הוא ממש לא יותר פעיל מהרגיל פשוט הגמד וענק השתלט פה ובאמת אני מקווה שנחזור לסטטיסטיקות,רז,אתה ראית שעפנו משם לגמרי...
../images/Emo42.gif../images/Emo185.gifבלעטט הוא ממש לא יותר פעיל מהרגיל פשוט הגמד וענק השתלט פה ובאמת אני מקווה שנחזור לסטטיסטיקות,רז,אתה ראית שעפנו משם לגמרי...
F Flash Button New member 10/10/03 #5 בדיוק... טוב, פעם שהייתי חוזר הביתה היו לי איזה 7 עמודים לקרוא..היום רק אחד אבל לא נורא בקרוב שוב המורדים חוזרים לארץ..ההיסטריה חזרה שנית!
בדיוק... טוב, פעם שהייתי חוזר הביתה היו לי איזה 7 עמודים לקרוא..היום רק אחד אבל לא נורא בקרוב שוב המורדים חוזרים לארץ..ההיסטריה חזרה שנית!
¥ ¥ CoCiTo MiO ¥ New member 10/10/03 #6 ../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif אשכרה לא משתפים בכלום את מי שלא יכול לראות לבד