עניין עצוב

Moran Rojas

New member
../images/Emo16.gifלזכרונו

מכתב באמת קשה...אבל כדאי לקרוא זה נותן פרופורציה לחיים תבינו שצריכים לנצל כל שניה...

מה שמזכיר לי את מות אחי

שזאת הייתה הפתעה נוראית ואפילו בחלומותנו הרעים לא חשבנו על זה

איך הצלחתם לקרוא עד הסוף../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני לא יכולה. אני ממש בוכה.. זה נורא עצוב..
מי זה אודי וערן
הוא כל כך מסכן..

אויש גאד

התחלתי לבכות .. באמת צריך להעריך את מה שיש לנו חיים רק פעם אחת ! לא נספיק הכל סיפור קורע לב ממש ..

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifומה קרה לו?!

הוא התאבד? או מת רגיל? איזה עצוב המכתב הזה והעובדה שכל שנייה כתוב שם ערן עוד יותר מצמררת אותי! זה ממש ניכנס לי כאילו הוא מדבר אליי! יבאלולו! אבל אני חי את החיים לי בשימחה ובכיף אני אוהב את החיים שלי!
ואני באמת לא לוקח הכל כמובן מאליו! כי זה לא! בקיצור- המכתב הזה לא גרם לי לחשוב כל כך כי אני באמת חי את החיים שלי בדיוק כמו שהוא תיאר!

° M A Z I °

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo74.gifתגיד ...

כל דבר בעולם אתה צריך לקשר את זה אליך ? יווו זה משגע ! אפילו לדבר הכי עצוב בעולם אתה חושב על עצמך ! ליסתר !איזה מצב !
אולי תפסיק קצת לחשוב על עצמך ותחשוב על אחרים ! מה הקשר ערן ?יש מילון ילדים שהשם שלהם זה ערן !
והסיפור חייך ?דוגרי זה לא מעניין אף אחד !

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifאוי תיסתמי את הפה.....

את בכח רוצה לריב? שאני לא יתחיל ליפתוח את הפה שלי על כל הדברים הפוזאיסטים שאת כותבת על עצמך! מה כבר אמרתי? שבגלל שכתוב שם ערן אז הרגשתי כאילו הוא מדבר אליי?! אם היה כתוב שם מזי אז גם את מרגישה ככה! יאללה גם כן את.....

° M A Z I °

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo55.gifאממ ..

בוא נגיד שהפוזאיסט היחיד פה זה אתה .. כל דבר אתה חושבת על עצמך .. נ.ב שכחת לצרף תמונהההההההה
צרף צרף את הזוועה החדשה שיש לך על הראש .. שכולם נראה איזה 'חתיך' אתה ..

° M A Z I °

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo55.gifבזז

חושבת=חושב* פשוט אני לא בטוחה במין שלך ..

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifמזי ממש אין לי כח לריב איתך.

הפוזאיסטית היחדה פה זאת את שמנסה ליהיות משהו שהיא לא! תפסיקי כבר לנסות ליהיות מאגניבה! זה כזה מציק! "אני אוהבת ווקדה ורדבול זה הכי טעים במיוחד טעם תות" זה כזזזזזה מעצבן שכל היום את משחקת אותה!
תפסיקי לנסות ליהיות סטייל אבריל לאבין תפסיקי כבר! אררג ליבעוט בך! את כזאת מעצבננננננת! אני הכי שונא אנשים שמשחקים אותה משהו שהם לא! איכססססססססס........
ואל תקחי את זה בתור ריב- אני פשוט הבאתי לך עצה! תפסיקי ליהיות וואנבי!

למעלה