תלמידי כיתה י' לפהה ->>

../images/Emo42.gif../images/Emo185.gifתלמידי כיתה י' לפהה ->>

גם לכם יש מבחן בקרוב בהיסטוריה?
בכל מקרה,לי יש..בעע.. ואני צריכה את עזרתכם
נכון בשאלת מאגר השנייה: הציגו את השפעות מלחמת העולם הראשונה על מדינות אירופה בתחומי החברה,התרבות והכלכלה. מישהו יכול לכתוב לי את התשובה בקשר לתחומי התרבות והכלכלה
זה קצת דחוף..אז בקבשה למי שיש כוח שיעזוררר

K i n G i

New member
מממ....

היה לי על זה כבר מזמן מבחן... אם תצטרכי עוד עזרה תשאלי, יש לי תשובות והכל...

מה את לומדת הסטוריה+ ואזרחות(ידעה

עם זה הסטוריה למגמות )או הסטוריה רגיל עם ידעה עם אז אני יכולה לעזור לך יש לי הכול......

K i n G i

New member
מממ..

לפי זה שהיא בכיתה י' ולומדת את החומר הספציפי הזה... היא לומדת היסטוריה רגילה - והשנה יש בגרות...

L i R o N u S h

New member
בבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

ואם תצטרכי על עוד נושאים בתחום אני יכולה להשים לך

היום היה לי מבחן על החומר הזה

על השאלות מאגר מהתקופה הראשונה והשנייה היא כל כך קשה

פאק פאק פאק פאק פאק פאק..

היום היה לי מבחן בהיסטוריה על 10 שאלות מאגר ומחר אני צריכה להגיש 6 שאלות מאגר אחרות (מהמאה ה20) ואין לי אפילו מאיפה לקחת חומר, אני לא יודעת מה לעשות

עכשיו, שוב, בגלל שאף אחד לא הגיש

את העבודה היא נדחתה למחר חחחח. ועוד לא התחלתי, אין לי מאיפה לקחת חומר הלפ מי מיי פיפל

LuLiLoPiLaTo1

New member
וואיי לנו היה לפני כמה זמן מבחן על

החלק השני.. בעעע אבל הבעיה שאחרי פסח ישר יש לנו על החלק השלישי.. אוףף כמה חומר!! איפה אתם בלשון? אני מחכה כבר בעוד שבוע למיקודים באתר של משרד החינוך.. מתפללת שיורידו איזה כמה גזרות...

בגרויות.. בעעע

אחרי פסח? אנחנו כבר עכשיו עובדים על החלק השלישי.. גם אני.. הלוואי שירדו כ-ל הגזרות חח מה שבטוח לא יקרה

K i n G i

New member
ממ..

המיקודים מתפרסמים ביום חמישי ההבא (לא מחר - שבוע הבא). הבגרות בלשון - 25.6 בגרות בהיסטוריה - 6.6 במיקוד של לשון יורידו אולי כמה גזירות, כמו שעושים בדר"כ, אבל לא את כל הגזירות. אל תדאגו...

LuLiLoPiLaTo1

New member
אמן ויורידו לנו את נעו"י וע"ע או את

כל השורשיםם פחחח כזה שאלנו את המורה שלנו אם יכול להיות כזה דבר והיא עשתה כזה פרצוף שאומר שלא אמור להיות אבל אולי.. חחחחח ואז זה מבטל את כל הפועללל ואנחנו כבר סיימנו את שנות ה-20 בחלק השלישי אבל אחרי פסח אנחנו ניבחן עליו..

עוד לא למדנו את נעו"י

היא אמרה שנלמד את זה מחר.. ובקשר להיסטוריה- ואי זה רק מראה לי כמה אנחנו לא מוכנים

למעלה