סיכום שבועי

just adiki

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo20.gifסיכום שבועי../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

סרט השבוע:
תוכנית השבוע:
סרטון/קליפ השבוע:
שיר השבוע:
היום הכי כיפי בשבוע:
ציטוט:
תמונה: סופ"ש כיפי לכולם

Galuush

New member
מסכמת../images/Emo13.gif

סרט השבוע: אין
תוכנית השבוע: מונטקריסטו
סרטון/קליפ השבוע: הקליפ לtaking chances של סלין
שיר השבוע: when you're gone של אבריל לאבין
היום הכי כיפי בשבוע: שני
ציטוט: confiar y esperar (להאמין ולחכות).
תמונה:

NITSAN6

New member
מסכמת../images/Emo112.gif

סרט השבוע:ג'ו טאקר חייב למות תוכנית השבוע:חברים סרטון/קליפ השבוע:אין שיר השבוע:אין היום הכי כיפי בשבוע:חמישי
ציטוט:"זה לא כבשה מתה זו אילנה"
תמונה:

RayoDeLuz

New member
איזה שבוע נוסטרולוגי!

סרט השבוע: אין. תוכנית השבוע: חברים (ראיתי היום את הפרק שבו רוס וג'ואי הכירו אחד את השני) סרטון/קליפ השבוע: One Semester of Spanish - Love Song חובה לצפות!! הוא מצחיק
למרות שהוא בספרדית... אבל זו ספרדית בסיסית.. ויש כתוביות... שיר השבוע: Angel\Beverley Mitchell היום הכי כיפי בשבוע: מממ... האמת היא שיום רביעי... בגלל הלואיין...^^ ציטוט:מממ.... אין... תמונה:
וסתם עוד משהו... ביום רביעי, אחרי שחודש בערך לא דיברתי עם 2 חברות (אחת סיימה בית ספר והשניה עברה בית ספר), החלטתי להרים את הטלפון ולהתקשר אליהן ולאחל להם משהו להלואיין... אחת מהן הייתה לא מזמן החברה הכי טובה שלי.. ומה שהכי עצוב זה שאף אחת מהן לא טרחה להתקשר...:-\ מכירים את זה שפתאום אחרי תקופה שאתם מבלים עם מישהו, אתם מוצאים שכמעט אין לכם נושא משותף? גרר זה קרה לי עם אחת מהבנות הנ"ל... פשוט היא גמרה בית ספר ואני כמובן עדיין בבית ספר ולא ידעתי מה להגיד לה אז אמרתי לה "טוב, ביי.." מוזר...:-\ ועוד שאלה, מכירים את זה שיש אנשים שפתאום נעלמים לכם מהחיים וחוזרים אחרי שנה שנתיים? קיצר זה קרה לי השבוע... יום רביעי כזה עליתי על המסן לא בשעות שאני תמיד עולה ואז כשהתחברתי ראיתי מישהי שפעם אחרונה שראיתי אותה הייתה ביוני אבל, הפעם האחרונה שבאמת דיברתי איתה הייתה לפני שנה וקצת... זה כ"כ מוזר..:-\ וגם היום על האוטובוס פגשתי מישהי שהייתה איתי בספורט בכיתה ט' וי' (לפני שנתיים ושלוש שנים..) העניין הוא שלא זהיתי אותה כ"כ מהר וגם כשזהיתי לא הייתי בטוחה אם היא זוכרת אותי... אבל היא זכרה ושאלה אותי משהו שלא הבנתי..וגם שאלה אם אני עדיין הולכת לאותו בית ספר.. אמרתי שכן...^^

Koala Girl

New member
כמה אנשים פגשת בשבוע אחד../images/Emo3.gif

זה קורה לפעמים...שכל אחד פונה לדרך אחרת וכבר אין יותר נושא משותף :/ אבל לדעתי חברות ממש טובות שלי שאני מכירה מיליון שנה תמיד נמצא על מה לדבר,או לפחות אני מקווה שזה יהיה ככה

RayoDeLuz

New member
אבל זה כזה מוזר..

כאילו שנה שעברה אני והיא היינו חברות ממש טובות... ובגלל בקיץ.. כמעט כל שבוע נפגשנו פעמיים שלושה.. ופתאום הכל שונה... היא עובדת ואני עדיין בבית ספר..:-\

Koala Girl

New member
עונה

סרט השבוע: גבעת חלפון תוכנית השבוע: רק בישראל
סרטון/קליפ השבוע: שו? מאיפה יש לי שיר השבוע: אני אשתנה-ירמי קפלן היום הכי כיפי בשבוע: אתמול ציטוט:
תמונה: זה דוד שלי ז"ל ,חבר של סבא שלי צייר לו את זה לא מזמן

מסכמת../images/Emo3.gif

סרט השבוע: היט סקול מיוזיקול תוכנית השבוע: חברים, סיינפלד וכ'ו סרטון/קליפ השבוע: קליפ של אמינם - Cleaning Out My Closet *נוסטלגיה* שיר השבוע: High School Musical- Something New היום הכי כיפי בשבוע: חמישי ציטוט: -- תמונה: משו שהכנתי אתמול ב 3 בלילה מרוב שיעמום
בלי פוטושופ או כל התוכנות שמורידים ..

danduni

New member
הו!! היי סקול מיוזיקל!! לא מזמן בנסיבות כלשהן

הכריחו אותי ללמוד את הריקוד של We're all in this together. ולמדתי
. (אבל לא ראיתי אפילו את הסרט והוא בהורדה אצלי
)

חחח אני גם למדתי בלי שהכריחו לי../images/Emo122.gif

חח אחלה סרט ^_^ אני מורידה ת'שני עכשיו

linoy7

New member
גמאני מסכמת../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע: אין.. תוכנית השבוע: חברים, מיכאלה, האי.
סרטון/קליפ השבוע: אין שיר השבוע: סינרגיה- בדד
היום הכי כיפי בשבוע: חמישי ציטוט: "אתן יודעות את כל המילים של השירים! אז למה אתן לא שרות עם המיקרופון?!?!"
יום חמישי הייתי בערב קריוקי עם חברות
מה, פאדיחות לשיר עם המיקרופון
תמונה: אין..

just adiki

New member
מסכמת../images/Emo9.gif

סרט השבוע:לא ראיתי. תוכנית השבוע:"חברים"
, "מה זה השטויות האלה?!"-פרק מאוד מרגש
, אני מתה על עדי אשכנזי. סרטון/קליפ השבוע:ג'ניפר ממש הצחיקה אותי פה
והיא ממש חמודה
http://www.youtube.com/watch?v=azmf6N7kk1w שיר השבוע:bitch היום הכי כיפי בשבוע:יום חמישי
ציטוט:"איזה בלאגן איזה בלאגן כולם עובדים בכסף אנחנו בחינם"
תמונה:

linoy7

New member
עדי אשכנזי../images/Emo47.gif אין, היא פשוט גדולה!../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
חחחחחחחחחחח מה רע במיכאלה?../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

למעלה