5

litaf1

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif 5 ../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

שלום לכולם! =] פותחת את הפינה בפעם הראשונה!! יאייי
חחחח אז תכתבו פה: חמישה דברים שיעשו את השבוע שלכם לשווה יותר

litaf1

New member
אני אגיב לעצמי ../images/Emo3.gif

שביתה לעבור את התיאוריה מחר (בע"ה טפו טפו טפו..) חח להתחיל לחרוש על הכרטיס אשראי שיעורי נהיגה...

Wild Eye Joker

New member
אסתפק בשביתה

וטיפול לייזר ראשון
אם אני אני אצליח להקדים אותו. אמן.

Rose131

New member
D::

-חצי שנה בלי קולה -אם לא תהיה שביתה ביום חמישי ויהיה שיעור קולנוע שבו המורה יגיד לי מה דעתו על מה ששלחתי לו -אם תהיה שביתה מחר על המבחן בלשון -אם תהיה שביתה ביום שלישי על שיעור ספורט -אם תהיה שביתה ביום שישי על המבחן באנגלית

זה יהיה קל .:)

שביתה שביתה שביתה יום הולדת לחברה התאריך של פולין מתקרבבבב

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהמממ.. בוא נחשוב..

שביתה.. אמורה להזמין עם אבא כרטיסי טיסה
...... הממ.. יצא קליפ חדש של A7X ~בודקת דיסקים סינגלים שיוצאים השבוע~ יאללה אין שום דבר מעניין

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהאאאאאאאאאאאאא!

מצאתי דיל ממש טוב כזה לטיסה ומלון בלונדון! צמוד לאוקספורד סטריט! 4 כוכבים! עם טלויזיית לווין (כן הא.. פעם קודמת הייתי באכסנייה והיה ערוץ חדשות אחד מוזר כזה וזהו..) ואהמ.. ארוחת בוקר. וזה שבוע
יום יותר בגלל שהטיסה חזרה בצהריים ומגיעים עד הערב D: מה אני חופרת לכם?! XDDDD אהה וזה אפילו פחות מ4000 שקל כולל הכל הכל הכל. אם כבר כולל מוניות ותחבורה יצא לנו 4000 לבנאדם. קיצר 90% היום כבר מזמינים

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחדשחדש! Almost Easy דווקא שיר ממש טוב!

יש מצב כתבתי איזי עם טעות..

oshriti123

New member
הוו אוקיי *רצה ליוטיוב*

את חושבת שהם יכנסו לפלייליסט של M2? D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifשל מי?...

ואהמ כבר ראיתי את הקליפ במצעד הרוק ורד בוטום צ'ארט ויש מצב זה היה כבר בטקסט דראגס.

PATD

New member
יאאאאאאאאאאאאפ

אני מקבלת את המשכורת!! D:
קניון מלחהה
עירררר
מוזיקה
אוכל

Unaffected

New member
מממ

שביתה אם דברים מאיביי יגיעו השבוע שביתה שביתה שביתה

CitizenErased

New member
mine's easy...

1. arriving at Budapest tomorrow 2. meeting a lot of Israeli Muse fans + my brother and sister tomorrow in Budapest 3. having fun 4. hopefully get to go to a Muse interview... and say goodbye to them for a long time, properly! 5. be front row at the Budapest concert, yeah baby!

יא.

הופעה ביומשישי
מלרוז
שיעורבאס
יומולדת לחברה
ואוח אני לא יודעת עוד מה.

המממ בואו נראה.......

שביתה שביתה לקוות שההורים יתנו לי לסוע לת''א כדי שאני אוכל לראות את הסרט שביתה ללכת למבואות לבקר יצורים

M a a y a n K

New member
../images/Emo132.gif

אני בבית היום!!
וביום רביעי ...
ובסופ"ש...
חברה טובה שלי חזרה מארה"ב
והטופ 10 של AM אתמול בהחלט עזר להפוך את השבוע הזה לקצת יותר טוב...(בייחוד בהתחשב בעובדה שאני רואה את זה ואני בצבא וכל זה...)

למעלה