בוקר אור מתוקות...

eilati27

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif בוקר אור מתוקות...

מה שלומכן הבוקר? אחחח... אני כבר יכולה להריח את סוף השבוע... בכל אופן אני אחזור על דבריי מאתמול בלילה כי לא הייתה ממש היענות ודווקא הבנתי שהרבה בנות תקועות ואין להן איך להגיע אז ככה: אני מגיעה מאיזור ראשון לציון,יש לי 2 מקומות פנויים ברכב ואני אשמח ואף יותר מכך,לעזור למישהי להגיע להופעה (כמובן מאיזור ראשל"צ,רחובות,נס ציונה,באר יעקב וכד'..) רק תפנו אליי... שיהיה לכולכן יום מקסים!!!

רנה6

New member
בוקר טוב.../images/Emo140.gif

כמה אוף...רציתי לפתוח שרשור של בוקר טוב...לא משהו רציני, אבל סתם משהו שיבטא את מצ בהרוח העכשווי שלי...מעניין מה קורה לי...מישהי יכולה להסביר לי מה קורה לי עכשיו בפנוכו....אז זהו, שכנראה אף אחת לא ממש יכולה להבין את הקורות אותי שם, זה די מסובך ואני את שלי עשיתי....ברכתי אתכם בבוקר טוב, שטוף שמש, אהבה, אושר...הכל מכל.

eilati27

New member
היי שיר בוקר אור../images/Emo20.gif

מה יש לך מתוקה? מה מצב הרוח הזה? שולחת לך חיבוקים

רנה6

New member
דווקא מצב רוח טוב...

דווקא מצב רוח טוב לשם שינוי וזה המיוחד במה שקורה לי הבוקר בפנוכו....ובכלל המחשבות לגבי מחר ממלאות לי את הלב....

רנה6

New member
כמעט ערב טוב...

כמעט ערב טוב, רויטלוש...יום קצת עמוס, אבל בין לבין רכשתי לי כמה " דברים"..

דורית41

New member
אהלן נובה,אהלן כולן

את זוכרת את מה שכתבנו לזכות ג'קוש לגבי התעוררות הביקושים במשק הישראלי? אז נראה לי שיש קשר..... אני מניחה שרב הבנות שבאות להופעה,ומקומי לא נפקד,קונות דברים.

a d i d a s 2 1

New member
בוקררררר טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

ולכל השואלות מה אני עושה כאן בשעה כזאת.. אין תשובה... כמו בשיר גשם:) יופ יפה היום!!!! משהו אופטימי לי משום מה:)

אוחתיה בוקר טוב לך ../images/Emo140.gif

אני כאן לשניה לברך אותך ואת כולם בברכת בוקר מופלא
יש לי יום ארוך אז שיהיה לכן יום נעים וחמים ומלא ציפיה... פיצולי את באה... אם לא אני שולחת אלייך את המיועד

a d i d a s 2 1

New member
בוקר פלאא

שלחתי לך מסר...:) גמלי יש יום ארוך.. ולא, עדיין לא בטוח שאני באה:) אבל נראה לי שכן... איזה מיועד את שולחת אליי? כזכור לך... המיועדים שלי מיוחדים מאוד!!

glitter8

New member
הי בנות!! בוקר אור!../images/Emo13.gif דרוש טרמפ

להופעה בת"א מי באה מהצפון? ויש לה מקום עבור הישבן הקטן שלי? אני מודה מודה מודה למי שאוכל להצטרף אליה!

a d i d a s 2 1

New member
עונה ואצה רצה החוצה...

מקדישה לכם שיר לבוקר הקסום הזה! it's my life-bon jovi This ain't a song for the broken-hearted No silent prayer for the faith-departed I ain't gonna be just a face in the crowd You're gonna hear my voice When I shout it out loud It's my life It's now or never I ain't gonna live forever I just want to live while I'm alive (It's my life) My heart is like an open highway Like Frankie said I did it my way I just wanna live while I'm alive It's my life This is for the ones who stood their ground For Tommy and Gina who never backed down Tomorrow's getting harder make no mistake Luck ain't even lucky Got to make your own breaks It's my life And it's now or never I ain't gonna live forever I just want to live while I'm alive (It's my life) My heart is like an open highway Like Frankie said I did it my way I just want to live while I'm alive 'Cause it's my life Better stand tall when they're calling you out Don't bend, don't break, baby, don't back down It's my life And it's now or never 'Cause I ain't gonna live forever I just want to live while I'm alive (It's my life) My heart is like an open highway Like Frankie said I did it my way I just want to live while I'm alive It's my life And it's now or never 'Cause I ain't gonna live forever I just want to live while I'm alive (It's my life) My heart is like an open highway Like Frankie said I did it my way I just want to live while I'm alive 'Cause it's my life!

reviital

New member
מקדישה גם שיר, לחורף שלא בא

גשם, רד כבר גשם כי צריך לשטוף הכל לא רוצה לראות הכל כשבא הגשם רד כבר גשם כי העיר כבר עייפה היא פוחדת מעצמה רוצה לנשום

למעלה