../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo99.gif../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif

כמה דברים: 1. מי שיכול להכין לי חתימה...
אזזזזזז כככההה... יש לי פורום על נינט [כולם מוזמנים להכנס
] ואני צריכה חתימה... מה שקרה זה שנמחקו לי התוכנות כאשר מחשבי קרס
[זוכרים שלא הייתי כאן שבסועיים וחצי
זה בגלל שהמחשב שלי קרס.. וירוסים...
] ועכשיו לעניין.. בגלל שנמחקו לי התוכנות איננני יכולה להכין חתימה ואבא שלי לא מסכים לי להוריד!! אז אבקש את עזרתכם בזאת, אם מישהו יכול להכין לי חתימה
ערן אתה עושה מהממם
אשמח אם תוכל להכין לי, ואם לא ערן אז מישהו אחר, כולכם פה מוכשרים... הנה הוספתי קובץ לבסיס של החתימה שאני רוצה [כמובן שברקה יש תמונה של נינטוש] 2.לעדן קולומבו... עדן, את ביקשת מחן שיעשה לך כתבה כזו או משהו, לא
אז הכנתי לך כזה.. מקווה שיייצצצאאא טובב
ביי, ותודה....
גל

האוכלת

New member
יאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

גם אני רווווצה
תעשי לי גםםםםםםםםם... פליייזי!
בול אותו דבר רק שבמקום חן משו תכתבי מור קרנכל
ואם זה לא קשה... תודעי לי במסר כשזה מוכן.. אני לא הרבה בפורום.. אבל רק אם את יכולה..
תודה מראש

טוב עשיתי לך עם פלי!!

שחכתי אם מאת
את בנחה או פלי אז עשיתי עם פלי תגידי לי אם לשנות. מקווה שאהבת
גל.............

מאיפה הרעיון היצריתי הזה../images/Emo35.gif

וואי את ממש ממש יצרתית! אפשר לחשוב שגנבת ממישהו את הרעיון שלו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifוואי גל תודההה../images/Emo24.gif

תודה רבה מותק מתה עליייייךךךך!!!

אוייש חן ../images/Emo4.gif

אני אמרתי שהיא ביקשה ממך אם קראת טוב... אבל לא עשית לה ואני רציתי לעשות, מה הקטע שלך

../images/Emo42.gif../images/Emo19.gifוואאיי! גלו'ש תעשי לי גם

פליז.. אם את מסכימה תשאירי לי הודעה באייסי בחתתימה (יש לי אותך ) או במסן [email protected]

אני יכין לךךךךךךךךךךךך

עם בנחוש' נכון
אממממ האייסי נדפק אני צריכה להוריד חדש... וגם המסן

מעתיקנית!

זה בידיוק כמו שהיה עם העיתונים של המורדים אחת הכינה וכולם קינאו בה ורצו לעשות גם אבל בסוף לא עשו! לפחות תכבדי את זה שהרעיון הזה הוא שלי!

../images/Emo4.gif

מה נסגר איתך
לא אמרתי שהרעיון שלי.... אני ראיתי שעשית לשני, ועדן רצת אז עשיתי לה.. מה הבעיות שלך

הנה הבעיה שלי../images/Emo70.gif:

באתי להעלות לפורום את מה שהכנתי לעדן ואז אני קולט שהכנת גם וזה עיצבן אותי
זה למה! טוב זו לא אשמתך סורי שכעסתי.....

חן יקירי, נקרא לילד בשמו:

'בעיה נפשית'. ואין צורך לבזבז אנרגיות מיותרות על ההזיות-המורדיכסיות האלה.. אל תטרח להתעצבן.. תפעל ע"פ הפיתרון המעודן:קבע פגישה עם המעתיקנית, ותשבור היטב את מפרקתה. מקווה שעזרתי, דנה

למעלה