חם/קר

Saucy Girl

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifחם/קר../images/Emo29.gif../images/Emo110.gif

כתבה מ"ידיעות אחרונות",במוסף "זמנים מודרניים", עמוד 6. 1) חם: לקחת בדי-וי-די קר: להתבכיין על כמות הפרסומות 2) חזה חם: סלמה האייק קר: פמלה אנדרסון 3) בריאות חם: תה לבן קר: תה ירוק 4) אזרחות חם: דרכון פולני קר: גרין-קארד 5) דייטים חם: "אני רוצה אותך כאן ועכשיו, אז תתפשט
" קר: מחכה שהוא יתקשר
6) לחם קל חם:טופו (30 קלוריות) קר: חיטה מלאה (40 קלוריות) 7) נופש חם:סיני קר: דיל לאירופה 8) כדורגל חם: חיים רביבו
קר:אבי נמני
9) ספינינג חם: שירה בציבור
קר: טכנו-האוס 10) רטרו חם: חזק לשנות ה-50 קר: שנות ה-70 11) דיאטה חם: סידן קר: חלבונים 12) פרחים חם: על כל מה שזז
קר: על דש הבגד
13) ספורטיביות חם: גם ברחוב קר: רק במכון הכושר 14) זוגיות חם: היא עובדת, הוא לא קר: הוא עובד, היא לא 15) מסעדות חם: טאפס בר קר: סושי בר 16) שיער חם: ארוך ישר, פוני ארוך קר: תספורות חמודות 17) אבק כוכבות חם: אמהות קר: גניבה מחנויות 18) קולנוע חם: בוליווד קר: הוליווד 19) עיניים חם:עדשות צבעוניות קר: ניתוחי לייזר 20) דיכאון חם: אומגה 3 קר: פרוזאק 21) גוף חם: קימורי ג'ניפר לופז
קר: עצמות קליסטה פלוקהארט
22) שביעות רצון חם: "מ-צ-ו-י-ן" קר: "סבבה" 23) פדחת חם: צעיף עבה על הראש קר:קשת לשיער 24) סלט חם: עלי סברס קר: עלי בייבי 25) מכנסיים חם: מכנסונים קצרצרים קר: שלושת-רבעי 26) משקפי שמש חם:משקפי זבוב גדולים
קר: עדשות מראה צבעוניות 27) משקה חם: "בקרדי בריזר", "סמירנוף אייס"
קר: בירה 28) שפתיים חם: ליפ גלוס
קר: ליפסטיק 29) עגילים חם: ארוכים קר: ג'יפסי צמודים 30) כתפיות חם: קולר קר: כתפיה דקה אחת 31) פריט חובה חם: משהו צבאי (סיכמתם שזה אאוט, לא
) קר: משהו עם פרווה סינתטית
32) בלבול חם: "חנהל'ה התבלבלה" קר: "בלבלי אותו" המשך יבוא...

Saucy Girl

New member
חלק 2 יוצא לדרך ../images/Emo73.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

33) מכונית חם: "יונדאי גטס"
קר: "פז'ו 206" 34) עיטורי גוף חם: מדבקות קעקועים קר: פירסינג 35) רגליים חם: טבעות לבהונות קר: שרשראות לרגליים 36) גלובליזציה חם: קימונו יפני-סיני קר: רוח מזרחית (אתני) 37) תכשיט חם: מגן-דוד
קר: כוכבים
38) קו המותן חם: מכנסיים נמוכים, תחתונים נמוכים קר: מכנסיים נמוכים, תחתונים גבוהים 39) כושר חם: רולרבליידס לאור הירח
קר: קורקינט 40) תחתונים חם: תחתוני גברים קר: חוטיני 41) מפתחות חם: בשרוך תלוי על הצוואר קר: מחזיק בצורת חמסה
42) שיזוף חם: עור לבן קר: עור מטוגן 43) קאמבק מעצבן חם: מיקרו מיני קר: שרהל'ה שרון 44) הדרך לתהילה חם: סייד-קיק בטוק-שואו קר: מנחה בערוץ הילדים 45) גברים על החוף חם: צמוד וארוז(
) קר: מכנסי גולשים 46) כוחותינו בהוליווד חם: סנדי בר קר: מילי אביטל 47) פיזוזים חם: אפרו-דאנס קר: סלסה 48) הבן של חם: ליאור דיין קר: צ'לסי קלינטון 49) חלק עליון חם: מחוך קר: גופיית לייקרה 50) סלנג חם: "עולם" קר: "סוף הדרך" 51) פרובוקציה פרסומאית חם: הפדופיליה של "טי-אן-טי" קר:העירום הרומני של "קסטרו" 52) על הפנים חם: נמשים קר: נקודת חן 53) צבעים חם: צבעוני מתפרע
קר: מאופק
54) טקסטורה חם: משהו מסאטן קר: משהו מקומט 55) חורים חם: בבגדים (לא מספיק החורים בשכל
קר: בנעליים 57) חשיפה חם: גב מלא,כתף קר: בטן 58) שקוף חם: חולצת רשת קר: תיק פלסטיק שקוף 59) אורגני חם: טמפונים(
) קר: ביצים 60) מסעדה חם: "מול הים" (אבא שלי עבד שם, מאכלים מפחידים) קר: "רפאל" 61) עקבים חם: גבוה גבוה,דק דק
קר: רחב ושטוח 62) חתונה חם: על חוף הים,יערות,חודשים קר: גן אירועים 63) פלסטיקה חם: ניתוחים בזוג קר: בוטוק 64) שוק בשר און-ליין חם: jdate קר:"קופידון" לדעתי הכתבה היתה שטחית. עבדתי מאוד קשה על הכתבה, ואני אשמח לשמוע ביקורות.

O Boy

New member
חחח....

רציתי להעלות את זה לכאן... התלבטתי קשות כי בתכל'ס זה לא משקף כ"כ "אין ואאוט". שטחי ביותר. אבל תודה שהעלת לכאן!!

cutey

New member
לי יש שאלה..

ב52-על הפנים..יש לי נמשים+נקודות חן...אז מה אני חצי אין חצי אאוט? חחח

dark eyes

New member
סורי שאני משרשר את זה להודעה הזאת

הכתבה הייתה מעניינת ומאוד עשירה בחומר וכל מה שהיה רשום היה נכון חוץ מהמראה הצבאי למרות שהוא בכל זאת עדיף על סנתטי... בכח מקרה נתקלתי בכך שעור לבן זה אין וזה דיי נכון כנ"ל לגביי נמשים.. לגבי ניתוחים פלסטיים הם בטח התכוונו לבוטוקס שזה חומר משתק נגד קמטים וזה אכן לא משהו כבר
במסעדה הם התכוונו לרפאלו ברשל"צ
כי לא נתקלתי במסעדה רפאל...

בלגאנים

New member
עלק חם שירה בציבור וקר להגיד סבבה

שילכו לחפש... אם כולם היו שרים בציבור הייתי בורחת מהארץ לכמה שנים

cutey

New member
זה של היהודים, ה-להקה!

אבל ברח לי השם של השיר..

RozwareZ

New member
והשיר בחתימה שלה זה היהודים

קח אותי שיר טוב להקה שהיתה טובה... היום על הפנים

cutey

New member
עלק!!!

היום הם בכלל לא על הפנים! הם תמיד היו טובים,והם עדיין טובים!

RozwareZ

New member
זה המכוניות שחמות אצלך../images/Emo35.gif

אם כן אנחנו במצב לא משהו...

Saucy Girl

New member
כן, כתבה שטחית.

בבקשה אור, ותודה לכל מי שהגיב כי עבדתי על זה קשה. אבל בעצם, כל הכתבה מפגרת. רדודה כזו. זה לא באמת אין ואאוט. כן? לא לשים
*תודה
*

חחח כשקראתי את זה :

47) פיזוזים חם: אפרו-דאנס קר: סלסה תארתי לעצמי שטל קצת יתעצבן על זה חחח וממתי נקודות חן זה אאוט? נעלבתי קשות
תאמת רוב הדברים שהיו כתובים שם הם די בולשיט..והקטע עם הצבאי והכל,שטויות במיץ!!

עוד משהו!!!!

45) גברים על החוף חם: צמוד וארוז קר: מכנסי גולשים תקנו אותי אם אני טועה אבל מכנסי גולשים זה לא הדבר השולט עכשיו?

זה באמת בושליט..

רק שתדעו שהקהילה של הסלסה רק גודלת (אני לא מדבר על הפורום בתפוז) אם תשימו לב במסיבות - כששמים סלסה - כולם על הרגלים
אפילו האנשים שלא יודעים כלום.. אין מה לעשות - זו מוזיקה מקפיצה וכיפית
ועובדה שמיום ליום אנשים ממשיכים להתעניין עוד ועוד בנושא..(מנסיון) תלכו למועדוני סלסה ותראו איך הם מפוצצים באנשים (ברוב המודעונים) ויש הרבה מודעוני סלסה ומסיבות סלסה בארץ..

עוד משהו...

בואו ניקח את הלטינוס - זה לא בדיוק סלסה אבל זה בא משם.. כל פעם ששמים את זה במסיבה רגילה - אני רואה איך כל המועדון גם בנים וגם בנות, רוקדים את זה.. עכשיו השיר הבא יהיה "בא לה על הקיץ"

למעלה