בוקר טוב

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gifבוקר טוב

כתוצאה מהשירשור של בנצי. אני אציג שאלה: אתם והבוס חלוקי דעות בנושא/ים מסויים/ים
האם אתם תמיד מתווכחים עם הבוס או שלפעמים אתם מוותרים על הויכוח מראש כדי לשמור על יחסים טובים
האם חשוב לכם לשמור על יחסים טובים עם הבוס
האם הבוס משתדל ללכת לקראתכם, וגם הוא מסכים איתכם בנושאים מסויימים שעליהם אתם חלוקים בדיעותיכם
האם קל/קשה להיכנס לויכוח עם הבוס שלכם
כיצד אתם מיישבים חילוקי דיעות עם הבוס
יום נפלא ורגוע לכולם
אני אענה יותר מאוחר כי אני ממהרת.

../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

האם אתם תמיד מתווכחים עם הבוס או שלפעמים אתם מוותרים על הויכוח מראש כדי לשמור על יחסים טובים
,אני לא מתווכחת אלא פשוט מציגה את עמדתי. זה קורה לעיתים רחוקות כי בד"כ אנחנו מסכימים ביננו ויש לי יד חופשית.
האם חשוב לכם לשמור על יחסים טובים עם הבוס
בהחלט
האם הבוס משתדל ללכת לקראתכם, וגם הוא מסכים איתכם בנושאים מסויימים שעליהם אתם חלוקים בדיעותיכם
כן. לפעמים כשהוא מתלבט והוא מקשיב לי אז הוא בסופו של דבר מסכים איתי.
האם קל/קשה להיכנס לויכוח עם הבוס שלכם
לא. הוא לא נוהג להתווכח. הוא נותן לי יד חופשית.
כיצד אתם מיישבים חילוקי דיעות עם הבוס
בשיחה עם כוס קפה או בארוחת צהריים

אף פעם לא הגעתי למצב שבו

אצטרך להימנע מויכוח עם הבוס ע"מ לשמור על יחסים טובים, וכן, זה חשוב לשמור על יחסים טובים כי יחסים עכורים עם הבוס זה מסוכן. באו"כ יש להשתדל לשמור על יחסים טובים עם כל אחד.

לילה טוב ../images/Emo13.gif

האם אתם תמיד מתווכחים עם הבוס או שלפעמים אתם מוותרים על הויכוח מראש? לא תמיד אתווכח, אבל אנחנו מכירות מספיק טוב כדי שלפי מבט אחד שלי היא תדע אם משהו לא מוצא חן בעיניי, וגם תדע מה בדיוק... האם חשוב לכם לשמור על יחסים טובים עם הבוס? בהחלט ולא רק איתה, אלא עם כל הצוות האם הבוס משתדל ללכת לקראתכם, וגם הוא מסכים איתכם בנושאים מסויימים שעליהם אתם חלוקים בדיעותיכם? בד"כ אנחנו מגיעות להסכמה, וגם כשלא יש התחשבות.. האם קל/קשה להיכנס לויכוח עם הבוס שלכם? קשה, כי שתינו פוליטיקאיות שיודעות להגיד הכל בלי לריב ולהתווכח, ואם אחת מאיתנו חוטאת ומתחילה ויכוח השניה מיד מתמרנת אותה החוצה מזה בפוליטיקה ולא מאפשרת לשניה לריב...ושתינו מכירות את הטריקים אחת של השניה חחחחחח כיצד אתם מיישבים חילוקי דיעות עם הבוס? מדברת, מסבירה לה את הסיבה להתנגדות שלי...מבהירה לך במידה וצריך שמה שלא יהיה בתוקף תפקידי ולאור יחסינו אני אקבל כל החלטה שלה ואעמוד לצידה, כי התפקיד דורש זאת ואחרי הכל היא הבוסית..והאמת שברוב הפעמים ההחלטות שלה מתבררות כנכונות גם אם לא אהבתי אותן מראש יש לה "פור" עליי גם בגיל, וגם במס' שנות הנסיון, ועם כל הכבוד לי, יש לי עוד כמה דברים ללמוד ממנה ובכלל

למעלה