קייל תעשה לי ילד!../images/Emo99.gif או לפחות מבחן../images/Emo3.gif
כי בואנה שוב פעם הילד מוכיח את גאונותו בצורה שמבישה את כולנו ואולי בעצם פה זה המסר. שגם אם אתה חושב שאתה לא יודע כלום(ובמקרה של קייל אתה באמת לא יודע כלום) אז זה אף פעם לא מזיק להתחיל ללמוד
אז בגדול פרק יפה היה(מבחינתי) היום. קייל היה חמוד כהרגלו
לורי הייתה עיוורת כהרגלה לאנשים שמנסים להכשיל אותה
וגם ג'וש נקלע לצרות לא קטנות ובטח בגלל הפה שלו
(מזל שקייל אהובי וגיבורי היה שם כדי להציל אותו ועוד איזו הצלה
) כאמור הפרק היום סבב הרבה סביב הבית ספר על כל הקשרים והעימותים שבו ועלי לומר שלמרות שסיימתי בית ספר ולמרות שידעתי את כל מה שהוא למד מנסיון חיים של 12 שנים חח בכל זאת היה נחמד לשמוע אותו מדבר על כך(על זה שיש כל מיני קשרים, אדם שחור עם אדם לבן וכו') אחח ולמרות שלא כאב לי בגרוש על לורי(רק תהיתי למה היא סופגת את כל זה ולא רק על החולצה חח), או ג'וש על קייל בהחלט כאב לי ולא רק כשהפילו אותו במדרגות(אוץ'
), אלא בעיקר על כך שהוא לא יכול לספר על רגשותיו לאמנדה(מסכנושש
). באשר לאדם אשר עוקב אחרי קייל זו רק אני או שמתיחת הסיפור הזה כמו מסטיק(ועם מעט מילים על מה שלכל הרוחות הוא רוצה מקייל) ממש מעצבן? לא יודעת מה אתכם אבל אותי זה מעצבן. אז נכון עושים את זה מותח וזה אחלה(וכמעט חטפתי התקף לב כשאימו החורגת של קייל פתחה את הדלת), אבל נו כבר תביאו שביב של מידע שלא מבלבל לי את השכל ושאני בסוף שוכחת אותו
אניוואי למרות שהיה ברור שקייל יצליח לעבור איכשהוא את המבחנים
זה היה נחמד לראות את זה בעצמי
באשר למנהל אני עדיין חושבת שזה לא היה בסדר מה שהוא עשה-> לאדם אין זיכרון אז אתה בוחן אותו בהיסטוריה??? אבל ככה אלו מנהלים ואל תנסו לתקן אותם
אז פרק יפה. אהבתי את האיזכור ל"מבצר הבדידות"(כמו מבצר הבדידות של סופרמן) וגם את אחד הילדים שהסתובבו עם ג'וש ולמה?? כי הוא שיחק בסמולוויל! אה ולא סתם אלא את הבן המאומץ של קלאנה!!!
בקיצור התלהבתי כמו מפגרת מהקטע הזה
והג'ינג'י שהתעצבן על ג'וש רק לי הזכיר או רון מ"הארי פוטר"??? בכל מקרה כפי שאמרתי הפרק היה נחמד, סצינת המכות הייתה יפייפה
וקייל עצמו יפייפה כמובן
(אחח הלוואי היה לומד בבית ספר שלי, מצד שני לא הייתי מתרכזת ככה בחיים
)