צטלע

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

בוקר טוב ולילה טוב לכולם!

צטלע

New member
לילה טוב לכולם :)

מה נשמע? מה המצב? תיכננתם כבר לפורים?
חח מה זו הפרסומת ההזויה כאן למעלה, כמה נשים צריך בשביל להחליף נורה?!
ממ.. טוב חח אצלי כמובן אין חדש. מה כבר יכול להיות. מבחן פה, מבחן שם. ושוב מחר אנחנו מצטלמים לספר מחזור. זה לא נגמר הדבר הזה..
טוב יש לי מחר מבחן בפיזיקה.. שיהיה לכולם לילה טוב ויום קליל ומהיר מחר.

didalf

Well-known member
../images/Emo6.gif ../images/Emo109.gif

טוב, לי כתוב "didalf, וגלי מה התנוחה שלך אומרת עליך "
"
תגידי, את לומדת עוד משו חוץ מפיזיקה?
בהצלחה

צטלע

New member
חח ../images/Emo6.gif

פרסומות הזויות בהחלט. תודה :) אני לומדת גם ערבית כמקצוע מוגבר. (אבל בהחלט יש לי יותר מדי מבחנים בפיזיקה
)

צטלע

New member
מעיינוש ../images/Emo25.gif

גם אני התגעגעתי. :) אני לא אגיד לך שזה מאוד קל, כי זה לא יהיה נכון. מצד שני פיזיקה הרבה יותר קשה - ככה שזה עניין נורא יחסי, ובכלל אני יכולה להגיד לך מניסיון שכל מקצוע של 5 יח"ל הוא לא קל בכלל, לכן באמת שחשוב שתבחרי משהו שאת אוהבת. מה שכן לדעתי ערבית מאוד מעניין. איפה היה יוצא לי לקרוא פרקים מקוראן וללמוד את ההשקפות שלהם. וסיפורים ושירים. זה ללמוד שפה וללמוד תרבות. אני אישית הייתי ממליצה לך :)

osh360

New member
אוקי,תודה מיטלוש!

וכן ברור,את צודקת..:) אבל לעומת מקצועות אחרים ערבית נשמע לי טוב יותר,מה גם שבזה אני מצליחה יותר ..

צטלע

New member
אין על מה!

ערבית זה מאתגר. נכון שמקצועות ריאלים בד"כ נחשבים לקשים יותר כי הכל מלא בנוסחאות ובעע, אבל תכלס ערבית זה ללמוד שפה. והדבר הטוב הוא שהם באמת מאפשרים לך ללמוד שנתיים ולהתקל בכל מיני דברים בשפה.. נכון שיש את הדברים המציקים כמו פועל ותחביר, שאותם מה לעשות חייבים לדעת.. אבל למשל את לומדת סיפורים שירים ואפילו קוראן. ככה שאל תכנסי להלם אם נגיד בתחילת יא' פתאום יתקיפו אותך עם מלא חומר תחבירי שמעולם לא ידעת שהוא קיים, זה ממש שטויות. אני אישית נהנית ללמוד את זה.. ובכל מקרה אם תרצי עוד פירוט על מה לומדים איך הבגרויות ובכלל אם תצטרכי עזרה את יודעת שאת תמיד יכולה לפנות אליי :) בהצלחה!

osh360

New member
סבבה!תודה (:)

יכולים להביא לי משהו שאני בכלל לא למדתי ?|: ואיך הבגרויות? תודה מיטלי,אני אעזר בך אולי P:

צטלע

New member
:)

מה הכוונה? בתחילת יא'? כן. מפציצים אותך בחומר תחבירי. ואז נכנסים לשוק ואומרים "מה לעזאזל עשיתי ולמה בחרתי ערבית" ואחרי שבוע זה עובר, כי מגלים שזה קל
. ממ מבחינת הבגרויות זה ככה- היחידה הראשונה מורכבת ממבחן בכתב שהוא 80% וממבחן בע"פ שהוא 20%. המבחן בכתב הוא ממש ממש קל, באמת.. כמעט ולא תצטרכי אפילו לפתוח מילון. אנסין קל, שאלות קלות הרוב לענות בעברית. פועל קליל ממש. והתחביר מתחיל ומסתיים בלהוסיף ה' הידיעה או כינוי זיקה. והמבחן בע"פ הוא גם די קל.. שואלים אותך איזה 5 שאלות ממאגר שאומרים לך מראש, ונותנים לך לקרוא קטע קצר שגם אומרים לך מראש על מה להתכונן. אח"כ יש את ה2 יח' השלמה ל3. זה קצת יותר מסובך אבל בהחלט אפשרי! האמת שבמהלך השנה לומדים מלא והכל נראה מסובך ואז המיקוד מוריד הכל חח. האנסין טיפה יותר ארוך ואני האמת בדקתי כמעט את כל המילים.. והתחביר גם טיפטיפה מסתבך. אבל באמת שזה לא נורא.. עברתי את זה! זהו ובסוף יש לך את ה2 יח' השלמה ל5. שהם גם כוללות מבחן בכתב ומבחן בע"פ. את זה עוד לא עברתי אז אני לא יכולה לספר חוויות אבל אין ספק שיש כאן עלייה בקושי. לומדים די הרבה מבחינת התחביר והפועל וזה די מציק.. אבל חייבים. ובמבחן בע"פ אני גם לא יודעת הכי אבל משום מה המורה מתעקשת להפחיד חחח. בעיקרון למבחן הזה את לומדת סיפורים שירים וקוראן שזה החלק שהנחמד לדעתי לקרוא פרקים באמת מהקוראן וללמוד את ההשקפות והכל. וגם פה את צריכה לדבר ולדבר על מאמרים מעצבנים.. זה מה שאני יודעת עד כה על הלימודי ערבית. תשאלי חופשי :)

osh360

New member
אוקי,אז י"א תעבור בשלום יחסית ..חחח

יאללה נו.יהיה טוב, כאילו ללמוד כימיה והמקצועות ריאליים יותר טוב D; ומה נחמד בלקרוא קוראן?
ממש לא רוצה להגיע לזה ..|:

צטלע

New member
חח ../images/Emo6.gif

ממ זה נורא תלוי בבנאדם.. אם מישהו הוא טיפוס ריאלי סביר להניח שהוא אפילו יהנה ללמוד כימיה ופיזיקה, שאני חייבת לציין שאלה בתכלס מקצועות מעניינים אבל מה לעשות שצריך מינימום "לסבול" ללמוד אותם
חחחחח למה האנטי הזה? P: אולי זה מפתיע, אבל לפחות לדעתי זה נורא נחמד. חח כאילו זה אומנם משהו שאת לומדת לבגרות והכל אבל צריך קצת לחשוב שאת מחכימה מזה
.. איפה היית נתקלת בדבר כזה? בללמוד את המבנה של הפרקים, וללמוד מה עומד מאחורי כל פרק.

LOLO RBD

New member
29,2 חברס מה המצבבבב??

?כרגיל ביום ראשון עידכונים שירשור ארוך ומפוצץץץץץץץץץ כי אני שומרת שבת אז זה יהיה בראשון אוהבת אותכם מואההההההההההההה

didalf

Well-known member
לילה טוב../images/Emo29.gif ../images/Emo109.gif

אתם לא מבינים כמה נמאס לי מבצפר. פשוט נמאס לא יכולה לשבת שם יותר. אני מחפפת בשיעורים ולא מקשיבה ודי נמאס לי אני כ"כ צריכה חופש, לנסוע לאנשהו. נמאס. למי יש רעיון בשבילי לתחפושת?
יש לי מחר שעת אפס ואני עוד לא ישנה
ביי

צטלע

New member
....

פעם שלישית שאני מנסה לכתוב את ההודעה
כ"כ מבינה אותך בקשר לביצפר. אבל הי, תחשבי על כך שכבר עברנו את החצי. בסה"כ נשאר לנו תקופה שיכולה להיות לחוצה (רק יכולה.. היא לא באמת כך) - המתכונות.. שפה ההתמודדות הראשונה עם כמויות חומר. אבל גם זה ממש לא נורא (ותאמיני לי ממרום שנותיי..). ואז יגיעו הבגרויות שהם כבר החלק היותר קל, ופה הדבר המעיק הוא הלחץ כי עושים מזה
בגרויות!! וזה כלום.. כאילו, נייר ממוחזר ומלא סיבים ובוחנים נודניקים שקרוב לוודאי שתשמעי אותם מדברים על מתכונים או על הילדים שלהם
. זה ייגמר הרבה יותר מהר ממה שנדמה לך..

oreloosh

New member
../images/Emo207.gif אנשים ?

חזרתי
אתם זוכרים אותי בכלל ? :'( אתמול חזרתי מטיול שנתתי גם אז אני יספר אחרכך איך היה .. יש חדש מרבלדה ? לא היתי פה חצי שנה בערך בפורום הזה !! אני ממש מצטערת זה לא ששכחתי אתכם .. פשוט או שלא היה כוח להכנס לתפוז או שפשוט לא היה זמן סולחים לי

ג ב ש ו ש

New member
זוכר אותך../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

שמח שחזרת...ומקווה שנהנת. את כל מה שחדש מהלהקה את מוזמנת למצוא בשירשורי העידכונים שיש פה.

צטלע

New member
לילה טוב :)

ספרו מה חדש אצלכם. האמת שלי אין מה לספר.. הכל כ"כ שגרתי. בע. רק ללמוד ללמוד, מבחנים ומעבדות בפיזיקה עד 4 בצהריים
. חיים שכאלה. ופגשתי היום באוטובוס במקרה חברה שלי.. שלא להאמין איך עברו כבר 3 שנים מהפעם האחרונה שראיתי אותה חח. היה ממש הזוי.. באמת שוק. נראה לי שרק ברגעים כאלה מתחילה לחלחל אליי המחשבה שאשכרה זהו.. יב'. חח אבל היה ממש כיף. נוסטלגיה מדהימה
טוב, יש לי מחר מבחן באנגלית.. שיהיה לכולם אחלה יום!!

למעלה