בוקר טוב

../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo9.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif../images/Emo9.gif

הי כולם בוקר טוב
היום נראה לי יהיה לי יום אחלה הייתי בחדר כושר אני הולכת לראות עכשיו השטן לובשת פראדה ואח"כ בארבע דודה שלי באה לקחת אותי ואני נוסעת לשחק עם בת דודה שלי-קוראל-היא בת שלוש[הבנתם למה כיף לי..חח] ואני אהיה שם עד הערב נשמע שיהיה יום אחלה מאחלת לכולם יום ס22ה ושבוע נפלא
שלי

always be my mc

New member
בוקר בהחלט טוב../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

היום אני חושבת שאצא לשופינג עם אמא שלי ובנוסף גיליתי שבדיוק מתי שאתה חושב שאתה יודע את הכל על אליסה אז אתה נכנס לאתר אחד ובום! מפתיעים אותך.. ראיון פה.. צילום שם.. ואני אשים אותם פה בהזדמנות כי אלו צילומים חדשים ויפים שלה
בכל מקרה כרגע אני משחקת במשחק כזה שבו מלבישים את פריס בבגדי כלא
כשאני אסיים אני כבר אתקשר אל אמא שלי ונראה מה יהיה. יום נעים לכולם
ותהני שלי

always be me mc

New member
חח לא זוכרת מאיפה

סתם חיפשתי את המשחק הזה שמלבישים בו את אליסה
ומצאתי את פריס
אבל זה היה ממש מצחיק אפילו הייתה שם תחפושת באטמן בשבילה
ובהזדמנות אני אחפש מה זה היה בדיוק

spelling

New member
בוקר טוסט!../images/Emo21.gif

אממ יום חביב! עוד מעט חדר כושר ואז כל מיני עניינים... רציתי לשאול..מאלה מכם שעושים סרטונים??איזה תוכנה אתם משתמשים?למדתם לבד עליה??איך מתחילים?? בפוטושופ זה רק תמונות??אפשר להוריד או קונים??מה?איך??החלטתי לעשות סרטוניםםםםםם!איך בכלל מעבירים מהאינטרנט לסרטון קטעים??הא???

always be me mc

New member
באשר לשאלותיך מותק:

אנחנו משתמשים בתוכנת Windows Movie Maker שמותקנת בכל תוכנת חלונות XP וכן אפשר ללמוד עליה לבד אבל ליתר בטחון אז תראה מה מצאתי בשבילך. זהו הסבר מפורט על התוכנה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=402&msgid=70771923&archive=1 זה נמצא בארכיון של פורום מכושפות בדף 466 ככה.. אז מזל שהצלחתי למצוא את זה
ואדם אתה חייב להוריד סירטונים למחשב על מנת שתוכל לערוך אותם
ופוטושופ זו תוכנה לעריכת תמונות אז כן.. אני חושבת. ולא חייבים לקנות אותה. אפשר להוריד גירסת נסיון ל-30 ימים הבעיה היא שאחרי 30 ימים צריך לחדש את הנסיון או להוריד מחדש

למעלה