בוקר טוב,

../images/Emo42.gif../images/Emo35.gifבוקר טוב, ../images/Emo183.gif../images/Emo35.gif../images/Emo113.gif../images/Emo35.gif

יום חדש עומד בפתח ,מה צופה לנו היום? האם תבשלו מרק ליום סגריר?

בוקר טוב, אחרי ההתראות של אתמול

העברתי את העציצים פנינה, הזזתי את השולחן הגדול במרפסת, חיזקתי את הסוכך, וקשרתי את החתולה אל הרגל של המיטה.... ( מישהו זוכר בסיפורי דוליטל המקוריים איך הרופא קשר את תומי לאסדה בעת הסערה?) ושום כלום אחד גדול. איפה הסערה?

../images/Emo42.gifבקר טוב בקר אור, כבר שאפתי את אויר הבקר

הקריר, השמים אפורים קרן שמש קטנטנה מבצבצת מפעם לפעם, וכבר יצאתי למסלול היומי כולל התעמלות בטילת הפעילה. ומכיון שאנחנו כאן סבים וסבתות וע"כ נושאים גם בתואר חמים וחמיות, חותנים וחותנות, אציג בפניכם את כסא החותנת. קקטוס אימתי עם קוצים חדים כתער. זה שבתמונה קטן - לחותנת טובה, לחותנת רעה יש כסא בקוטר 5 מ'.... זהירות! ויום נעים

כבר הגיע הבוקר? אני חייבת להתארגן ולצאת

לעמל יומי. אני מניחה שאת הסערה אפגוש בדרכי חזרה הביתה. שיהיה לכולנו יום נעים וחמים מבית.

stp51

New member
בוקר טוב../images/Emo96.gifלא סופה ולא בטיח,סתם מפחידים../images/Emo9.gif

עדכון מצה השמים -

בבקר היו לשמש קשיי הצצה ועכשיו היא זורחת ומציפה באור את השמים התכולים. אף עננה באזור. נראה איך יתפתח היום

שמעתי עכשו שהחזאים טוענים שזה ענין של

מספר שעות עד שיחל לרדת גשם בצפון ויתפשט למרכז

ממש מאכזב!../images/Emo10.gif

קמתי בבוקר כולי ציפיה לסערה וגורנישט
היום, אם הכל יהיה כמתוכנן, לא יהיה לי זמן לבשל. מזל שאמא גרה מולי, אני מקווה שהיא תכין משהו
(פעם כשאמא שלי היתה משקיעה, היא היתה מכינה כבד עם המון בצל ותפוחי אדמה מבושלים ליד (או פירה) )

batiarr3

New member
אמאשלה - קלטת את ההזמה לצהריים../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo204.gif

התחולל מהפך במזג האורי. לפני כשעה עוד זרחה

לה השמש והאירה שמים בהירים. עכשיו אפור, גשום ורוח עזה נושבת. התחילההסערה. כמו שהבטיחו החזאים. המשך יום נעים וחמים.

הוי כמה עצוב לה../images/Emo7.gif לא השגתי כבד)../images/Emo140.gif

בטלפטיה האמהית המשגשגת שלי . יצאתי לקניות וחיפשתי כבד, אך לא מצאתי. האם עלי בתור אם מסורה לחפש בחנות אחרת???????

מתחילה...קטן על אמ'שלך הכבד עם הבצל

ראינו איזו השקעה היתה בצלחות מרק עם ה
ביום האהבה

רגע../images/Emo70.gif

התפוח, כידוע, לא נופל רחוק מהעץ וגם אני יודעת לעשות לבבות
בחג האהבה הכנתי לארוחת ערב מרק פטריות עשיר, שעועית ירוקה בפרורי לחם (מתכון של אמא כמובן), אורז שהוגש בצורת
ודג סלמון ברוטב טריאקי ותפוז.

ברור , את השבלונה לקחת ממני. את הגנים הורשתי

לך . אז מה נשאר? לבשל? לאפות? זה קטן עליך

אין עלייך../images/Emo70.gifרואים שאת גרה בדלת מול אמא...בסוף

עוד תהיי שפית כמוה

למעלה