בוקר טוב

Ohad18

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo39.gifבוקר טוב../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo60.gif

בוקר טוב- תיקנו לי את המיטה!!!!

היא היתה עושה רעשים ובאו עכשיו אנשי עמינח (וגם העירו אותי בדרך) והחליפו לי את השלדה של המיטה... הנה שוב אוכל להשתרגג בלי רעשי חריקה מעצבנים :) חחח

Trranger

New member
דרועיד? ../images/Emo11.gif

אני צריך להסתפר גם.. אבל אני רוצה לגדל עד פורים כדי לעשות ספייקים בגובה של הבצפר :)

Trranger

New member
כבר לילה.. זה בהחלט היה היום הגרוע

ביותר בכמה חודשים האחרונים שהיה לי... היום היה בסדר... הערב היה פשוט איום...

../images/Emo42.gif|בוקט|../images/Emo70.gif

חזרתי מסופשבוע אחד הנפלאים שיש ובנוסף הספקתי לקנות גחלים וטעמים לנרגילה בכמות מסחרית(ואני לא מגזים).

יאללה סיכום סופשבוע.

יום חמישי נסעתי להופעה של להקה מגרמניה בשם melotron במועדון הcityhall + ערב דפש מוד היה ממש ממש פיצוץ מוזיקה מעולה מועדון סבבה חבל שהיו רק שלושה בחורות בכל המועדון שהיו שוות מבט. אחר נסעתי לתל עדשים לראות את סבא מאמריקה שבא אז הייתי איתו כמה שעות ואז המשכתי לחברה שאצלה אחרי הכל תמיד מעולה. העברנו את הזמן ביחד ובערב הלכנו למסיבת הפתעה לחבר היה צחוקים. חזרנו הלכנו לישון קמנו יום אחרי והלכנו לעשות טיול בצפון אני, החברה, אח של החברה, בן דוד של החברה, וחברה של בן דוד של החברה שכולונו באותו גיל בערך. אז עצירה ראשונה הייתה בכפר יאסיף במלך הנרגילות שם קנינו כל אחד כמות מסחרית של טבק וגחלים(חבילת גחלים עולה שם שקל וחצי
) ואז נסענו לקרובי משפחה של החברה שם הכינו לנו ארוחה בת זונה מהסרטים. אחר כך שבעים וטובי לבב הלכנו אליי לחגיגת נרגילות שכלה שתי נרגילות מתודלקות וישיבה indoors. עד כאן הסופשבוע המעולה שהי לי. אוהב את כולכם נמשך לרובכם(c)
commandocamel666

למעלה