בוקר טוב People על הבוקר בוקר...
O Ohad18 New member 18/7/03 #1 ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gifבוקר טוב People../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif על הבוקר בוקר...
../images/Emo42.gif../images/Emo39.gifבוקר טוב People../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif על הבוקר בוקר...
D dors New member 18/7/03 #4 ../images/Emo42.gif בוקר בוקר..../images/Emo42.gif אם אני שם את הפונט Courier ב CSS, יפריע לכם?
D dors New member 18/7/03 #7 זה היה בצחוק ../images/Emo4.gif עכשיו קצת ברצינות: הכותרות יהיו באריאל (כותרת ראשית, כותרת משנית וכותרת משנית למשנית), הטקסט עצמו + הקישורים יהיו ב Tahoma וב- Verdana. נשמע בסדר?
זה היה בצחוק ../images/Emo4.gif עכשיו קצת ברצינות: הכותרות יהיו באריאל (כותרת ראשית, כותרת משנית וכותרת משנית למשנית), הטקסט עצמו + הקישורים יהיו ב Tahoma וב- Verdana. נשמע בסדר?
O Ohad18 New member 18/7/03 #9 לגבי הפונט... יש בכלל Verdana בעברית? כי לי אין פונט כזה בעברית. לפי דעתי עדיף שהכתב יהיה אריאל, למרות שגם Tahoma הוא סבבה...
לגבי הפונט... יש בכלל Verdana בעברית? כי לי אין פונט כזה בעברית. לפי דעתי עדיף שהכתב יהיה אריאל, למרות שגם Tahoma הוא סבבה...