שאללללום ! ! !

../images/Emo42.gif../images/Emo39.gifשאללללום ! ! !

מה קורה? חברים וחברות.?.ואווו מלא. מלא זמן לא הייתי פה יואוו איך היתגעגעתייייייי לכוללכםם בפורום מאז שאין לי אינטרנט אני מרגישה שאני מנותקת מהעולם לא יודעת מה קורה סביבי אז מה חדש? ספרו משו מעניין אני מאוד ישמח לשמוע. ולכם כמובן הלהקה האהובה עליי ביותר ועל כולם פה בפורום אני רוצה להגיד לכם משהו נורא היתגעגעתיייי אלייכם ! אה... יש לי משהו לספר לכולם ובמיוחד לכם איתי ונתן. קודם כל אני חייבת לשבח אתכם ולהוריד בפנייכם את הכובע ולהגיד לכם איזה דיסק מדהים הוצאתם השנה!!דיסק מקסיים!! .טוב עכשיו מה שרציתי לספר לכם טוב אני הילה ממגדל העמק. כפי שאתם יודעים. ויצא לי להיות באחת ההופעות שלכם השנה. בפאב הפינה ב קיבוץ חמדיה היה ממש כייף..והכל רק מה..היזמנתי מונית ואמרתי לנהג שההופעה מתחילה ב עשר ובטח תיגמר עד 12.00 בלילה משו כזה והנהג היה קשוח הוא אמר 12.00 זה 12.00 לא יותר. זאת אומרת עם היינו נשארים לראות את ההופעה עד אחרי השעה 12.00 אז הוא היה בורח לנו -לי ולידיד שלי בסוף הכל הישתבש ההופעה היתחילה רק ב 11.30 ונישארנו רק חצי שעה ומזה היתבאסתי מיזה .... אבל לפחות יצא לי לדבר עם אמיר לפני ההופעה כי היגענו יחסית מוקדם וראיתי קצת את החזרות לקראת ההופעה והיה מרגש... מאוד.וזהו אני מקווה מאוד לראות אתכם שוב ולהנות בהופעה עד אז
חיבוקים ונשיקות לכולכם

niro levi

New member
../images/Emo216.gifשלום לך..

אני לא ממש כותבת בפורום הזה אבל אני קוראת מידיי פעם..ואני בערך מהאיזור שלך.. אני גם הייתי בהופעה הזאת בפאב הפינה.. חבל שהלכתם כל כך מוקדם.. הייתה הופעה.....[אין לי מילים איך לתאר אותה..] לא נורא הופעה הבאה את תראי את כולה..

למעלה