הפרק היומי

L o o K At Me

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifהפרק היומי ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

כל התגובות לפה

ללינקה

New member
מוות בדרוברס ראן

נו אז מה? עכשיו בכל פרק ינסו להרוג את שרלוט וטס?...

niminam

New member
יה.. פרק יפה ../images/Emo66.gif

אני הרבה יותר אוהבת שטס וסטיבי לא מסתדרות. זה כיף לראות!
תגידו, כמה זמן עבר שפתאום שרלוט גדלה כל כך הרבה? ( ויטמינים?
) וג'ודי לאחרונה מתבגרת! מה האחריות הזאת? מאיפה היא צצה לה? יפה לה. וחוצמזה ניק מסכן. כל החווה על הגב שלו בלי שאלכס יעזור לו. מישהו היה צריך לנער אותו קצת, אבל אולי עכשיו כשטובת שרלוט נמצאת מעל הכל הוא יתפכח. מקווה לטוב למרות שממש מרגישים את החוסר של קלייר ובקי. לפחות עכשיו הפרקים האלה עוברים בלי בכי

yaelelele

New member
אולי זה ישמע מוזר אבל..

אולי זה ישמע מוזר אבל.. הכי אהבתי את הסוף
חחחחחחחחח

moonlight 15

New member
מממממ...../images/Emo138.gif

פרק נחמד.
אבל אני חושבת שהם קצת ממהרים מדי. כאילו- העבירו את הזמן יותר מדי מהר. איך ששרלוט גדלה כל כך פתאום וטס וסטיבי פתאום חברות הכי טובות... וגם- מה הקטע שכל פרק עכשיו יש איזה אקשן רציני וסכנת מוות?! הם צריכים לעשות כמה פרקים נינוחים כאלה... לתת לנו להתרגל לסטיבי ולכל השינויים. אהבתי את הסוף!

לא הספקתי לראות אותו...../images/Emo107.gif

עד שכיוונתי את הערוץ בחדר שלי (עד עכשיו ראיתי בסלון) אז הייתי צריכה להקליט עבודה.....והייתי צריכה שקט..... "זה היה ביתי"...חחח נדלקתי על המשפט הזה...

Lucky Charmed

New member
אוף אני לא מאמינה שפספסתי..

הכל בגלל המבחן בתנ"ך! מישהו יכול להגיד בבקשה את שם הפרק של היום והמספר שלו?

Piece of Wood

New member
היה נחמד../images/Emo182.gif|אליהו|

זה ממש מוזר שהעבירו את הזמן כל כך מהר... סטיבי עדיין מעצבנת, יותר אהבתי שהיא וטס לא הסתדרו.... זה מעצבן שזה ככה
הפרקים לאחרונה מלאים בהמון אקשן, חחחח... כל פרק הם בסכנת חיים זה קצת מוגזם לדעתי... אבל היה פרק נחמד

פגית

New member
פרק נחמד . הם דהרו בזמן מהר מידי!!

ממש מהר ולא היה שום איזכור של קלייר(חוץ מבקטע של הפרק הקודם) וזה לא נראה אמין בכלל!!!!

נועה167

New member
פרק שווה :)

כמובן שקלייר עדין מאוד מאוד חסרה אבל אין מה לעשות :/ היה פרק יפה אבל כמה זמן כבר עבר? שארלוט גדלה הרבה פתאום חח ואלכס בסוף היה סוף סוף קצת נורמלי וחזר איכשהו לעצמו והקטע בסוף היה הכי יפה :)

למעלה