מפגש פורום שייגעצ

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif מפגש פורום שייגעצ ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

מפגש הפורום יערך ביום חמישי ה-30 לחודש. שזה יוצא השבוע. בעזריאלי, קומה 3 בגג. לאחר המפגש נהלך בצעדת המונים הישר לפטיפון. כרטיס כניסה עולה 40 ש"ח, פרטים אצל בן. בקשר לשעה: אם ההופעה ב10, צריך להיות שם ב9 וחצי, משמע להתחיל ללכת ב9, מתחילים להתארגן לצאת ב8 וחצי. לפי דעתי נעשה מפגש בסביבות 5, כך שגם מי שלא הולך להופעה יוכל לבוא. מה דעתכם?!
דרישות מיוחדות:
- המון, אבל המון מצב רוח. - אוכל [בשבילי כמובן
] - תיק עזרה ראשונה [למקרה שאני אוציא קצת דם מאסנת] - שלטים! כל מי שיכול לעשות שיעשה ויביא שלטים שכתוב עליהם בקשה לשייגעצ לבוא לתפוז! לינקים לעזר: אגד רכבת ישראל דן לקחתי על עצמי את אירגון המפגש, לכן כל מי שרוצה לברר פרטים, 219809392.
בקרוב יועבר דף קשר, שבן הכין. כל מי שהצטרף והכניס את פרטיו יקבל. מי שרוצה להצטרף שיפנה לבן.
ולסיום- מי שבא בטוח, שיעשה בכותרת-
מי שבטוח לא בא, שיעשה-
ומי שלא יודע, שיעשה-

פרקשון

New member
או הא אני שם

אולי אני אבוא רק להגיד שלום אולי אני אשאר עם כולם הכל תלוי מסיבות אישיות בכל מקרה אני מת לראות אתכם

בצה17

New member
../images/Emo45.gif

לא מוקדם קצת 17:00.....? טובי, כל הכבוד על האירגון!!!!

בצה17

New member
חחח צודקת ת'אמת,

בפגישה בפורים רדפתי אחרי כולם 3 שע'!!! 3 פאקינג שע'!!!!! כדיי לארגן מפגש מסודרר אררגג חסר הפעם כולם מתחילים להתפזר!! אני אתחיל במבצע חיסול!!

../images/Emo31.gif קבלי ח"ח על היוזמה

יש לבתדודה שלי בתמצווה...אני אבוא מפגש הבא(ניצנים) ולזה אחרי זה(אני מאיים על ה25/7)

למעלה