../images/Emo11.gifכמה שינויים והבהרות../images/Emo11.gif
כאשר מדברים על פרקים שלא שודרו בארץ (נכון לעכשיו זה כל עונה 2) נא לסמן
בכותרת ההודעה. וכל מה שקשור בפרק ומהוו
לרשום בתוכן. אני רואה שיש שיפור גדול בנושא וכל הכבוד לכם אבל עדיין קורים מקרים פה ושם. שכחתם
קורה. כולנו בני אדם. אתם יכולים לשרשר לעצמכם הודעה בסגנון- "
מעליי" או "שכחתי לסמן
". כאשר מדובר בפרקים שעוד לא שודרו בארה"ב או ששודרו לא מזמן ולא כולם ראו- רצוי לסמן
+מס' הפרק.
אם שודר פרק מסויים (לא חשוב אם בארה"ב/בארץ) ואין עדיין שרשור פרק רשמי אז מי שרוצה יכול לפתוח, ואחרי שנפתח השרשור כל התגובות/הערות/תמונות/פרטים/מי ראה/מי שמע/מי הוריד חולצה ישורשרו לאותו שרשור
כרגע MichalushK פותחת את השרשורים הרשמיים לפרקי עונה 2(ואני רוצה כמובן לשבח אותה על ההשקעה
) אך כיוון שהמידע על הפרק מפורסם רק אחריו, ברגע שהיא פותחת את השרשור המפורט על הפרק אני אחבר בין השרשורים.
עד כמה שאני מנסה להיות נחמדה איתכם וחלק ממכם גם פה וגם בקומונת ג'נסן, פה אני המנהלת. וזה לא מתוך שחצנות או משהו- זה התפקיד שלי. לכן במקרה שאתם חושבים שיש הודעה שצריך לשרשר/למחוק ולא שמתי לב אליה אנא הפנו את זה לתשומת ליבי ב
מסרים ולא על גבי הפורום
לאנשים מהצד זה נראה כאילו אני צריכה עזרה. ברוב המקרים אגב אם לא מחקתי/שירשרתי משהו זה היה כי לא הספקתי להיכנס לפורום מיד אחרי זה.
הודעות ספאם|זבל|-כשמדובר בפרסום קומונות/בלוגים/עצומות, בין אם רלוונטיים לפורום ובין אם לא, לטעמי זה חשוב לכן אני לא אומרת כלום ובמקרה הכי גרוע משרשרת ל
. בזמן האחרון אנחנו נתקלים בהודעות פרסומיות שונות עם קישורים- הודעות אלה
ימחקו לכן אני מבקשת לא להגיב להן או לנצל"ש כי זה ימחק יחד עם ההודעות. טוב אני מקווה שלא עייפתי איתכם עם הרשמיות (עייפתי את עצמי), אני מבקשת לא רק לשים
אלא גם ליישם
שבת על טבעית לכולם
עדי darklighter