פגשתי אותה

Shaaachar

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifפגשתי אותה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

+
כבר המון זמן שאני אוהב (לא מעריץ, מעריך את הזמרת, המשוררת, הכתובת והיוצרת ה-נ-פ-ל-א-ה קרן פלס
ולי כמובן אף פעם לא יוצא להפגש עם אנשים שאני מעריך
אבל היוםםםםםם יצא לי להפגש עם קרן ה-מ-ד-ה-י-מ-ה
אוקיי, נכנסתי למאחורי הקלעים של "הלהקה" (שדרך אגב - מחזמר מצויין, מעולה, מצחיק, מרגש - מומלץ בקיצור
) ואיך שנכנסו למאחורי הקלעים ראינו את קרן המדהימה עם דיסקמן לבן
היא אמרו לנו "היי" ושאלתי אותה אם אני יכול להצטלם איתה...היא כמובן הסכימה, ולאחר התמונה (או שזה היה לפני
) סיפרתי לה כמה שאני מתחבר למוזיקה שלה, לשירים שלה, למילים - ומאוד שימחתי אותה
היא מאוד הופתעה לגלות שאני בן 13 ושומע את המוזיקה שלה (אני חושב...ככה לפחות התברר לי
). היה בקיצור מאוד כיפי, הפאה שלה במחזמר מאודדדדדדדד מחמיאה לה ואפילו עושה אותה יותר יפה ממה שהיא
אני לא מאמין שאני מעלה תמונות, כי כל כך לא מתאים לי ככה להחשף :p טוב, לא חשוב, בקרוב כל המדינה תכיר אותי...
(בקרוב תבינו הכל...
) נהנתי, מקווה שנהנתם מהתמונה

המומה משהו יצאה בתמונה...

שמחה שנהנת.. לצערי עוד לא יצא לי להיות בלהקה.. אבל בקרוב אני בטוח אלך... ושיהיה בהצלחה במה שזה לא יהיה (זה הבלוגים ב-22?)

אמרת שעוד מעט כולם יכירו אותך

אז חשבתי שאתה הולך להשתתף בתוכנית הבלוגים החדשה שתעלה בערוץ 22.. לבני נוער...

Shaaachar

New member
אה, לא...אבל...כמעט השתתפתי

התכוונתי ש...יכירו אותי כי...יש לי המון שאיפות... אמרתי לאחד השחקנים היום במחזמר שהם חיים את החלום שלי...
כשראיתי אותם על הבמה הייתה לי צמרמורת...כל כך רציתי להיות במקומם
וכשהצטלמתי עם אמיר פיי גוטמן כל כך קינאתי בו
חחחחחחחחחחחחחחח
טוב שאני הכי לא שוטף את המוח בעולם...
בקיצור, תכירו אותי...בקרוב...

כל הכבוד לך על האמונה

שיהיה המון בהצלחה, מכל הלב. אין כמו להגשים חלומות ואין כמו לחלום חלומות שניתנים להגשמה... ב-ה-צ-ל-ח-ה ואתה כמובן מוזמן להשאר בפורום

Shaaachar

New member
ממש תודה../images/Emo70.gif

היום פשוט הרגשתי ממש רע
כיאילו אני פשוט מעריץ שלהם...שבא להצטלם איתם...אבל בתוך תוכי ידעתי (כמה שזה קלישאתי וקיטשי
) שיום אחד אני אגשים את חלומי ואנשים ירצו להצטלם איתי
וישלמו כסף כדי לראות אותי משחק ושר
ובטח שאני אשאר בפורום...אני אקנה בימים הקרובים (סוף סוף) את אלבום הבכורה שלה, ואז אוכל להכנס לעניינים קצת יותר מהר

מעולה

נשמח גם לראות אותך באחת מההופעות הקרובות בצוותא. פרטים בארועים בפורום.

Dark chocolate

New member
אני לא מבינה את הקטע של../images/Emo211.gif

*ההערצה, כאילו מה הם, אלילים
כולה אנשים, בשר ודם יו נואו.. אני מעריכה את קרן וחושבת שהיא שרה מדהים, אבל המילה "מעריצה" גדולה עליי בכמה מידות.. תגשים את שאיפותיך, אבל בתור התחלה תסיים עם בגרות של 90+, אז יקבלו אותך לכל בי"ס למשחק.. למרות שגם אני בת 13, אני משתדלת לשמור על הישגים של 95+ כי אז אני יודעת שזה יהיה יותר קל להגשים את שאיפותיי
אתה בטח חושב:"וואו, היא אשכרה חננה חרשנית". אתה צודק

Shaaachar

New member
אה, ואפרופו בלוגים...../images/Emo3.gif

לבלוג שלי קוראים "אם אלה החיים"
התחברתי פשוט לשיר הזה בטירוף, והוא כל כך נגע בי וריגש אותי...

Shaaachar

New member
באמת??../images/Emo121.gif

בהתחלה ראיתי את זה ולא הבנתי...חשבתי שהעבירו אולי את התוכנית לערוץ 24 בגלל בעיות... ודי הזדעזעתי כשראיתי את התוכנית...

כן טוב אני עושה על נושא אחר...

זה תוכניות שונות. בערוץ 2 זה לבני נוער והערוץ מצלם את הבלוגים בערוץ 24 המתמודדים מצלמים בעצמם את הבלוגים ורובם מופרעים..חח

טל סליחה על השאלה

את מחשיבה את עצמך ככבני נוער? פשוט אני שואלת כי אנחנו בערך באותו גיל (הסתכלתי על הכרטיס) סליחה אם פגעתי והשאלה לא היתה במקום

אמרתי שאני בתוכנית ב-24

לא בתוכנית בערוץ 2. ערוץ 2 זה לבני נוער... ולא.. אני ממש לא מחשיבה את עצמי כבני נוער, מזמן עברתי את הגיל.. מזמן

אני מתה ללכת ללהקה ../images/Emo192.gif

גם בגלל קרן גם בגלל אורי אומנותי אבל חברות שלי לא מוכנות... אוףףף
את לא מתארת איזה קשה היה לשכנע את חברה שלי שתבוא איתי להופעה ביום ג' הבא

BLACKit

New member
../images/Emo3.gif איזה כיף לך

שמחה בשבילך! יצאה תמונה מקסימה.. אוף גמני רוצה פירסינג בשפה
זה כל כך לא פייר
מעניין איזה דיסק היה לה שם XD

למעלה