"תיפסוני התאומות"

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gif"תיפסוני התאומות"../images/Emo41.gif

איך משחקים
כולכם מכירים את המשחק תיפסוני... (מי שלא לשלוח לי מסר ואני אני אסביר לו איך משחקים..)המשחק הזה הוא על בסיס המשחק תיפסוני
מתחלקים לשתי קבוצות, קבוצה "אשלי" וקבוצה "מרי קייט". נגיד שאור, עומר ואריאלה בקבוצת "מרי קייט", אלונע, שרון ונגה בקבוצת "אשלי". אני אומרת לאור שהיא מתחילה (במשחק אני כנראה אגיד למישהו אחר שהוא יתחיל..) אור צריכה לכתוב בהודעה שלה (לדגמא) תיפ- שרון. סו- אלונע ני- נגה... אני כותבת שאלה...(שכמובן תהיה קשורה לתאומות.) ורק נגה או אור צריכות לענות עליה (כי אור כתבה "ני- נגה", ומי שכותבים שהוא "ני" מתחרה נגד מי שכתב את זה..) נגיד שאור ענתה על השאלה לפני נגה, נגה "שבויה" של אור... איך מצילים? אלונע עשתה את אותו תהליך (בתורה כמובן
) ואור הייתה "ני". נגיד שאלונע ענתה על השאלה לפני אור, נגה משוחררת, ואור לא "שבויה" של אלונע.... מי מנצח
הקבוצה שכולה "שבויה" של הקבוצה השניה מפסידה.... מובן
אם לא, שרשרו את שאלותכם להודעת "
שאלות
" רוצים להשתתף
אם כן שרשרו את הודעתכם להודעת "
רוצים להשתתף
" וכתבו באיזו קבוצה אתם רוצים להיות, "אשלי" או "מרי קייט"... תאריך התאריך עוד לא נקבע... אתם יכולים לכתוב מתי נוח לכם... קארין
את רוצה לעשות איתי ת'משחק, או לא
לא ענית לי אתמול...

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

גם משתתפת וממש לא משנה לי באיזה קבוצה
קבלי ח"ח אחלה משחק

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gif

תודה על הח"ח.. ותהיי בקבוצת מרי קייט, טוב
כי פשוט אין אפ'חד בה....

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gif אני../images/Emo70.gif ומרי קייט../images/Emo70.gif

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gifטוב גם אני ואני עם

אשלי... אחרי התלבטות קשה... לא סתם שאלתי את חברה שלי...

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gif

ממממממממקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפיייייייייייצצצצצצצצצצהההההההההההה

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifאנייייייייייי../images/Emo9.gif

קבלי ח"ח נטווווווווווש איזה רעיון חמודייייייייייייייי
זה נראה ממש שאווה

למעלה