בוקר טוב...נ.ב. לליבי

eilati27

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifבוקר טוב...נ.ב. לליבי

הייתי אומרת שקצת הגמנו לאאא? השרשורפלצת של אתמול על חלוץ ומעלליו היה חסר כל פרופורציה...(ותוכן) אני גאה שהחלטתי לתמוך במשפט המחץ של יאנה ואני חושבת שאף אחד לא היה מנסח את זה טוב כמוה... למי שעדיין לא הבין את משמעות המששפט אני אסביר... מי כמוני... לוחמת לשעבר בצבא ההגנה לישראל (או משטרת ישראל ליתר דיוק) תהיה זו שתגיד על הרמטכ"ל שהוא אינו לוחם.. לכל הקופצות בראש...רובכן אמהות לילדים קטנים ואתן בטח מכירות את המשך המשפט על מי הוא זה שקופץ בראש... לפניי שאנחנו יוזמות כאן שרשורי תגובות... בואו ננשום וננסה להבין אם יש בכלל על מה... שיהיה לכולנו יום קסום,רגוע ונפלא... נ.ב. ליבוש שאת קוראת את זה תשלחי לי הודעה אני אחזור אלייך מהמשרד,אם זה לפניי 5 כמובן!

rifkin1

New member
בוקר טוב אילתי !!!

אני בכלל בכלל לא חושבת שהגזמנו... אני אישית העלתי נושא שבגללו מאוד מאוד זעמתי. פתחנו דיון, כל אחת אמרה את שלה בנושא, לא ממש הסכמנו בנינו אבל זה גם בסדר. לי היה חשוב להבהיר נקודה מסויימת ועשיתי זאת, אף אחת לא חייבת להסכים. שיהיה לכולנו יום טוב!!!

eilati27

New member
מסכימה איתך בנושא אחד...

שלא הגעתן להסכמה! ואת צודקת בעוד דבר בעצם... שזכותך (בהחלט!!!) להביע דעה אבל אם תעברי שוב על כל התגובות אולי תסכימי איתי שהיו שם דברים כמו משפטי ה - "כל כך מכוער וכל כך לא יפה" "זה משפט מכוער ולא נכון " "זהו משפט מגוחך " "זהו משפט אבסורדי לחלוטין." שלך היו ממש לא לעניין אין פה מקום להפגע כי אף אחד פה לא העליב את מר חלוץ... אף אחד לא פגע בכבודו כמפקד חיל האויר אלא המשפט היה מופנה אך ורק למלחמה שהוא יצא אליה... ושוב אני אחזור על דבריהן של הבנות (נראה של נובה - שוב!) שגם אם יש סדר מסוים של החלטות וחלוץ הוא הגוף המבצע יש דרך חעשות דברים ולקחת אחריות... וגם אם היא התכוונה למשפט הזה בהקשר מורחב יותר מהמלחמה (זאת תצטרכי לשאול אותה) אני אישית ראיתי את זה לעניות דעתי בהקשר למלחמה בלבד מכיוון שאינני עוקבת/עקבתי אחר קורות חייו של חלוץ כמפקד חיל האויר בלבד ואינני מכירה את הישגיו דאז...

eilati27

New member
ושוב... יום מקסים

בואי נעזוב את זה ונשאיר את ה לשרשור האתמול... ונתחיל את היום הזה במחשבה נפלאה והרבה כוחות לאדון ג'וקו שלנו שבשבילו אנו בעצם נמצאות כאן...

Nova5

New member
בוקר טוב ליפות ואלופות!../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

בוקר כל כך יפה ואני יושבת בבית, מקקה לגרר....
לאילתי תודה על ההבנה ועל תמיכה לריף תודה על הוויכוח המעניין. אני דווקא חושבת שהיה שם תוכן, אבל שינוי העמדות זה תהליך ארוך, כואב ובדרך כלל לא ניתן לביצוע. מהעניינים? מי עוד כאן? תשמיעו קול על הכל...

eilati27

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif בוקר טוב מתוקה

מה שלומך??? אני מבינה שהבעיה עם הרכב לא הסתדרה...
אז הנה משהו לשיפור המצב רוח...

Karina85

New member
נו אנחנו רוצות לראות אותך ג'קווו

בגודל טבעייי, ושר לנווו!!!

eilati27

New member
למה קארין למה???

למה להדליק אותי סתם?
חחח...אוףףףףףףףףףףףף אדון ג'קו!!!!!!! תחזורררררררררררררררררררררררררררר! דיייי השתגענו!!!

Karina85

New member
אדון ג'וקו!!!

מה נהיה איתך??? זה לא אנושייי אתה לא מביןןן??? תזרוק איזה עצם !!! והילה וירון היי לכם אם אתם שוב מרגלים אחריי בפורום, אז לא לא השתגעתי, הכישרון של האיש ממכר תנסו ותראו!!!

Karina85

New member
כן חחח...

חברים שלי שהחליטו לבחון את הג'אקומניה מקרוב ולהכנס מדי פעם לפורום...

Karina85

New member
../images/Emo8.gif

משתדלת. אני נותנת קפיצה לקניון... ביי בינתיים יפות!

eilati27

New member
איזה חיים נטופי דבש...../images/Emo55.gif

איפה אני ואיפה עזריאלי.... במרחק נגיעה...

Karina85

New member
מאמי את עובדת בת"א?

חשבתי בראשון... נו אז מה לכי תטיילי לך בעזריאלי...

eilati27

New member
חחח... הלוואי עליי...

למה שלא תזרי עליי קצת מלח באמת?! חחח.. סתם צוחקת ממי אני מתה עלייך את יודעת... אין לי אפשרות הלווואי והייתה...

למעלה