היי. אני חדשה!. התחלתי לראות פלוריסיינטה לא מזמן.. אממ.. מי זה פרנקו? תודה למי שיענה!.
P P oo k a New member 16/11/04 #1 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהיי../images/Emo13.gif. אני חדשה! . התחלתי לראות פלוריסיינטה לא מזמן.. אממ.. מי זה פרנקו? תודה למי שיענה! .
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהיי../images/Emo13.gif. אני חדשה! . התחלתי לראות פלוריסיינטה לא מזמן.. אממ.. מי זה פרנקו? תודה למי שיענה! .
ה המורדת הכי מושלמת New member 16/11/04 #2 דייייייי אל תעשי לי את זההההה פרנקו---- בנחההההההההההההההה המושלםםםםםםם ההורסססססססס הפרפקטטטטטטטטטטט בעליייייייייייי תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד דייייייייייייייי נשבר ליייייי כבררררררררררררררררררררררררר
דייייייי אל תעשי לי את זההההה פרנקו---- בנחההההההההההההההה המושלםםםםםםם ההורסססססססס הפרפקטטטטטטטטטטט בעליייייייייייי תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד דייייייייייייייי נשבר ליייייי כבררררררררררררררררררררררררר
ח חולת בנחה New member 16/11/04 #3 ברוכה הבאהה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif אני סיון בת 14 מראשון...תהניי כאאןן ופרנקו זה בנחמין רוחס(פבלו מהמורדים ובאוטיסטה מקטנטנות) ואניי חוללהה על המושלמייי הזזההה
ברוכה הבאהה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif אני סיון בת 14 מראשון...תהניי כאאןן ופרנקו זה בנחמין רוחס(פבלו מהמורדים ובאוטיסטה מקטנטנות) ואניי חוללהה על המושלמייי הזזההה
T The £unky §tar New member 16/11/04 #4 ../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifהיי לך../images/Emo13.gif *את מפורום דוליז, נכון * נממ... פרנקו- בנחמין רוחאס התאום של ניקולאס- ניקו... שחק טניס עיניים מדהימות מאוהב בפלור מתחזה ל"זאב הבודד" של קלרה, שה"זאב הבודד" זה בעצם ניקולאס אאאההה.... לא יודעת מה עוד לכתוב פרנקו זה פשוט... פרנקו
../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifהיי לך../images/Emo13.gif *את מפורום דוליז, נכון * נממ... פרנקו- בנחמין רוחאס התאום של ניקולאס- ניקו... שחק טניס עיניים מדהימות מאוהב בפלור מתחזה ל"זאב הבודד" של קלרה, שה"זאב הבודד" זה בעצם ניקולאס אאאההה.... לא יודעת מה עוד לכתוב פרנקו זה פשוט... פרנקו
ח חולת בנחה New member 16/11/04 #5 פרנקו זה פשוט שלמות.וכל מילה נוספת מיותרת מושלםםם..עייניםם מדהימיםםםם חולללההה עליווו..פרפקטווו שלייי
פרנקו זה פשוט שלמות.וכל מילה נוספת מיותרת מושלםםם..עייניםם מדהימיםםםם חולללההה עליווו..פרפקטווו שלייי
ס סוודר בסדר New member 16/11/04 #7 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif בפורום,מאמי קוראים לי שיר התמכרות נעימה
מ מאוהבת ברן דנקר New member 17/11/04 #8 פרנקו הוא בנחה ההורס!! גאד!!!!!!!! כמה שלמות יכולה ליהיות באותו בן אדם!?!?!?!?