בוקר טוב!!!

eilati27

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב!!!

איזה יום מדהים... חבל שאני מבזבזת אותו במשרד... יום שטוף שמש כזה צריך להעביר בים... תזכורת לקיץ... שמש אוהבים אותך... תחזרייייייייייייי!!!! שיהיה לנו יום מדהים!

shongold

New member
בוקר טוב אילתי מה שלומך - מעבירה

את עצמי אליך...וגם את הציטטה. לך זכות ראשונים.. איך עבר על כל הנפלאות סופה"ש?! קבלנו שבת נפלאה יפיפיה, ולא פחות חשוב טובה ..לפיקניקים בחיק הטבע - לא החמצנו את ההזדמנות! יום נפלא ורגוע לכולם!!!

eilati27

New member
חחח.. היי ממי...

בהחלט הייתה שבת נפלאה... חולת הגה שכמוני נסעתי עם חלונות פתוחים בשעות הבוקר/צהריים שג'קו בוקע בקולי קולות מכל חלון ברכב... הרגשתי כמו ילדה בת 17 שרק הוציאה רישיון... אבל נהניתי מכל רגע...

shongold

New member
בתחילה שחקה..באנו אותה שבת..במין

רקוד...של ערפילים ..שמש ערפילים שמש..וחוזר חלילה עד לנצחונה המובהק של זו האחרונה לצהלת לבנו..חח ואין כמו לנסוע עם חלונות פתוחים ביום משכר שכזה בחלונות פתוחים...היה אפילו יותר מדליק עם גג פתוח..וג'קו בקולי קולות - זה שיא ...שאין שני...לו..

shongold

New member
וכן אילתי קבלנו יום שמש נפלא ..

יכולה לפחות להנות ממנה .."מחלוני וגם מחלונך אותו הגן נשקף אותו הנוף ..." והנוף כרגיל נהדר ביום יפיפה שכזה. ואני לפחות בחזות יכולה לראות את הים מולי ולא רק ....לחלום עליו. לדעתי במהלך השבוע לקראת אמצעו צפויים לנו עוד כמה ימי גשם לגיוון.

eilati27

New member
כן שון...

כבר שמעתי שהולכים להרוס לי את הכיף הזה לקראת יום שני בערב עם קצת טפטופים וירידה בטמפרטורות... אוףףףףףףףף!!! טוב אולי היום אני יעשה לי התייחדות עם הים לפניי שהערב יתחיל לקרר אותי... למה אין מי שיחמם אותי???======================>

shongold

New member
הולכים להרוס לנו את הכף לנו

חובבות השמש המובהקות..את יודעת שיש אחרות שטיפות הגשם והקור ואפילו סגרירות..נוטה לאפל עושה להן את זה. ככה שכולם השבוע תצאנה...מסופקות לפחות בענין זה. וכיודוע תמיד צריך לראות את חצי הכוס המלאה! התייחדות עם הים - תעשי בכף שלך - אין טוב מזה להרגעת הגוף והנפש. ולגבי השאלה האחרונה...יש לי מספר תשובות ..ולא על כולן אוכל לענות לך כאן..הממ..יש תמיד את האפשרות להתלבש היטב...גם מזגן או תנור טוב יכולים לעשות את העבודה..אה כן גם מפזר החום..שנמצא אצלך במשרד..והאופציה הנוספת...יש כל כך הרבה דגים בים...צריך לדעת להיטיב לדוג ולבצע בקרת איכות בדג עצמו - ואז את מסודרת!

eilati27

New member
מסכימה איתך...

לדרך שבה צריך לדוג.. אבל לפעמים לוקח זמן עד שאת מגלה שהדג שאכלת היה מקולקל... אוףףףףףףף נשרף לי חורף בלי חימום טבעי... אצטרך להסתפק במעילים וצעיפים עד לקיץ... אולי בקיץ אוכל לגעת לבחור טוב יותר את בעלי הגזרה הנאה החטובה (והחשופה חחח...)

shongold

New member
זה גם נכון..אבל לפעמים הנסיון מקנה

הרבה תבונה וחוכמה לעתיד לבוא..והכאב בטן שחטפת ..לאחר אכילת דג ..הביאושים - אמור לעשות טוב - וללכת בהמשך הדרך עם ההשכלה שקבלת ובעיניים פקוחות. בעלי הגזרה הנאה והחטובה..קורץ בעבוע..קורץ המ...אבל תחשבי - פלקט - תמונה יפה - כמה כבר אפשר להסתכל על תמונה? לפעמים דווקא תמונה פחות מצודדת - מתגלית כיפיפיה מבפנים, ואז היופי הפנימי נעטה גם על החיצוני = הפרס הגדול !

eilati27

New member
הלוואי עליי...

ואת יודעת מה? בשיא הצניעות אני אסכם את זה במשפט אחד... מגיע לי!!!

eilati27

New member
שון בנימה אופטימית זו...

נראה אותך ביום ה' (שיבוא עלינו לטובה) במפגש היזום שלנו???

shongold

New member
בכללי חיובי ביותר תלוי..

אבל תלוי בשותפי ..לרכב המשפחתי..אני תקווה שאתגבר על הבעיה.

eilati27

New member
אני פונה בזאת לכולן...

אם יש בעיה למישהי מאיזור ראשון,נס ציונה, וכו' להגיע למפגשון שלנו... אני יותר מאשמח לעזור... צרו איתי קשר...

בוקר שששטוף שמשששש ../images/Emo42.gif

אני פה לברך אתכן ולהמשיך לעבוד... אני אתפנה יותר מאוחר לתחביבים כולל הפורום...

eilati27

New member
היי ממי...

יואו איך התגעגעתי אלייך... אני מקווה שנתראה כולנו ביום ה',או לפחות רובנו... "יהיה פיצוץ,פיצוץ יהיה במסיבה...."

shongold

New member
בוקר טוב זואי מקסימה..

מחזירה לך ברכה ליום נפלא והמשך עבודה פוריה...אנו כאן משלבות בכיף ..עד כמה שניתן עבודה..ותחביבים.

למעלה