הגברברת תוהה

גברברת

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif הגברברת תוהה../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

כמי שכל חייה ידעה שאמא היא לא רוצה להיות, באופן טבעי הקפדתי לבחור בני זוג בהתאם או יותר נכון ליידע את בני זוגי בחוסר הרצון הזה. נוכחתי שמרבית הגברים אינם מוכנים לוותר על העונג (?) שבלהיות הורה ובאופן טבעי חוסר הרצון שלי היווה (ומהווה עד היום) מכשול רציני ביחסיי עם בני המין השני. יחד עם זאת שמתי לב שגברים (לפחות אלו שאני פגשתי) "לא קונים" את חוסר הרצון שלי להיות אמא ונכנסים איתי לקשר תוך אמונה שאני רק צריכה לפגוש את מיסטר רייט (לא ההוא מהתעופה) ומיד דעתי בנושא תשתנה ואני בתוך 9 חודשים אהפוך לאם גאה בישראל. אז זהו שלא (!) לא רוצה להיות אמא, לא רוצה להיות אחראית ליצור חסר אונים וצרחן לא רוצה שסדר החיים הכל כך נוח ונעים שיש לי (טפו טפו טפו) ייסדק מסיבות כאלו ואחרות. והתהיה?? כל כך קשה להאמין שיש גם אנשים שחושבים/ פועלים אחרת??

Vdrums

New member
היה על זה פרק בסיינפלד

שאיליין יצאה עם מישהו והיא אמרה לו שהיא לא רוצה ילדים, הוא הלך ניתוח לסירוס. ברגע שהיא שמעה את זה היא נפרדה ממנו. זה מה שעלה לי בראש שקראתי את מה שכתבת. אני לא אומר שאני בדעה של הגברים שחושבים שם אלה שישנו את דעתך, אבל אני מאמין שיש גברים שחושבים כמוך רק שמספרם נמוך וקשה למצוא כאלה.

seeyou

New member
לא רוצה להיות אמא?../images/Emo140.gif-זכותך..

כפי שאת מבינה זה קצת חריג... מלמדים אותנו שזה דרך החיים,לא רק של בני אדם-גם של חיות. גבר יכול לתרגם את רצונך אחרת- שאת קצת אנוכיית וזה יטיל צל כבד על היחסים. תמיד יש לך את האופציה להתמיד ברצון שלך ולהחליף את הבן זוג ברגע שמבין שאת רצינית... בהצלחה! יוסי

"פולניות"

הנקודה היא שהורות זה עניין מאוד ישראלי-יהודי-פולני ... כל הזמן אנחנו חיים בלחץ ובמה יגידו השכנים. הכי חשוב זה מה שאת מרגישה וחושבת, ואם יבוא גבר ויגיד ש"הוא יצליח "לשנות את דעתך.... אז שינסה ואח"כ ילך. החיים לפני הילדים ואחריהם שונים לחלוטין לפעמים זה קשה ולפעמים זה מדהים, הכל תלוי באדם, ברצונותיו ושאיפותיו.

Vdrums

New member
פולני ../images/Emo6.gif

דווקא הם לא עושים הרבה ילדים...
מה זה פרודה?

seeyou

New member
שהורות זה עניין מאוד ישראלי....../images/Emo6.gif

אז איך מגדירים ריבוי האוכלוסיה בעולם? יש צורות שונות להורות!

דנטל

New member
לי מאוד קל להאמין לך

כי אני גם לא רוצה. לסביבה אכן פחות קל להאמין. אפילו היום חבר ממש טוב שחשבתי שכבר מכיר אותי מעולה, אמר לי "אבל, נגיד, גם בעוד 5 שנים לא תרצי?". אני, להבדיל ממך, גם לא מעונינת במערכת יחסית, כך שלא צריכה להסביר כלום לאף גבר שבונה עלי בתור המפעל לתינוקות שלו.

למעלה