חשוב לדעת!!!

lior311

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifחשוב לדעת!!!../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

כאשר באים אליכם חברי מועצת העיר בבקשה לבחור בהם-תשאלו אותם בבקשה שאלה אחת: למה הצבעתם בעד גביית "אגרת שינוע האשפה", גביית "אגרת הביטחון", והעלאת תעריף הביוב ב-33%. אלו חברי המועצה שהצביעו בעד הגביות המיותרות: * אבי דנינו- עם אחד * יהושע מימון- עם אחד * דוד ביטן- הליכוד * שלמה לוי- הליכוד * מוטי עג'מי- מפלגת העבודה * משה פרנקל- מפלגת העבודה * אלי יבלון- מפד"ל * אלי חג'בי- עוצמה לתושב * אריה כהן- ש"ס * מיכאל רייף- ישראל בעלייה אלו חברי המועצה שבאים אליכם לפני הבחירות בהבטחות ללא כיסוי. אל תתנו להם לספר לכם סיפורים שראש העיר מחליט לבד- החלטותיו מותנות באישור המועצה!!!! לעומת זאת,אסף דעבול- הצביע נגד, לא הסכים עם החלטת הרוב והמשיך להאבק ללא פשרות במשך יותר משנה לביטול גביית האגרות והצליח! אז תצביעו לאסף דעבול ("פז") וזיכרו!!! הוא מתמודד למועצת העיר לא ראשות העיר!!!

IndianBoy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אסף דעבול למועצת העיר!

cobainos

New member
בקשר לדעבול

ממש מעצבן אותי שהוא זוקף רק לזכות עצמו את ביטול אגרת הביטחון מי שעשו הכי הרבה בעניין זה דווקא דב צור וחמי דורון שהגישו אין-ספור עתירות לבג"צ ובסוף הצליחו לבטל את זה בדרך המשפטית.

קיר קמט

New member
אני רוצה לציין את צבר לטובה

פעם ראשונה שצבר באמת עשו משהו שנהניתי ממנו - הם חילקו בבצפר מלא פתקי הצבעה שלהם , תעמולת בחירות וכאלה - אני חייב לציין שהפתקים האלו שימשו יופי של תעסוקה בשיעור ביולוגיה משעמם (לא במיוחד, עם המורה שלי כל השיעורים בביולוגיה משעממים.)

cobainos

New member
עוד אחד שעשה את טעות חייו...

למה בחרת ביולוגיה?!? אני הולך להוציא פלאייר לכל בוחרי המגמות למיניהם:ביוגלא!לא לבחור תדבר הזה.

lior311

New member
תנועה בלי מטרה...

למה להצביע לסתם תנועה שאין לה מטרה ממשית ומוגדרת? כולם יודעים לדבר באוויר: "אני אשנה, לי יש עשייה עם קבלות, אני אתן את הנשמה"- די נמאס מתעמולות שאין להן ערך כלל אחרי הבחירות... כולם יודעים לדבר באוויר בלי לעשות דוגרי, רק לדאוג לתחת שלהם... הנה, ראיתם ברשימה שכתבתי בראש השרשור- האנשים האלו הבטיחו לעשות למען התושבים, רק חבל שהם דופקים אותם בדלת האחורית, עמוק בקדנציה שלהם שאף אחד לא יודע מזה כלל. עכשיו שישלמו בכיסא שלהם על השקרים שלהם והפעילות נגד האינטרסים של התושבים ובניגוד להבטחותיהם... אסף דעבול הוא איש ישר שעומד מאחורי המצע שלו ורעיונותיו לא רק טרם הבחירות אלא גם אחריהן, ומטרתו לשמש משענת לציבור (ולראיה, העובדה כי הוא מפרסם את מספרי הטלפון והפלאפון שלו, שאינם משתנים יום לאחר הבחירות). אינני אומר שדוב צור פעל בניגוד לרווחת התושבים, אולי אף לטובתם, אך בשביל מועצת העיר תעשה את המקסימום לטובת התושבים צריך מועצה חזקה ואכפתית שאינה דואגת לאינטרסים שלה. לכן לא משנה למי תצביעו לראשות העירייה, חשוב למי תצביעו למועצה- כי ללא המועצה, ראש העיר לא יכול להעביר חוקים ותקנות חדשות.

למעלה