שאלה לקראת השנה החדשה

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif שאלה לקראת השנה החדשה

אחות קטנה תפלותיה. עורכה ועונה תהילותיה. אל נא רפא נא למחלותיה. תכלה שנה וקללותיה, תחל שנה וברכותיה. ברוח התפילה היפה לכבוד השנה החדשה שכל כך מתאימה לנו, אם היתה לנו זכות בחירה לבחור משהו אחד לחיוב ומשהו אחד לשלילה, מהו הדבר האחד אותו היית משאירה הרחק מאחור בשנת תשס"ה ומהו הדבר האחד אותו את מאחלת לעצמך לרגל השנה החדשה, שנת תשס"ו ?

ר ו מ י ה

New member
אז ככה-

1.הייתי משאירה את הכאב והיגון שהגיעו לאחר קבלת שלילי מעוד טיפול שנכשל. 2.הייתי מאחלת לי את האושר והשמחה מהולדת פרי אהבתי לו אני מייחלת כל כך. הלוואי וכאשר תגיע שנת תשס"ז נוכל לסמן
גדול על הרשימות שלנו.

לשנה החדשה הבאה עלינו לטובה

אשמח להשאיר לשנה שהלכה את כאבי הגב הנוראים שלי. אשמח להשאיר לשנה שבאה את האופטימיות והשמחה שבי. רומיה! במפגש קצר שהיה לי איתך, השארת עלי רושם של בחורה שלא מתפשרת. בחורה עם המון רצון, אופטימיות ושמחה בלב. אני מקווה, שאותה "אחות קטנה" לא תפספס אותך ותגשים כל אשר על ליבך. חוץ מזה, שפנייך מוכרות לי - אבל עד עכשיו אני לא זוכרת מאיפה. אולי בהמשך...

ר ו מ י ה

New member
תודה ../images/Emo25.gif

הלוואי והשנה אף אחת לא תפוספס והתקוות , החלומות והתפילות של כולנו יתגשמו עד תום .

ha1231

New member
אז ככה

הייתי משאירה מאחור את ההכזבות, השלילה והדכדוך. ומוכנה לקבל לשנה החדשה, יותר אופטימיות, תשובה חיובית להריון המיוחל, אושר שמחה ובריאות. יש לי הרבה בקשות אך כולן טובות, מקווה שלפחות כמה היתגשמו. ולכן בנות יקרות האחל הרבה בריאות, פחות ופחות כאבים אושר ושמחה, ואיחולים להגשמת כל החלומות- אמן. שנה טובה וחג שמח מחן

מה רק אחד ??? ../images/Emo6.gif

כותבת מה שקופץ לי לראש מיד בלי לחשוב הרבה - הייתי משאירה רחוק הרחק מאחור את המקרה הטראומתי שחוויתי לאחר אחת השאיבות ,מקרה שהותיר בי צלקת של חרדה ופחד. לרגל השנה החדשה - מאחלת לעצמי - קודם כל בריאות כי זה ערך עליון מבחינתי והתרחבות משפחתית בדרך זאת או אחרת

ליהיS

New member
למה רק אחד????

אשתדל להיות מפוקסת על דבר אחד.. הייתי משאירה מאחור את הלחצים הנפשיים שרדפו אותנו, מסיבות אלו ואחרות, בשנים האחרונות. מה אני מאחלת? שמעכשיו והלאה יהיה לנו יותר קל..שכל מה שייחלנו לו יתגשם
. ובעצם, אני הכי הכי מייחלת לשלווה נפשית.

ר ו מ י ה

New member
כדי שיהיה ממוקד ומעניין ../images/Emo13.gif

בסגנון: "אם היתה לך משאלה אחת מה היא היתה..." כמובן שכל שאר המשאלות שלך תקפות לחלוטין

gui1

New member
אני

משאירה מאחור את הפחדים/ התקיעויות הסטגנציות וכל הציסטות העכורות ולשנה החדשה מאחלת לעצמי להנות מהלבנה שזוהרת מדי חודש בחודשו ומאירה את העולם ביופיה הרב.ודי לי להסתכל בה ולהען לחודש נוסף

בלגן2

New member
איזה אתגר../images/Emo6.gif

הייתי מוותרת על הפחדים והבכיות שנבעו מחוסר השלמה עם המצב והייתי משאירה את היכולת לקום לבוקר חדש ולשים
על המצב רוח של אתמול בלילה. זה מה שיצא לי ככה מהר בלי לחשוב יותר מדי

משאירה מאחור

את הפחדים הכאבים הלחץ והעצב שעברו עלינו השנה מבקשת לשנה החדשה - בריאות ומתוכה המון ילדים... ומחוץ לרק אחד... המון אושר לי ולבעלולי מגיע לנו אחרי כל הגילויים ה"מסעירים" שנחתו עלינו השנה. למשפחה לחברים המון מהכול.. המון אושר לכן בנות והרבה הרבה פחות כאבים וכמובן המון ילדים... לכל בית ישראל מאחלת המון סבלנות אהבה ואכפתיות שתהיה שנה מתוקה וטובה

יעל סתם

New member
קצת באיחור אבל

אז הנה אני עונה: את האנדו´ והשבר ביד הייתי משאירה מאחור והייתי מאחלת לעצמי שבשנה הזו תשס"ו אהיה בהריון. שנה טובה וחתימה טובה.

נעמי 17

New member
שהעייפות תשאר מאחור

המשאלה הראשונה היא שהעייפות תשאר מאחור, גיליתי שבעייפות כואב לי יותר... הררבה יותר. מה היתי לוקחת לשנה הבאה? את האושר הענקי שהבן שלנו הביא איתו לוקחת את זה איתנו לכל שנה מעכשו. וזה לא ממש מובן מאלו כך שזה דבר שצריך לקחת בשתי ידיים ולזכור גם שקשה וגם כשעייפים וגם כשבילתי אפשרי.

נעמי 17

New member
שהעייפות תשאר מאחור

המשאלה הראשונה היא שהעייפות תשאר מאחור, גיליתי שבעייפות כואב לי יותר... הררבה יותר. מה היתי לוקחת לשנה הבאה? את האושר הענקי שהבן שלנו הביא איתו לוקחת את זה איתנו לכל שנה מעכשו. וזה לא ממש מובן מאלו כך שזה דבר שצריך לקחת בשתי ידיים ולזכור גם שקשה וגם כשעייפים וגם כשבילתי אפשרי.

למעלה