שרשור יום שני 2.0

Elor14

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif שרשור יום שני 2.0 ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

אתם מהירים ופעילים, כל הכבוד :) מה אתם אומרים על האקט של ההפקה שהולכת להוציא את "הפמליה" מהבית ולהכניס את קובי פרץ ושות' לבית? שמעתי גם שהולכים להכניס לשם עוד רווק כדי להעיר את הבית, מה אתם אומרים?

easternstar

New member
להעיף את הפמליה זה צעד נכון אבל

אם הם רוצים לשפר זה צריך להיות רק צעד מקדים בדרך להוציא מהפמליה את הכוח ולהביא גברים חדשים שישנו את הדינמיקה בבית. יוני חאפראוי החופר הוא כבר בדיחה בין הצופים ויכול לדבר שעות על כלום. הגיע הזמן לקחת לו את הכוח מהידיים. כנ"ל לבן ולאורן.. לסלבס יש פוטנציאל זמני בלבד כמו למושיק עפיה אבל הם לא הפתרון. הם ההתחלה לפני שמביאים עוד כוחות לבית והפעם שיביאו כוחות נשכניים כמשקל נגד לקרן וחבורתה ולאיתן ולפמליה ההזויה שלו. חריאליטי תמיד על בנוי על "טובים" נגד "רעים". קרן יכולה ליפול למשבצת "הרעים" בלי בעיה. רוב הקהל שונא את קרן אתי ושות'. אחרי התכנונים שלהם בלילה לרמות ולשקר.ובעריכה נשכנית. אפשר להראות בקצרה מאוד את הפער בין הדיבורים היפים בפנים ומה שקורה מאחורי הגב. צריך לבחור הפעם גבר שיהיה עם פלפל ולא "ילד טוב ירושליים" וצנון כמו איתן! את הפמליה יש להצניע (אם אי אפשר לזרוק אותם לגמרי). חייבים להכניס גבר/ים עם כוח להשפיע ומישהו עם אופי דומיננטי ואולי כמה רווקות שיתנו פייט לחבורת אתי וקרן. הבנות שם חמודות אבל הם לא כוחות מול הברוטליות של אתי.

לונדרון

New member
לא מעיפים אותם, רק מעלימים אותם זמנית...

במשוואת התוכנית הזאת, הבנים הם המשתנה הקבוע והבנות הן המשתנה הבלתי קבוע - לכן ספק אם "הרווק" ופמלייתו יוחלפו בשלב זה. הכנסת 3 סלבס באופן זמני, נועדה להעניק לבנות ולצופים מעין משב רוח רענן, לא שידוך. לעומת זאת, מחפשים כעת בנות נוספות שיכנסו בהמשך. אם יכניסו מישהי/הן עם לשון משתלחת "סוג של אתי" יהיה שוב פיצוץ בדומה למה שהיה עם לירון וזה יהיה זמני בלבד כי מחנה חדש לא יזכה באהדת קהל יותר ממחנה וותיק. הבעיה המרכזית של ההפקה הזאת היא שכל פתרון שהיא ניסתה עד כה לקדם חזר לה בפרצוף כבומרנג שמפיל את כל הקונצפט של התוכנית. לא הייתה לאיתן אינטימיות, אז לחצו שתהיה לו באמצעות אמת או חובה (וואו, איזו גאונות). ואז, דניאל שמה גז 100 קמ"ש וכל הבנות האחרות נשארו ב"ניוטרל" או עברו ל"רברס". בשעה שאיתן מחפש את דניאל כל העת וכשהוא לא מחפש אותה היא מחפשת אותו, חברו בן הפך ל"סחורה" החמה ביותר בבית, אבל הוא פחות (מאיתן) נתון ללחצים מצד ההפקה ומגלה סממנים מונוגמיים (לליהיא). הבנות (כולן) אומללות ומשוועות לחיבה ותמיכה, שאפילו הפסיכולוגית איריס לא יכולה לעמוד בלחץ הצרכים הנפשיים שלהן. אולי צריך עוד פסיכולוגים וטיפול קבוצתי שבועי. הדבר היחיד שנותר להפקה לעשות הוא למרוח את הזמן ואולי לחפש אקסיות מיתולוגיות של איתן וחבריו, שיכנסו לעשות קצת בלגאן (נוסח גרינר) בזמן שנותר.

easternstar

New member
הבעיה היא בקונספט. לא מעניין את הצופים

חיי האהבה של איתן אורבך. ריאליטי הוא תמיד על דינמיקה שנוצרת בין אנשים ולא מציצנות של פורנו רך. האמת שהקהל לא דואג לאיתן אורבך וחושב שהוא יכול להסתדר גם בלי ערוץ 10. הפאנץ' היה יכול להיות המריבות והתככים בין הבנות אבל גם את זה דאגו להעלים מהתוכנית המרכזית, להעיף כל קונטרא לאתי (כמו לירון) ולהעביר את המצלמה בשידור 24/7 לדברים הכי לא מעניינים שיש כמו רביצה בבריכה. בקיצור הם צריכים לשנות את כל הקונספט. אפשר לתת להם רשימת תרוצים שתסביר איך זה הפורמט המקורי. הם באמת מאמינים שהמעטים שמסמסמים בוחרים לפי מי מתאים לאיתן? הקונספט על הפנים ואם ימשיכו איתו זה כשלון בטוח. את רוב הקהל לא מעניין אם איתן מקיים יחסים או לא או אם יש לו אינטימיות. הוא היה אמור להיות הפתיון למריבות בין הבנות ולדינמיקה ביניהן. אגב, אני לא מסמס. מי בכלל מסמס להם?

easternstar

New member
אם דינמיקה רומנטית אז לא רווק אחד

וכל כך הרבה בנות.. הרווק בארה"ב היא לא תוכנית ערוכה והיא לא תתפוס חזק בישראל. עובדה שגיא גיאור, שהחזיק את התוכנית בחוכמה ועבד קשה, בקושי הצליח לתפוס..עברו הימים של "קחי אותי שרון". זה היה בזמן ההורים שלנו.. היום הכל יותר דינמי. בדינמיקה רומנטית של ריאליטי צריך משולשים ומרובעים רומנטיים והרבה נשכנות ותככים..

הרווק האמרקאי בהרבה יותר מוצלח

הרווק שמה יוצא עם כל הבנות וגם מראים את הדייטים שלהם.

easternstar

New member
אבל שם זו תוכנית ערוכה שהקשר בינה

ובין מציאות הוא לא לגמרי נכון. בסוף מתברר שהדברים מתחת לפני השטח היו שונים והאמת שניסו את הרווק אצלנו עם גיא גיאור. גיא גיאור היה ג'נטלמן והסתיר את הקשר שלו עם דפנה דה גרוט כל התוכנית. הוא עבד לפי הכללים והיה ג'נטלמן אבל בסוף ידוע שזו לא היתה תוכנית ריאליטי והוא לא התלבט בינה לבין השאר. האמת שאצל רוב הגברים אם יש קליק במבט ראשון לא רוצים לצאת עם הרמון של עשרות נשים וטוב שכך. הבנות צודקות שגם שתיים זה יותר מידי. כל הקונספט של יציאה כל ערב עם דייט או שניים מתאים רק לגברים בשלב הסטוצים ואז אין איתם סיכוי לדבר אמיתי.

כולם אומרים שהבעיה נמצאת בבנים

ואני דווקא חושב שהבעיה נמצאת בבנות, כי הבנות הן אלה שמתחרות לא הצלחתי למצוא עד עכשיו אף פייבוריטית חוץ מאתי (המגעילה)ואורטל (המוזרה) אין אף אחת שאני לא סובל אבל גם אין אף אחת שאני מתלהב מהאישיות שלה והבנים לא כול נוראים כמו שאומרים עליהם איתן יבש כמו צנון לא נורא העיקר שהוא בחור טוב יוני חופר לא נורא אפשר להעביר ערוץ אורן לא בולט לא נורא הוא גם לא מזיק בן מאוד הרגיז אותי כשהוא סיפר שהוא ירה ביונים אבל מצד שני כשמישהי בוכה אז רואים שלבן יש אמפטיה כלפיה אני שוב חוזר ואומר שלדעתי הבעיה היא בבנות, כי הבנות הן המתחרות ועד עכשיו אף אחת לא הרשימה אותי באישיות שלה

נעמה8080

New member
שמתם לב שהם מנסים להיות מסתוריים?

נכנסים שלושה גברים לוילה במקום הפמליה של איתן. זהו, זה מה שהם אומרים. אבלללללללללללללל בגלל שאנחנו חכמים אנחנו יודעים את ההמשך, זה יהיה לזמן מאד קצר, כי יש שם גברים נשואים/עם חברה וזה לא מתאים, יש שם אחד שבטח סגור על הופעות וזה לא מתאים. עצם זה שמכניסים מפורסמים זה מראה שזה בדיוק כמו המפורסמים שהיו עד עכשיו-משעמם! נראה לי הם עושים בדיקה איך זה יהיה בלי הפמליה של איתן ועם גברים אחרים, האם זה יתרומם לאנשהו. אם הם לא יזיזו ברצינות, שיסגרו כבר את העונה המרדימה הזאת.

didush100

New member
אני עדיין מאמינה שיכניסו בנים חדשים

תוך שבוע שבועיים. אם הם עושים אודישנים לבנות הם בטוח עושים גם לבנים

נעמה8080

New member
אני פשוט לא מבינה למה ההפקה עושה חשבון לאיתן

אם הוא לא עושה לה חשבון?! הוא הרס להם את העונה, והבעיה היא שהקונספט סובב סביבו, אחרת הוא כבר מזמן היה בחוץ. תארו לכם שבאח הגדול הנושא היה סביב חודדה, מה הם היו עושים?! משאירים אותה בכוח?! בגלל זה בריאליטי הנושא לא סובב אף אחד. הם רצו להביא מפורסם כדי למשוך צופים וזה מה שהרס. בריאליטי אני אוהבת אנונימיים, אלא אם כן זה VIP. עצם זה שאני שמעתי שזה מישהו מפורסם אמרתי העונה הזאת גמורה, שמעתי שזה כמו הרווק התחלתי לראות בלי חשק. שמעתי שיש כמה גברים שלא נראים משהו ואחד שנראה טוב אבל מרדים, אמרתי שאין מה לראות. אני כרגע לא הזמנתי את הערוץ, כי כשהייתי רואה זה לא היה מעניין אותי והייתי מעבירה. הם חשבו שמישהו מפורסם ימשוך יותר ממישהו אנונימי?! הם כל כך טועים! דווקא האנונימיים מושכים יותר כי רוצים להכיר חדשים. רואים שהם לא יודעים לעשות טלויזיה. אם רק היו נותנים לנו לקבל את ההחלטות, היינו מראים להם מה זה טלויזיה במיטבה!

didush100

New member
צודקת

וזה מצחיק שבמקום לעשות את השינויים הנדרשים הם ממשיכים לחזור על אותן הטעויות

easternstar

New member
מה שכתבת לא רחוק מהמציאות..אתי חזן היא נפילה

ודומה לחודדה אלא שבאח הגדול מיד העיפו אותה עם הקללות הראשונות. אתי גורמת נזק לתוכנית ורוב האנשים שאני מכיר אומרים שהתוכנית היא תת רמה עם מופרעת עצבנית, שמנהלת להם את התוכנית. בסוף מתברר שהיום היא מתרברבת שעינתה והרגה חתולים בילדותה..רוב הילדים שרובנו מכירים לא מתעללים בחיות..

Klayhamn

New member
האמת ש...

אם אתי חזן הייתה עפה אז כנראה באמת היינו רואים דינמיקה אחרת... אבל ההפקה מפחדת בגלל כמות האס אמ אסים שהיא מקבלת. מה גם שנראה לי שהם מפחדים שאם הם יעיפו אותה - אז כל הבנות פתאום יחשבו שהן אולי מועמדות לעוף וזה ישפיע על ההתנהגות שלהם... ההפקה לא במצב פשוט - בסופו של דבר - הם די חפרו לעצמם בור

למעלה