שרשור יום שני 2.0

easternstar

New member
הסמסים הם כנראה האנשים שהכינה מטבריה אבל

הם מפסידים מיליונים ברייטינג ובסוף יפסידו את הפרסומות. במאזן קר רוב האנשים לא מסמסים (אולי בגמר וקרוב אליו) והשיקול המרכזי צריך להיות הצופים. אתי מורידה להם את הרמה וגומרת את הדינמיקה של התוכנית.

Klayhamn

New member
שיראה עניין בכל הבנות?

או לפחות בחלקן הגדול? ת'כלס הרי זו הפואנטה של התוכנית לא? הם תכננו שיהיו להם מלא דייטים מגניבים וצבעוניים כל פעם בסצנה אחרת, וכו' ... הם לא ציפו שהרווק יהיה כזה צנון שיתביית על בחורה אחת והם יהפכו לזוג שחי עם עוד בנות ובנים במשך כמה חודשים

יש בנות שמבחינתן גם להתעסק עם 2 בנות

(דניאל וקרן) זה יותר מדי ושהוא צריך להתעסק רק עם אחת כשהוא מעוניין רק עם בחורה אחת או שתיים אז התוכנית משעממת ואם הוא יצא עם כולן אז יגידו שהוא משחק ברגשות הוא בכול מקרה יצא לא טוב

didush100

New member
בתכלס לא נראה לי שמישהי שם ממש הטעם שלו

זה נראה שכיף לו עם קרן ודניאל אבל לא מעבר לזה

אני לא מחפש אישיות מרשימה כמו קונפיציוס

מספיק לי שמישהו יהיה טוב לב ונחמד ועם שמחת חיים וחכם (אני לא מחפש שיהיה חכם כמו מדען או פילוסוף)

לדעתי צריך לעשות תוכנית ריאלטי "פילוסוף נולד"

אבל לא פילוסופים כבדים וחופרים אלא כאלה שלא צריך להתאמץ כדי להבין מה הם אומרים

לונדרון

New member
ובעניין תכונות האופי קיימת סובייקטיביות

ישנם כאלה שמוצאים את התכונות שציינת בחלק מהמתמודדים/ות ואחרים בקהל שמוצאים בהם/ן את ההיפך הגמור.

נו אז הוא צריך לזייף רגשות עם אחרות ?

אני במקומו אולי הייתי בוחר באחרות אבל כול אחד והטעם שלו הוא צריך לעשות את עצמו שכאילו הוא מתעניין באחרות ולהשלות אותן שיש לזה סיכוי ?

Klayhamn

New member
לא נכון

אם הוא היה יוצא עם כולן אף אחד לא היה אומר שהוא "משחק עם הרגשות", ובקשר לבנות שמבחינתן זה יותר מדי --- אותן היה צריך לסנן במיונים לתוכנית.. זה כל הפואנטה בליהוק

למעלה