שרשור יום שני 2.0

Klayhamn

New member
יכולות להתלונן מהיום ועד מחר

הן באו לתוכנית בשביל זה, והן יכולות לפרוש אם זה לא נראה להן מי שבאה לתוכנית "הרווק" 24/7 -- יכולה לדעתך להתלונן על דבר כזה בכלל? מה היא חשבה שיהיה? שישחקו שם גוגואים?

Klayhamn

New member
מסכים שהוא לא טוב

אבל לא מסכים שאי אפשר היה להוציא אותו לפועל עם ליהוק נכון

נעמה8080

New member
שאם הוא משעמם שלא ייכנס מראש לתכנית

מה הוא נותן לתכנית הזאת?! שיעמום?! שמעתי כבר כמה פעמים שההפקה מאוכזבת ואת זה הייתי מנחשת לבד. השידור אתמול היה נוראי, משעמם בטירוף. בחיים לא קורה דבר כזה שאני קמה לעשות קפה ולא עוצרת את השידור במג'יק, והפעם זה המשיך מבלי שעצרתי, וזה אומר הכל. אין לי חשק לראות שם זוג ביחד או לא ביחד. אני חושבת שמי שתזכה באיתן רק תפסיד. אין שם משהו שמושך אותי לראות ובגלל זה אני לא מזמינה את הערוץ. אני מנסה ומנסה ומתאכזבת כל פעם מחדש. אתי היא תת רמה מהלך, עוד אחת צבועה, שמספרת על חוויות ההתעללות שלה בחתול מסכן שלא עשה לה דבר. איך אפשר להתעלל בחיות?! ועוד לספר את זה בקטע של גם לי יש סיפור.... גם לי יש סיפור..... וואו.... "גאווה גדולה"! מישהו יודע כמה רייטינג השיגו אתמול?

הוא לא נמצא שם בחינם

משלמים לו ושחיין לא הרוויח כמו כדורגלן/כדורסלן אז הוא הסכים להשתתף ואף אחד לא חושב על עצמו שהוא משעמם ההפקה היתה צריכה לחשוב על זה דרך אגב, אני מאמין שאם הוא היה משתתף בריאלטי אחר אז הוא לא היה משעמם

נעמה8080

New member
היה ברוקדים, אבל לא היינו צריכים להכיר אותו

לעומק. שירקוד וזהו

נעמה8080

New member
אם הוא היה באח הגדול הוא היה משעמם באותה מידה

כי זה האופי שלו, להיות משעמם!

didush100

New member
דני בשיחה היומית על איתן הפעם עם עדי

עדי אמרה לה שלדעתה יש לו רגשות גם לדני וגם לקרן