שרשור יום שני 2.0

נעמה8080

New member
ושתנעל ושתזרוק את המפתח לים בבת ים

כדי שלא יעשו עונה שניה כזאת!

didush100

New member
הי מיצוש../images/Emo140.gif

הם יוצאים למשימה סודית אסור לדבר על זה חחחחחחח

נעמה8080

New member
כמה רייטינג השיגו אתמול?

אתמול היה פרק נוראי, אז אני חושבת שלאתמול 4% זה הישג. אולי יוציאו את החברים של איתן למשימה מיוחדת שזה הרצאה איך עושים ריאליטי מעניין?!

נעמה8080

New member
חחחחח 12% ממש בת מצווה

יחסית למה שציפיתי (4%) זה כפול 3 ממה שציפיתי. הישג מרשים!
דיברתי עכשיו עם חברה שלי ושאלתי אותה: מה אומרים אצלך בעבודה על התכנית? היא אמרה לי: הם לא יודעים על מה אני מדברת! אנשים לא רואים את התכנית!

easternstar

New member
איתן מסכן בסיטואציה. הוא טיפוס נאמן וחמוד

גבר של אישה אחת וברגע שהוא מתאהב הוא שם לבחורה שהוא אוהב. התוכנית בכוח רוצה להפוך בחור חביב למנייאק. הוא צנון לא מזיק. איכשהון צריך להביא טיפוס פחות נאמן ויותר פלפלי.. במקרה פתחתי את הערוץ הישיר וראו אותו בתמונה חמודה עם דניאל. פשוט לא הוגן לפעול נגד האופי שלו. צריך לחשוב על תרוץ להביא עוד קאסט לתוכנית. עוד רווקים וכמה רווקות.

איך הפך יוני מ"חיימי" ל"נחש" וחזר להיות"חיימי

לפני 5 'ק יוני שוב חיימי אהבה שלי אתמול בערב נחש קוברה אתי מה יהי הסוף איתך וקרן אני מאחל לך שיילך לך טוב עם איתן אתם ראויים אחד לשני ומגיע לכם זה את עונשו של זה שניכם"מקסימים"
ואפם תמשיכו ביחד נרוויח פעמים נעצבהן את דניאל המעצבנת והדוחה ואתם תקבלו אחד את השניה כעונש אה כן וההפקה גם תמשיך להפסיד קצת כסף לא מספיק התמהיל הצולע שנתנו לנו עד עכשיו אז הם מודיעים על כניסת גברים חדשים מפיחים תקווה שמשהו טוב יקרה ובסוף מה תוקעים לנו את הביצים ש/לנו עצמו לגרון הם באים רק לכמה ימים למשימה והם גם לא פנויים והם לא באים ממש לקשר רומנטי וחיזור אז שוב נותרנו עם קולורבי או צנון בתור כוכב התכנית והחברים שלו שאין לי מספיק כינויים להעניק להם

JasPoint

New member
הדור הבא כמו האח הגדול זאת תוכנית מציצנות אבל

הבעיה שבדור הבא אין על מה להציץ. לא קורה שם כלום, ואם כבר יש משהו קצת מעניין אז משתיקים את הסאונד ו/או מעבירים מצלמה. התוכנית עתירת ההורמונים שהבטיחו לנו הפכה לדבר הכי מייבש על המסך. מעבר לקונספט הבעייתי זה מדהים איך אין שם כמעט אף דמות טלוויזיונית. אף אחד מהבנים לא מחזיק מסך ואצל הבנות יש רק את אתי אבל גם היא לא מישהי שאפשר להתחבר אליה. לירון שעשתה קצת עניין נשלחה הביתה במהירות. שיטת ההדחות הזויה, אין טעם לסמס כי הקהל בעצם לא קובע כלום. קשה לבוא בטענות לעריכה של הפרקים כי במילא לא קורה שם יותר מידי. אתמול לפחות הורידו קצת מהפוקוס על אורבך, רק שהחברים שלו גם לא מציאה כזאת גדולה. בינתיים הם מנסים להציל את העונה עם גימיקים, זה נחמד אבל מבחינתי שהרייטינג ימשיך להיות נמוך כל עוד הם מצנזרים בלי הפסקה ומכניסים פרומואים מעצבנים בערוץ. קודם שיתנו לצופים כבוד מינימלי.

Klayhamn

New member
אם יש משהו שאין לחברת ההפקות הזו

זה כבוד לצופים. למרות שהואשמו בהתערבות בוטה בהישרדות1, הם שוב באים פה ומתערבים ומערבבים את כולנו. אין להם שום כבוד לכלום, והתאווה שלהם לרייטינג וכסף מעבירה אותם על דעתם וגורמת להם ליצור את הבדיחה העצובה והמשמימה הזו שנקראת "הדור הבא" ואני בטוח שיבואו עוד כמותו. גימיקים ויצירת מצגי שווא זה הדבר היחיד שהם יודעים לעשות, כי הם חבורה של חדלי אישים חסרי כל יצירתיות או כישרון. מגיע להם שיפשטו רגל וימכרו צמידי פלסטיק בשוק הכרמל.

ליז עולה לי על העצבים

כמה שרושם ראשוני מטעה.... כזאת בחורה חסרת מודעות עצמית ועסוקה בעצמה.... כל כך לא אמינה, כל כך לא משדרת יושר וישירות. כל כולה הצגה ופוזה אחת גדולה .... ומישהו ספר כמה פעמים בדקה היא אומרת את צמד המילים "סוג של" ? בחיים לא הייתי יכול להיות עם בחורה כמוה....

במילה אחת קלפטעעעעעע

אלוהים.... כמה חפירות בשקל.... כמה קישקושים.... והיא לוקחת את עצמה יותר מדי ברצינות... שתשחרר.... נשמעת כמו דיקלום

easternstar

New member
איכשהו לסדר שידיחו את ליז! דיי!

הבעיה שאיתן לא ידיח אותה. אולי הדחה של הקהל נטו? בלי גלגל הצלה של איתן.

למעלה