בוקררר

טל ועדי1

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifבוקררר../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

בוקר-טוב
| אתמול בלילה עשינו ביבייסיטר.. היה כיף..

בווווווווקר מעווווולה../images/Emo70.gif

עכשיו קמתי.. עוד מעטט אני הולכת לים
סימתי ת'שיעורים במתמטיקהה
נשאר לי רק בספרות
איזהה באאאאאאאאס
!|
טוב אני עפתי לסיים ת'שיעורים בספרות[חפרתי על השיעורים שלי...
] שיהיה לכםם שבת שאאלוווווווום
!|
והמשךך יומממממממממנפלאאאאאאאא
אוהבת אותכםם אווווותכם תמיידדד
פטרי

../images/Emo214.gifבוקר בוקר../images/Emo42.gif

בעעע. צריך ללמוד כל היום למתכונת בספרות. הזמינו אותי לארוחת צהריים חלבית, אבל האמת שלא ממש בא לי. אמא הכינה שניצלים, אז למה ללכת כשיש בבית?
יום טוב לכולם

אחרי צהריים..=]

מה קורה??יבשש פה לאללהההה...שתצא שבת מקווה שלא...=] אני סיימתי ללמוד ללשון כבר מה שהייתי צריכה רק לעשות מחר חזרות והכול..:]] אני הולכת ללמוד משו קטן למיומנויות..ועוד'מט אני יורדת למטה מי יודע אולי תהיה שם מלחמת מייםםם אמרו ליי...:))למרות שעבר היום..חחח מממששש חםם היוםםם אנחנו כל הזמן עם המזגן..:]] זיווששש אני צ'כה לדבר איתךךך במססןןן תעניי שתהיי מאמי..=]=] שבת שלום!:]] השבוע ביום שני המבחן האחרון שלננוו בלשון ובהכולל ישששש...רק שלא יתחילו בחנים..חחחחחח...איזהה כיףף עוד 17 ימים נגמרים הלימודים וישלייי יומולדדדדתתתת...=]=] ביי לכולם..=]

TOUSH

New member
אחר-הצהרים טובים לכולם../images/Emo178.gif

וואי ממש חם
עוד לא התרגלתי לחום של ישראל
ת'אמת אני ממש לא מרגישה טוב
כואבת לי הבטן נורא כבר 4 ימים[ניראלי קיבלתי הרעלת שוקולד או יותר נכון הרעלת m&m] קיצר שבת-שלום לכל הפנתרים
+
[נשיבוק]

חחחח כפרעליייייייךךךךךךךךךךךך

את בארץץץץץץץץ יווו כל כך התגעגעתייי
אני צריכה לשלוח לך את מה שעשיתיי
תרגישי טוב יפתי
מווווווווווווואה אעע ויש לך תמונות?
חוויות
? יאללה ספרייי

יעל 13

New member
חראא יוםםםםםםם!!!

קמתי בסביבות 12...שלחתי הודעה לזיו וחזרתי למיטה....קמתי בערך ב4 שוב אבל נשארתי במיטה ורק עכשיו קמתי להכין לי תה.. פאק אני כל כך לא מרגישה טובבבבבבב!!!!!!!!!!!11 עוד מעט אני חוזרת למיטה...

למעלה