בוקר טוב איזה יום מעצבן היה אתמול תזכירו לי לא לבנות יותר סוכות בחיים שלי
G gilad g New member 7/10/03 #1 ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo124.gif איזה יום מעצבן היה אתמול תזכירו לי לא לבנות יותר סוכות בחיים שלי
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo124.gif איזה יום מעצבן היה אתמול תזכירו לי לא לבנות יותר סוכות בחיים שלי
י ילדה בלבן New member 7/10/03 #2 |בוקט| חשבתי שרק שלומית בונה סוכות אני שונאת את סוכות. השכנים שלי תמיד בונים סוכות צמודות לגדר של החצר שלי, ושבוע שלם אני צריכה לסבול רעש של ילדים מעצבנים כל פעם שאני יוצאת החוצה יבוטל חג סוכות לאלתר
|בוקט| חשבתי שרק שלומית בונה סוכות אני שונאת את סוכות. השכנים שלי תמיד בונים סוכות צמודות לגדר של החצר שלי, ושבוע שלם אני צריכה לסבול רעש של ילדים מעצבנים כל פעם שאני יוצאת החוצה יבוטל חג סוכות לאלתר
א איש החידות New member 7/10/03 #8 ../images/Emo26.gif את שונאת את החופש הגדול, את שונאת ילדים, את שונאת את ברכת שנה טובה, את שונאת את סוכות ... את שונאת את פסח, אני מקווה שאותי את אוהבת ..
../images/Emo26.gif את שונאת את החופש הגדול, את שונאת ילדים, את שונאת את ברכת שנה טובה, את שונאת את סוכות ... את שונאת את פסח, אני מקווה שאותי את אוהבת ..
י ילדה בלבן New member 7/10/03 #15 לא, לא ,לא... ../images/Emo11.gif אני שונאת חופשים וחגים שמוציאים את כל ילדי ישראל המעצבנים והמשועממים לרחובות, לעשות לי חור בראש. אני שונאת רעש, שונאת ילדים מעצבנים, ושונאת חגים בעלי דביקות משפחתית. אני לי בעיה עם ילדים בכלל, כל עוד מחנכים אותם כמו שצריך. ואותך אני אוהבת
לא, לא ,לא... ../images/Emo11.gif אני שונאת חופשים וחגים שמוציאים את כל ילדי ישראל המעצבנים והמשועממים לרחובות, לעשות לי חור בראש. אני שונאת רעש, שונאת ילדים מעצבנים, ושונאת חגים בעלי דביקות משפחתית. אני לי בעיה עם ילדים בכלל, כל עוד מחנכים אותם כמו שצריך. ואותך אני אוהבת
X xurix New member 7/10/03 #16 ילד זה דבר לא מחונך מטבעו. עד שהוא גדל הוא פראי. חור בראש. רעש. עצבנות.. חחחחחחחח. חבל שהדבר היחיד שעושה לי חור בראש זה הכלבה שלי. טוני. איזה מתוקה.
ילד זה דבר לא מחונך מטבעו. עד שהוא גדל הוא פראי. חור בראש. רעש. עצבנות.. חחחחחחחח. חבל שהדבר היחיד שעושה לי חור בראש זה הכלבה שלי. טוני. איזה מתוקה.
ח חוצפאי New member 7/10/03 #19 לא, בגלל זה היא מתוקה. היא היתה מחליקה בלבן אם היא היתה כתוּמה. מבין ת'בעיה?
S sattla New member 7/10/03 #20 אבל אצלו רשום משהו אחר... כְּלבוֹת כּתוּמוֹת לא מָחלִיקוֹת בלַבן |שיעור הבנת הנקרא|
ח חוצפאי New member 7/10/03 #21 היא מקולקלת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif |שיעור בגדלוליות|
S sattla New member 7/10/03 #22 מי מקולקלת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif |שיעור בקטנוּניוּת|
ח חוצפאי New member 7/10/03 #27 ../images/Emo3.gif צריך להכיר לה את טאזונקה <יצא כלב מהההההההההההההה מכוער>
ח חוצפאי New member 7/10/03 #29 |מזיז נר דולק מצד לצד - בחושך| |שר Love is in the air, everywhere I look around...| |תוהה מתי תנקד ת'חתימה שלך| |תוהה מה רצית ממני די אדר דיי|
|מזיז נר דולק מצד לצד - בחושך| |שר Love is in the air, everywhere I look around...| |תוהה מתי תנקד ת'חתימה שלך| |תוהה מה רצית ממני די אדר דיי|