ביי !!! אני פורשת ...נתראה בסוף ספטמבר !!!
א אורית...2 New member 9/6/02 #1 ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifביי !!!../images/Emo8.gif אני פורשת ...נתראה בסוף ספטמבר !!!
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifביי !!!../images/Emo8.gif אני פורשת ...נתראה בסוף ספטמבר !!!
R RomiVais New member 10/6/02 #2 למה??????? ../images/Emo7.gif אני לא מבינה............ את עדיין פה כדי להסביר? מישהו יודע? הסבר בבקשה......... עד ספטמבר זה המון זמן!!!
למה??????? ../images/Emo7.gif אני לא מבינה............ את עדיין פה כדי להסביר? מישהו יודע? הסבר בבקשה......... עד ספטמבר זה המון זמן!!!
ל לילית7 New member 10/6/02 #3 כי בספטמבר רומי, זה היה סתם בצחוק בחודש ההוא - נגמר החום הנוראי (מאוד מקווה שהבנתי נכון...)
א אורית...2 New member 10/6/02 #4 הבנת נכון מאוד ....../images/Emo140.gif רק שעד כמה שזכור לי זה גם נמשך עד אוקטובר.... רומי ....אל תידאגי אני פה על המזגן...רק שאני במצב בלתי תיפקודי...
הבנת נכון מאוד ....../images/Emo140.gif רק שעד כמה שזכור לי זה גם נמשך עד אוקטובר.... רומי ....אל תידאגי אני פה על המזגן...רק שאני במצב בלתי תיפקודי...
R RomiVais New member 10/6/02 #6 או, נרגעתי!! עכשיו אני באמת יכולה לצאת ליום עבודה נוסף... רגועה ושלוה!! תחזיקו מעמד......
R RomiVais New member 10/6/02 #5 לא חשבתי על זה.. ../images/Emo9.gif לרגע חרדת הנטישה תקפה אותי <צוחקת> ואני מקווה שאכן אורית התכוונה לזה. אורית - דרוש פה הסבר ממך... שיהיה לכולם יום נפלא ביותר
לא חשבתי על זה.. ../images/Emo9.gif לרגע חרדת הנטישה תקפה אותי <צוחקת> ואני מקווה שאכן אורית התכוונה לזה. אורית - דרוש פה הסבר ממך... שיהיה לכולם יום נפלא ביותר
א אורית...2 New member 10/6/02 #7 רומי הסברתי ...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif הסברתי מה מצבי בחום הזה ....איזה הסבר נוסף, בדיוק את רוצה ??? יש אולי ,טיסות לאנטרטיקה ???
רומי הסברתי ...../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif הסברתי מה מצבי בחום הזה ....איזה הסבר נוסף, בדיוק את רוצה ??? יש אולי ,טיסות לאנטרטיקה ???
R RomiVais New member 11/6/02 #8 ביררתי, ובינתיים אין.. ../images/Emo8.gif אבל אני אמשיך להתעדכן - ולעדכן!! תחזיקו מעמד שם...