יעל81

New member
תמי

האופניים מחר משוריינים לכל הקבוצה? אני מגיעה ממש ברגע האחרון...

Tami661

New member
המקומות משוריינים יקירתי אבל אין

מספרים או משהו כזה... אם את מעוניינת שנשמור לך מקום לידנו, אז... מקווה שמישהי/ו מה"קבוצה" קורא גם את הודעה הזו עכשיו כי אני, הראש שלי... הממממ... טוב, נשתדל לא לשכוח
(אבל איך תזהי אותנו?
)

Tami661

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

ווואאאוווווווו... הוא הגיע
הבוקר של היום... ה ג י ע
ומכיוון שאנחנו כאן כמו משפחה, אז תרשו לגלות שגם אני "קצת" מתרגשת?
. זה הזמן לתודות שלפני, כי לאלו של האחרי יש טעם שונה הרבה אנשים טובים ומקסימים עזרו להרים את הכפפה ולהגיע עד לבוקר הזה, אני יודעת שעוד אנשים טובים ומקסימים יהוו חלק מהלהגיע לסוף היום הזה. רוצה להביע את תודתי, הערכתי, אהבתי ו... את הכמה פעימות שמעבר לדופק המקסימלי
אוהבת אתכם
וגם, ובעיקר, בבוקר כזה:
בוקר טוב לכוווווווולם

ennicka

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב!

אני בטוחה שיהיה יום מוצלח תהנו, תבלו, תחכימו, תפרו אחד את השני (אתם יודעים...כדי שהמתאמנים ואני בינהם יוכלו להנות גם מהיום הזה אח"כ...) והעיקר - תספננו בכייף

Tami661

New member
בועז ספורט סנטר פ"ת - הוראות הגעה

צומת גהה: לבאים מצפון
לוקחים נתיב ימני (ר"ג/פ"ת) ופונים שמאלה לכיוון פ"ת לבאים מדרום
לוקחים נתיב ימני (ר"ג/פ"ת) ופונים ימינה לכיוון פ"ת אתם על ז'בוטינסקי
רמזור שמיני ימינה (רח' יצחק שדה) כל הזמן ישר (ולהתעלם מהעובדה שהרחוב משנה את שמו פעמיים)
מגיעים לכיכר: ממשיכים ישר עד הרמזור הראשון (קרוב מאוד) ולקחת נתיב ימני. ברמזור פונים ימינה (זה רח' העצמאות)
ברח' העצמאות, פניה ראשונה שמאלה וזה רח' אחימאיר. המכון ברח' אחימאיר 22. זהו, הודעה אחרונה לבוקר זה
C.U

Chatulim

New member
אז חזרתי הביתה

וכל הכבוד על ההשקעה, באמת שהיה חוויתי! ההרצאות השאירו בהחלט טעם של עוד ומקווה שהעוד יהיה בקרוב מאוד (יצא לי חרוז...). אפילו קניות עשיתי בסוף... בשיעור אמנם צפיתי מהצד אבל היה ממש מעניין לטעום סגנונות כל כך שונים של מדריכים ונהניתי לראות את הקהל המשולהב מול המדריכים המקצוענים. בקיצור, סחטיין. על הארגון. על ההשקעה. על האכפתיות. ותודה על הדיסק!

P u s s i c a t

New member
תודה ../images/Emo24.gif

קודם כל לתמי ובועז - על ארגון מדהים של אירוע חווייתי במיוחד
למדריכים שנתנו מעצמם עד הסוף ולכל מי שהשתתף והפך את האירוע לעוד חוויה מדהימה בממלכה
כן ירבו

למעלה