יום ראשון

lacrimosa girl

New member
../images/Emo42.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום ראשון ../images/Emo29.gif

קיבלתי ייופי כוח מאיתי לפתוח
למרות שאני טוענת שאין לי קשת ורודה, אז האמינות מוטלת בספק
תגובתו של הרודן: lacrimosa. אומר: אבל אין לי קשת ורודה :X [c=46]איתי[/c]-An ongoing madness has led me astray... אומר: גם לי היא אבדה ולכן אני מרגישה חייבת להודיע קבל עם עדה ופורום שאם איתי מגיע למפגש ברביעי אתם חייבים לטפל בנושא המאוד רגיש הזה
אה כן ו
הפורום מה-זה שיפר לי את המצברוח :)
שיעור היסטוריה: |מורהענת|: נועם תפסיקי לדבר! את מפריעה למאיה! |נועם|: אבל זאת לא אני דיברתי! די להאשים אותי! |יובלבתדודהשלנועם|: נכון תמיד מאשימים אותך שאת מסיתה את הכיתה |נועם|: בחטיבה, ביסודי... |יובל|: בגן.... |נועם|: עוד ברחם אני הסטתי את הביציות!
אני לבדי במחשבים!! הכל שלייי~י!! אני נשארתי עד מאוחר למרות שהתבטל לי שיעור וקיבלתי שחרור הביתה רק בגלל האינטרנט!! אני מושפלת!!!

The Cat Woman

New member
../images/Emo199.gif

יש לי פועלים מעזה מחוץ לדלת. כמה אני מצטערת שאין לי M16
הם העירו אותי ב8 בבוקר עם רעש של לבנים נזרקות לתוך מריצה מפח.
אני לא מרגישה טוב.
נייטמר ft. אנט= חרא.

Amir Noy

New member
יש יותר מאחת ><

אני מכיר גם להקה יפאנית בשם נייטמר ^^

tbents

New member
גם אני,

בפעם השניה ששמעתי את הסמפל של Eva [בפעם הראשונה עוד הייתי בשוק], יצא לי :"What a nightmare"

הממ..

אם איתי איבד קשת ורודה, זה אומר שהייתה לו קשת ורודה. סוף סוף הוא מודה!!!!!! אה כן
היה סופ"ש מעולה
היה שיעור בס סבבה
יש לי את ההקלטות של הלהקה שלי, עכשיו נחכה שיעברו מיקסינג
רק דבר אחד היה בעע בסופ"ש...

Liquid Dreams

New member
----->>

שניים מהכיתה באו אליי והציעו לי להצטרף אליהם לפרויקט מתחמים אפילו שצריך ביום חמישי כבר להציג וזה היה ממש נחמד מצדםD:
הם עדיין אמרו דברים שנראו כאילו הם מנסים לגרום לי להרגיש אשמה בגלל שאני "נטשתי"[לא נכון!] את חברה שלי ולא עושה איתה את הפרויקט. אז היא חברה שלי, סו וואט? אני לא חייבת לה כלום >->

Liquid Dreams

New member
הסבר:

כל שנה כיתות ז' בבי"ס שלנו עושות פרויקט שנקרא מתחמים- מתחלקים לקבוצות וכל קבוצה לוקחת חדר או אזור בחוץ ומעצבת אותו לפי נושא מסוים שהיא רוצה להציג בתור חלק מהאישיות או משהוXP בשנה שעברה החליטו להפסיק את הפרויקט עקב בעיות תקציב[עלק], ומאז כל השכבה שלנו עושה מלא רעש כדי שיתנו לנו לעשות את הפרויקט, אז החליטו לעשות לנו השנה, ואממ זהו

jackmo

New member
אני:)

יש טונה של שוקולד ופקאטים של סיגריות בבית מהדיוטי פריי
אמאבא חזרו מחו"ל (טורכיה.. גמכן וואנבי חול
)
בטוחים בפורום הזה שאני פסיכופט מסומם (לא שמישהו טועה
)
אני יודע לנגן את Over The Hills And Far Away בכינור ד.א אם למישהו יש מושג איפה אני משיג תווים לשירים של נייטוייש וכאלה אני אשמח:)

Super Alonit

New member
תהיה פסיכופט מסומם כמה שאתה רוצה,

רק תעלה הקלטה שלך מנגן את אובר דה הילס בכינור!
בבקשה?
יאק, סיגריות. יאמ, שוקולד.

en li shem 7

New member
Over The Hills And Far Away בכינור!!!../images/Emo99.gif

זה חייב להישמע טוב!!!
הקלטה
. אה, ותשאל בפורום פסנתר..הם אחלה שם:)

אלאנקה

New member
אז מה, חצי מהפורום הזה פסיכוטים:)

לא יודעת עד כמה הם מסוממים, אבל שיהיה