יום ראשון

lacrimosa girl

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום ראשון ../images/Emo29.gif

שוב אני, הייתם מאמינים?
דנההה
כל כך עצוב לי בגללך
ואני משום מה לא מצליחה לכתוב את כל מה שאני מרגישה אבל הלוואי שהייתי יכולה להסביר לך עד כמה ;__~
לימדתי את חברה שלי למתכונת בהיסטוריה שיש לה היום, והיא קצת דיסלקטית אז היא איטית בתפיסה. |אני|: טלי... |חמוטל|: כן? |אני|: תראי, יש לך איש קטן בתוך הראש |חמוטל|: -מעיפה לי כאפה לכיוון הראש- |אני|: -נעלבת- טוב, את רוצה לשמוע או לא?? |חמוטל|: כןכן בטח, אבל אמרת לי שכשאת מתחילה להיות לא קשורה צריך להרביץ לך. |אני|: אמרתי? אני צריכה להתחיל להסתובב עם קרח. בכ"מ, יש לך איש קטן בתוך הראש. כשכואב לך הראש זה בגלל שמשעמם לו אז הוא בועט בקיר. כשאת לומדת אז הוא קולט את כל המידע שאת מכניסה דרך העיניים והאוזניים ומתייק אותו. ובמבחן התפקיד שלו הוא לשלוף את הכל. עכשיו, הבעיה אצלך שהוא טיפה עצלן.. |חמוטל|:
|אני|: אבל את לא תתני לעצלנות שלו להכשיל אותך!!ואם צריך לזרז אותו עם קפה, לו יהי! ועכשיו, מה היתה ההשפעה של תורת הגזע על האנטישמיות המודרנית?
הרגשתי מה זה פסיכית בגרוש
זה יום ראשון ואני פותחת איזה 10 שרשורים

lacrimosa girl

New member
....

חזרתי לכיתה וגיליתי שהפסדתי מבחן בהבנת הנקרא :X זה היה חלק מהמתכונת בלשון :X
המורה החמודה שלי לתושב"ע נתנה לי לעשות אותו בכל זאת וסיימתי אותו בתוך 5 דק' בערך XD איזה כיף שבבגרות בלשון יהיו לי לפחות 30 נק' או כמה שלא יהיה החלק הזה

Shusho

New member
אני מקווה ששבגרות

לא תסיימי מהר ותרוצי החוצה
עידף לבדוק 300 פעם מאשר לצאת מתלהבת ובטוחה שעשית את הכלמעולה ואז שירדו לך נקודות על דברים קטנים פה ושם, שמצטברות להרבה... מנסיון אישי
.

lacrimosa girl

New member
../images/Emo3.gif

תודה :) אני אחת שלא מסוגלת לשבת על מבחן יותר מ45 דק' מקסימום. אני מתחרפנת במבחנים בתנ"ך למשל כשהחומר פתוח ואני יודעת שהכל זה עוד חפירה בספר, ואני כבר ממש על קוצים אבל עושה את זה. בלשון אני פשוט לא יודעת כלום :) לא למדתי בשנתיים האחרונות לשון בצורה מסודרת עקב טמטום עז מצידי ועכשיו אני מנסה להשלים את הכל והולך לי בדיוק כמו שמוחמד הצליח להביא את ההר אליו :) אז עדיף לצאת מוקדם מאשר להתפרץ על הטפס בגרות שאני כישלון וכו' כי זה לא יביא לי כלום חוץ מעוד סשן בבי"ח פסיכיאטרי. אבל תודה בכ"מ :) |חיבו'|

lacrimosa girl

New member
אני מאוד פורייה, מסתבר,

בשעות האלו של הבוקר. וגם פואטית להבחיל :X

Shusho

New member
טרלהלהלהלההה

בגלל שיש איזה ברית לבן של בת דודה שלי, נחסך לי הכאב שבסתימת חורים בשיניים להיום.
יש לי חורים בשיניים
ראיתי המון סרטים בסופ"ש הזה, ועוד מעט אראה את "העורב" ואשלים חסכים
אין לי חיים ואני כל היום רואה סרטים
כנראה שיהיה לי מספיק כסף להופעה של נייטוויש
לא יהיה לי הרבה כסף לדברים אחרים עד.. אוקטובר?
יש לי המון, אבל המוןןןןןןןן זמן פנוי ואני מתכננת לסדר את כל החדר המבולגן הזה
אין לי כח!!!! ואני רוצה לצייר ציור קיר אבל הצבע של הקיר ממש מוזר, אם מציירים בעופרת רגילה (עפרון), אי אפשר למחוק אותה!! איך מציירים לעזאזל בלי סקיצה?... ולא, אין לי מטול שקפים (למישהו יש?) למרות שכל העולם הציע לי את זה

Shusho

New member
לא../images/Emo3.gif

כי כל החדר שלי סגול, והצבע עצמו דפוק... ]: אני לא יכולה לצייר על הקיר משום מה.

הממ

יותר מידי התעסקויות עם השואה בגלל המסע לפולין שמכניסות אותי לחתיכת דיכאון רציני.
לפחות יש לנו הפסקה עד ה31 לאוגוסט. :/
לא יודעת מה נסגר עם הסרט, לעשות עוד צילומים, לא לעשות צילומים. וזה ממש ממש מתסכל אותי.
עודף תיסכולים באופן כללי.
לפחות ביטלו לנו את היום אז אין בצפר.
יום ראשון יש טיול לסחנה ולנחלים באיזור, של כל השכבה ואני מקווה שיהיה כיף.
ההורים טסים לחו"ל.
כי חברות יבואו אליי למסיבת פיג'מות ויהיה כיף.
אני לא חושבת שבית ריק כשאני מדוכאת זה מצב אידיאלי כל כך.

אלאנקה

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שהסרט יסתדר, ותזמיני הרבה חברות הביתה-שלא תיהי לבד:]

lacrimosa girl

New member
../images/Emo24.gif

זה טיפשי, אני מדברת איתך במסנ. Oם מקווה שתרגישי טוב יותר...ושרק תתחזקי מהחוויה הזאת. לא חוויה במובן של כיף;חוויה במובן של אקספיריינס.

למעלה